toda81, au toda

poredis babu E61 i avion 6220 ali realno gledano e61 je veoma spor uredjaj ima ekran 2.6 inca to stoji ali sta sa tim? taj tel je radjen za nekog kome nije problem da nosi cigle u dzepu totakno je NEpraktican, sto mene jako iritira npr leti vozim bajs gde sa tim telefonom? u torbu? a tprbu ne nosim itd znaci ne mozes porediti taj tel koji jeste losiji od 6220 zasto: Multimedialni segment ide na staranu 6220,ekran sitniji pikseli idu na stranu 6220,kameru necu spoinjati vec je svrstati mednju multimediju,sam dizjan 6220 je bar 50x lepsi a o dimenzijama i gabaritima nebi da komentarisem

nov os takodje na stranu 6220 brzi rad takodje na 6220 bolji procesor vise radne memorije kao i interne! itd A segment u cemu je e61 bolji ali zbog toga i puno glomazniji jeste qwerty tastatura , voleo bi da mi navedes jos neku prednost ali da bude normalna ne neke pricice tralalaa znaci realno GULPO je prediti 6220 koji je avion za ovo i e61 traktor ali realno dzaba njemu ekran taj tel je obavio svoje pre 3 godine kada je izsao sada je tu e71! e taj tel nije za potcenjivanje! Ali ovo realno smejao sam se kada sam video naziv same teme