Iphone 2g vs. Iphone 3g
Iphone 2g vs. Iphone 3g
Moze li neko ukratko da mi kaze ima li sustinski bitne razlike...
i da li je tacno da je 3g losijeg kvaliteta?
(posto se 2g prodavao za 599 a 3g za 199 $)
i da li je tacno da je 3g losijeg kvaliteta?
(posto se 2g prodavao za 599 a 3g za 199 $)
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
razlika izmedju 2G i 3G iPhona je ta sto 3G podrzava 3G mrezu i video call(logicno)-razlika je u dizajnu(zadnja maska je redizajnirana i sad je od pastike kao sto rece luca)-jedino dugmence na iPhoneu je sad od metala nije vise od plastike-ima integrisani GPS----koliko mi se cini to su sve razlika 3G iPhona u odnosu na 2G(mozda sam nesto zaboravio ali nisam ni ja imao priliku posteno da ga testiram)........nema tu neke ozbiljne promene- jedna-dve dodatne funkcije mala promena dizajna i to je to....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dimi89, moram da te ispravim, video poziv na iPhonetu 3G NIJE moguc, bez dodatnih intervencija na softveru. A i onda, tebe niko nece moci da gleda, ili ces morati da okreces fon. Ima jos nekih razlika u softveru, recimo na 3G modelu je u dodnjem redu ikonica (rezervisano za najcesce aplikacije, sada moguce imati samo 4, a na 2G 5 komada.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Chini mi se kao da sam prochitao negde da su nesto menjali na modulu kamere 3g iphone-a, tako da bi to trebalo "KAO" da bude bolje na 3g-u.
Razlike, bitne vecini ljudi su sledece:
1. 3g je duzi, deblji, shiri i ako su napravili optichku varku da deluje kao da je tanji, tako sto su mu stanjili ivice. E, da i 3g je lakshi za neki gram.
2. 3g, koji i da moze da se koristi normalno, najverovatnije niko nema zelju to da radi
3. GPS - ovo nemam blage veze kako funkcionishe, nikada nisam koristio gps na telefonu
4. Taj modul kamere shto su mu menjali - to mi se chini, ali nisam siguran
5. Plastichna ledja - iskreno, ovo je najveci napredak u odnosu na prethodni model, jer se metalna ledja mnogo lako grebu i prilikom padova ulubljuju, dok se plastichna mnogo bolje drze
Razlike, bitne vecini ljudi su sledece:
1. 3g je duzi, deblji, shiri i ako su napravili optichku varku da deluje kao da je tanji, tako sto su mu stanjili ivice. E, da i 3g je lakshi za neki gram.
2. 3g, koji i da moze da se koristi normalno, najverovatnije niko nema zelju to da radi
3. GPS - ovo nemam blage veze kako funkcionishe, nikada nisam koristio gps na telefonu
4. Taj modul kamere shto su mu menjali - to mi se chini, ali nisam siguran
5. Plastichna ledja - iskreno, ovo je najveci napredak u odnosu na prethodni model, jer se metalna ledja mnogo lako grebu i prilikom padova ulubljuju, dok se plastichna mnogo bolje drze
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ja i dalje stojim iza toga da ne bih uzeo iPhone(zato sam iuzeo LG)........ali sa druge strane moramo da mu priznamo neke stvari......prvo sto mi je zapalo za oko je da su sredili stvari sa bluetoothom(mnogo trosi bateriju ali je tek prva verzija) .....drugo kamera ima video zapis i to koliko sam mogo da primetim veoma dobar + dodali su GPS.......za razliku od cebzaba ja bih plasticna "ledja" stavio kao manu jer se mnogo lako grebu(jeste da dosta lepse izgledaju).............uostalom kao sto smo se slozili miodrage i ja ni jedan telefon (sa windowsom-MAC-om ili nekim drugim OS jem) ne dolazi do punog izrazaja i mogucnosti ako ga ne napunite aplikacijama uostalom zato su ih i kupujemo da bi mogli da ih bolje i brze prilagodimo sebi. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...