n82->omnia 8gb->gde sad?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo jos dolazim sebi od komentara naseg najboljeg clana Nikole gr koji je toliko toga pametno rekao u ovoj temi da se to ne zaboravlja...

1. c905 ima face detection, dual led, xenon, takodje i smile shutter (nikola gr ako te zanima sta je, uzmi google u ruke pa trazi...)

2. llulle, kao sto su i ostali predlozili i ja predlazem c905, sve ono sto si naveo c905 ima, osim gps koji se ne moze bas iskoristiti.

3. Nikola gr, Idou nema bednu kameru, a nije ni jeftin (pricas kao da si ga drzao), "kroz onolicnu rupicu" :lol:
To koliko je kamera "jadna" dokazuje da poseduje i HD snimanje, ali dobro posto ti ne znas ni sta znaci HD nema potrebe ovo da objasnjavam...

4.Sto se tice K800i koji si ispljuvao, i rekao da se ne moze poredit sa n82i, to nije tacno.Moze da se poredi, cak se nekoliko ljudi mnogo vise svidela slika sa k800i( ja predpostavljam zbog same saturacije, jer su u poredjenju slike sa n82 hladne)

5. miodrage, podrzavam sve sto si rekao !!!

6.tehno maniac, rekao sam svoje razloge zasto ne postavljam mnogo slika sa n82, problem je u slobodnom vremenu, cim budem nasao slobodnog vremena bice slika sa n82.
Sto se tice toga da je k800i tu i mogu i ne mogu da se slozim, kad bi poredili slike sa modom auto, n82 bi odneo pobedu, takodje k800i ima velikih problema sa post processingom, pri ISO400 ima suma kao pri ISO800 na n82. Cim nadjem slobodnog vremena (nadam se uskoro) napravicu jedno malo poredjenje k800i vs n82 pa ce i ostali imati jasnu sliku o tome sto pricam.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

MilančeBGD, očekujemo review, a ova tema može u lock, svi smo se složili - C905 ;) od prvog Wicker Man-ovog posta je postalo svađa.
Nokia 5800XM

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Citam prethodu stranu i ne mogu a da ne citiram Scott Kelby-a:
"Ako cete cesto stampati fotografije 30x40cm,onda vam je dovoljan aparat od 6Mpx.Znam,tesko je to progutati nakon sto ste godinama mislili da vam treba aparat od 10 i vise Mpx.Pa kome je onda namenjen aparat od 10-12Mpx?Budalama.Aparati od 10-12Mpx su namenjeni profesionalnim fotografima koji imaju potrebu za stampanjem fotografija u formatu postera 60x100cm".
Poenta citata je nadam se jasna.
Citat je u originalu prepisan.
Izvor:
Digitalna Fotografija
Scott Kelby
Slika

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

tomas.hokenberi napisao: Verovatno misli da ce doci do dijalektickog preobrazaja kvantiteta u kvalitet :wacko:
Ovo je najbolji komentar još od izmišljanja foruma :)

Svojeočno :) sam se uvjerio da je C905 teška mašinerija za fotografije, tako da se priključujem savjetima ostalih.
Još bih posavjetovao (mada ne znam da li ga ima kod nas) da pogledaš Motorolu ZN5, navodno je, prema nekim revijama po Internetu, najbolji camera-phone na tržištu po kvalitetu fotografije. Meni su ga predlagali kad sam razmišljao da uzmem camera-phone (od čega sam odustao jer sam dobio Canon A1200 IS od 10MPx :D), te sam dosta čitao o njemu.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

video sam i procitao da je c905 vrhunski fon ali za fotke,sve ostalo se navodno raspada(kuciste) a za to nema opravdanja,niko od vas ga nema pa nisam cuo vas za mene veoma bitan review a ne ono sa gsm arene ili mobile review-a
i odlucio sam da uzmem n85 jer ga svi hvale,posebno taj display,kamera je ozda ostala bez xenona ali to je prihvatljivije od lose izrade
uzimam danas ili sutra
nokia c7

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

evo ja sam ga imao... 8) istina je da je kamera stvarno dobra, zvuk i wi-fi rade odlicno ali tastatura i slajd su nesto klimaviji za moj ukus... pogotovu kad se kucaju poruke, malo vise ''uleze'' tastatura i krcka... :wink: :wink: :wink:

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

...ne razumem vas uposte sta pricate ....stvarno ne razumem ovde neke pojedince ....ni k 850 ne moze da se predi sa n82 a kamoli k 800 ,licno sam testirao kamere danima i pokazivao sam ljidima ,imam oba modela i k850 i n82 ...ljudi budimo realni Pozdrav :dry:
Forever !!!

Odgovori