Nokia E61i - Iphone 3G
- supersonic
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 27. Maj 2007. 18:00
- Kontakt:
Nokia E61i - Iphone 3G
imam nokiju, a volio bih ''možda'' imati Iphone.
Čini mi se da zvučnik na Iphone nije baš nešto jak, tako da mi je to mana, i nisam upućen u instaliranje aplikacija i čuda...
Any help ?
hvala
Čini mi se da zvučnik na Iphone nije baš nešto jak, tako da mi je to mana, i nisam upućen u instaliranje aplikacija i čuda...
Any help ?
hvala
Mislim da slika sve govori (klik na nju da se uveca i da se vidi teks):

E61i je zvercina i mislim da se ne isplati zamena.
Uglavnom od tebe zavisi za sta ti najvise sluzi mob., da li ga vise koristis u poslovne ili mulimedijalne svrhe!

E61i je zvercina i mislim da se ne isplati zamena.
Uglavnom od tebe zavisi za sta ti najvise sluzi mob., da li ga vise koristis u poslovne ili mulimedijalne svrhe!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Hahahahahah IDzO, svaka cast za ovu slicicu,odlican primer.Respect.
supersonic, Ako nisi neki biznis tip i ako ti ne trebaju neke sad napredne mogucnosti ili povecan unos podataka menjaj.Dobices fensi telefon dobar za multimediju.Kao sto rece prethodnik sve zavisi za sta koristis telefon.Licno da se pitam ne bih menjao.

supersonic, Ako nisi neki biznis tip i ako ti ne trebaju neke sad napredne mogucnosti ili povecan unos podataka menjaj.Dobices fensi telefon dobar za multimediju.Kao sto rece prethodnik sve zavisi za sta koristis telefon.Licno da se pitam ne bih menjao.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Svađaju se Amer, Rus i Srbin čije je pice najbolje. Na kraju se dogovore da probaju jačinu pica na mišu. Prvo Amer da viski. Miš popije viski, optrči oko rupe i natrag u rupu. Drugi da Rus votku, miš popije votku nekoliko puta optrči oko rupe i natrag u rupu. Da Srbin svoju rakiju mišu, miš je popije digne se na zadnje,zavrne rukave i pocne dozivati:
-MAC,MAC,MAC
dimi89, NemanjA^, Eto da se ne prepirete to je MAC.
Moderatori nemojte me banovati.
-MAC,MAC,MAC
dimi89, NemanjA^, Eto da se ne prepirete to je MAC.

Moderatori nemojte me banovati.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Wicker Man,
supersonic, ako ti je dojadio E61 i znaš kolika je muka koristiti iPhone (don't crucify me, Mac-lovers
) i to ti ne smeta, mijenjaj! Ako ništa, moći ćeš kasnije dobro da ga prodaš i vratiš se na E61 za male pare...
Pozdrav!

supersonic, ako ti je dojadio E61 i znaš kolika je muka koristiti iPhone (don't crucify me, Mac-lovers

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- supersonic
- Novajlija
- Kontakt:
Hvala na ovakom odzivu.
Realno, Nokia mi je stvarno vrhunski telefon, ali nešto mi pade na pamet, a to je da malo vidim na šta liči taj Iphone o kojem cijeli svijet bruji.
Imam mogućnost da prodam ovo i da uzmem iphone, pa se dvoumim.Jednom sam bio u prilici da se igram sa iphone-om i kažem, ono što mi je zapalo za oko-uho, je slaba strana zvučnika, baš je tih.
A sad, što se aplikacija tiče, znam da je odličan, i multimedija i sl. sve se da krekovati, ovo ono, blablabla ... pa se još dvoumim..
ono što me drži na strani nokije je jednostavnost i stabilnost telefona.
Kakav je Iphone po tom pitanju ne znam, ali znam da je ova nokia ubica.
hmmm, dilemma
Realno, Nokia mi je stvarno vrhunski telefon, ali nešto mi pade na pamet, a to je da malo vidim na šta liči taj Iphone o kojem cijeli svijet bruji.
Imam mogućnost da prodam ovo i da uzmem iphone, pa se dvoumim.Jednom sam bio u prilici da se igram sa iphone-om i kažem, ono što mi je zapalo za oko-uho, je slaba strana zvučnika, baš je tih.
A sad, što se aplikacija tiče, znam da je odličan, i multimedija i sl. sve se da krekovati, ovo ono, blablabla ... pa se još dvoumim..
ono što me drži na strani nokije je jednostavnost i stabilnost telefona.
Kakav je Iphone po tom pitanju ne znam, ali znam da je ova nokia ubica.
hmmm, dilemma
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E pa da se i ja oglasim. 2.5 godine me E61 verno sluzio, i danas lepo radi - sekundarna kartica je u njemu. Trenutno je na nekim mojim testiranjima - formatiran, sve sto nije neophodno pogasheno - testiram izdrzljivost baterije, kao i punjenje preko punjacha i USB-a... (upao sam u razne tripove pa sad gledam sta cu
). Dok sam je koristio, Nokiji sam vadio dushu.
Od Nove godine sam vlasnik iPhoneta 3G. Vishe puta sam pisao o ovome. Out-of-the-box, oba telefona su djubre, ali mislim da iPhone neznantno odnosi pobedu nad Nokiom. Ekran, jednostavnost upravljanja, interfejs, brrzina - bez premca na strani Apple-ovog cheda. Sa druge strane, monstruozna snaga Nokijine baterije, mnogo jednostavnije koriscenje uredjaja PRIKLJUCHENOG na komp, gomila aplikacija koje zaista nesto rade, a nisu tu samo za igranje, cine Nokiju onim sto jeste - mocan aparat za obavljanje vrlo slozenih zadataka.
Nakon 4 meseca, i ipak svog iskustva sa telefonima, mislim da sam dovoljno kvalifikovan da kazem prednosti i mane oba telefona sto sam ukratko i naveo. Jeste, postoji ogroman broj aplikacija za iPhone, broj im se kao i za Nokiu iz dana u dan uvecava, preko raznih softverskih manipulacija, moguce je i na jednom i na drugom imati sve to potpuno besplatno.
Na kraju moj savet - ako si zeljan promene, menjaj telefon, uvek ces moci da ga prodas i da se vratis na zver, ili cak uzmes E71 kao noviji, i savrsheniji model.
Moraces da se pomiris sa sledecim cinjenicama - punjenje svako drugo veche (u proseku), nema mogucnost dodavanja svog ringtona za zvono, zaboravi na BT prebacivanje (makar do juna, kad se ceka v3.0), nema MMS, sporije kuckanje poruka na njegovoj tastaturi... Ovo sve vazi pod pretpostavkom da te kao i mene mrzi da se petljas mnogo oko samog uredjaja, mene em' mrzi, em' nemam vremena. Inache sve ovo moze da se napravi raznim softverskim manipulacijama.
I da, zvucnik je sasvim dovoljno glasan, cak glasniji od E61. Na kraju krajeva, uvek mozes sam da izeditujes neki ringtone, konvertujes ga preko iTunesa, i ubacis u fon.
I tu je i moja najveca zamerka - fuckin' iTunes je nevidjeno glupo parche softvera koje MORAS da koristis, i ogranichena ti je duzina ringtona na 30 sec.
Eto, mislim da sam sve pokrio, ako ima pitanja tu sam.

Od Nove godine sam vlasnik iPhoneta 3G. Vishe puta sam pisao o ovome. Out-of-the-box, oba telefona su djubre, ali mislim da iPhone neznantno odnosi pobedu nad Nokiom. Ekran, jednostavnost upravljanja, interfejs, brrzina - bez premca na strani Apple-ovog cheda. Sa druge strane, monstruozna snaga Nokijine baterije, mnogo jednostavnije koriscenje uredjaja PRIKLJUCHENOG na komp, gomila aplikacija koje zaista nesto rade, a nisu tu samo za igranje, cine Nokiju onim sto jeste - mocan aparat za obavljanje vrlo slozenih zadataka.
Nakon 4 meseca, i ipak svog iskustva sa telefonima, mislim da sam dovoljno kvalifikovan da kazem prednosti i mane oba telefona sto sam ukratko i naveo. Jeste, postoji ogroman broj aplikacija za iPhone, broj im se kao i za Nokiu iz dana u dan uvecava, preko raznih softverskih manipulacija, moguce je i na jednom i na drugom imati sve to potpuno besplatno.
Na kraju moj savet - ako si zeljan promene, menjaj telefon, uvek ces moci da ga prodas i da se vratis na zver, ili cak uzmes E71 kao noviji, i savrsheniji model.
Moraces da se pomiris sa sledecim cinjenicama - punjenje svako drugo veche (u proseku), nema mogucnost dodavanja svog ringtona za zvono, zaboravi na BT prebacivanje (makar do juna, kad se ceka v3.0), nema MMS, sporije kuckanje poruka na njegovoj tastaturi... Ovo sve vazi pod pretpostavkom da te kao i mene mrzi da se petljas mnogo oko samog uredjaja, mene em' mrzi, em' nemam vremena. Inache sve ovo moze da se napravi raznim softverskim manipulacijama.
I da, zvucnik je sasvim dovoljno glasan, cak glasniji od E61. Na kraju krajeva, uvek mozes sam da izeditujes neki ringtone, konvertujes ga preko iTunesa, i ubacis u fon.
I tu je i moja najveca zamerka - fuckin' iTunes je nevidjeno glupo parche softvera koje MORAS da koristis, i ogranichena ti je duzina ringtona na 30 sec.
Eto, mislim da sam sve pokrio, ako ima pitanja tu sam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- supersonic
- Novajlija
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nisi shvatio kako treba - mozes da stavis bilo kojih 30 sec bilo koje pesme. Za SMS mozes da stavis samo od ponudjenih. Ovo sve bez raznih softverskih intervencija na telefonu.
Za bateriju, to je sasvim dobar rezultat. Moram da napomenem, dok mi je bio sekundarni fon iPhone je drzao 3-4 dana bateriju. A desi se i da ga od ujutro do uveche ispraznim potpuno.
Za bateriju, to je sasvim dobar rezultat. Moram da napomenem, dok mi je bio sekundarni fon iPhone je drzao 3-4 dana bateriju. A desi se i da ga od ujutro do uveche ispraznim potpuno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- supersonic
- Novajlija
- Kontakt: