Nov telefon do 400-500e...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Nov telefon do 400-500e...

Post od ..::Bobby::.. »

E pa ovako...
Doslo je vreme da se kupi nov telefon..
Iskreno,mislim da sam vec malo zasicen telefona,i sada bih nesto zanimljivo i jednostavno :) zadnje sam imao e71 kojim sam bio zadovoljan,ali su mi ga ukrali,i sada treba kupiti novi telefon.
STa mi je bitno

Muzika-zvuk treba biti cist,a 3,5mm bi bio VELIKI +
Kamera-jedna od bitnijih stavki.smorila me jadna kamera na iPhoneu i e71,nedostaje mi n82 :(
Lakoca upotrebe-da ne moram kroz 1000 menija da prodjem kako bih dosao do necega.
Dizajn-trebao bi biti lep telefon.
Kvalitet izrade treba biti na nivou
Displej-sto veci,to bolji.

Razmisljam o:

C905-kamera,jednostavnost,dizajn mi je prelep,malo me odvlaci sto nema 3,5mm i ne znam kakav je kvalitet izrade
INNOV8-kamera,telefon mi je jednostavno jako mocan,ali malo velik...
Touch HD-Displej!! UI!! ali ne znam dal bi bio zadovoljan nakon iPhonea touchscreenom?

Jos dolaze u obzir 5800,Renoir,Pixon,w995-kada dolazi kod nas uopste?Diamond 2,touch pro,xperia...
Sta vi mislite?? Hvala unapred..
PS.znam da vec postoji par tema,ali s obzirom na to da svako ima subjektivni stav o odredjenom modelu,mislim da bi najbolje bilo da to cujem od vas ponovo.Hvala :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ovo ne razumem... Innov8 ti je prevelik, tj poveci, a HD nije? I ona je glomazan, samo na drugi nacin... :) Ne znam, izbacio bih C905 u svakom slucaju... Mozda HD, al nisam imao prilike da se igram sa njim tako da necu nista vise reci...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

..::Bobby::.., Uh malo si zahtevan i mislim da ces tesko uklopiti sve svoje pobrojane kriterijume u jednom telefonu.Nemoj sad davati toliko novaca uzmi sad neki osrednji multimedijalni model i sacekaj da se malo cene ovih pobrojanih smire i dok se malo bolje pokazu u praksi.
Na primer pogledaj N79 model,mislim da bi ti on lepo odgovarao.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Redovni učesnik
Redovni učesnik

pa da,HD je sirok jako,ali sam se naviko pored e71,a innov je jaaaaaako dugacak kad se otvori :) meni se ovaj c905 jako svidja..a n79 mi se ne svidja :uhuh:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ako ti treba lakoca upotrebe onda uzvi C905 u suprotnom svakako Samsung innov8... 8)

Redovni učesnik
Redovni učesnik

pa navikao sam ja na symbian,nije to problem,ali nzm...jaaaaaako se dvoumim-INNOV8 VS c905! :( sve se svodi na ta 2 modela... :roll:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa iskreno, ajde probaj da navedes jednu jedinu prednost c905, pa onda ponovo razmisli imas li razloga za dvoumljenje... Kod mene je tako upalilo :D
iPhone + CX300

Barbarosa
Banned
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 01:18

Post od Barbarosa »

..::Bobby::.., a n82?ako ti se n79 ne svidja mislim da je n82 za tebe?razmisli o tome pa se javi...a meni je n79 toliko ruzan,koliko je dugacak :lol:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Barbarosa, Nikola, brate... Toliko "hvališ svoga konja" da je to neviđeno... Trebao bi da staviš u potpis "Univerzalni lek za telefone: N82 zakon - ostali g***o"
Nokia 5800XM

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Barbarosa napisao:..::Bobby::..a meni je n79 toliko ruzan,koliko je dugacak :lol:
Kako misliš dugačak :dry: , pa kraći je od N82 za par milimetara.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Pusti ga xD kakav crni n82,imao sam ga,jeste super,ali je daleko prevazidjen.
pa prednosti c905 su dizajn,manji je,ima bolji ekran(jeste manji,ali je nekako nzm...bolji,mozda su to monotone teme innov8a ucinile :P ),xenon+led...jesam li spomenuo dizajn :D :lol:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Da, da, izvinjavam se, xenon sam potpuno zaboravio... Ali da, to je jedina prednost.... Sto se tice ekrana, sto je ekran manji, a rezolucija ista, to je slika bolja, to je po nekoj logici mada ne mora da znaci. E sad, c905 ima osetno manji ekran pa je mozda zbog toga, ali iskreno nikako mi nije jasno kako to da manji ekran bude prednost, cak i ako je za nijansu bolji :)
iPhone + CX300

mrsxD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Apr 2009. 02:37

Post od mrsxD »

ma kakvih 400-500 Evra :lol: plati letovalje,uradi nesh pametno
a shto se tice telefona kupi Nokiu 5800 i nemoj da brigash :P

Redovni učesnik
Redovni učesnik

xmmm..ne bih ja rizikovao bas sa njom...a kamera mi je top stavka...tj jedna od..
a citao sam reviewe c905 vs innov8 i kazu da je ekran na c905 izuzetno bolji jer kao na innov8u kad slikas napolju ne vidis nista sta slikas zbog refleksije ekrana,a da je na c905 kao oled... :o

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Spyker napisao:Sto se tice ekrana, sto je ekran manji, a rezolucija ista, to je slika bolja, to je po nekoj logici mada ne mora da znaci. E sad, c905 ima osetno manji ekran pa je mozda zbog toga, ali iskreno nikako mi nije jasno kako to da manji ekran bude prednost, cak i ako je za nijansu bolji :)
Pa vidi, eto xperia, rezolucija veca, ekran manji i slika je dobra ali vidljivost ocajna tj sve je sitno. Tako da ne mora znaciti uvek, sto je vece to je bolje.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

..::Bobby::.., Pa onda ako je vec toliko kamera top stavka i bas bitna za tvoj buduci telefon onda brate ne lupaj glavu vise, uzmi C905 i uzivaj,bar to nije tesko. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Redovni učesnik
Redovni učesnik

slazem se sa madnessom.meni je taj ekran na xperiji...previse :)
Pa nije samo kamera...ajde 0vako

kamera
muzika
kvalitet izrade
jednostavnost upotrebe

na kraju,c905 vs innov8? :roll: nzm..toliko sam cekao innov8,tolko mi se dopadao,ali taj c905...hmmm...ima nesto u njemu sto me vuce :P

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

..::Bobby::.., na strani C905 - kamera, muzika, jednostavnost upotrebe [izradu ne znam, nisam ga koristio]
Nokia 5800XM

Redovni učesnik
Redovni učesnik

e pa samo ako neko potvrdi tj ako i ja vidim da je telefon kvalitetno izradjen i da se ne raspada kao sto neki kazu,onda pada c905...crni :P

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ne raspada se uopste, lep, cvrst tj barem je bio ovaj sto sam probao sasvim ok i solidan telefon za tih 200-250 eura superiska :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori