Kineski tel sa najboljim funkcijama!!!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
djole016
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 27. Apr 2009. 00:08

Kineski tel sa najboljim funkcijama!!!

Post od djole016 »

Kupio bih neki kineski telefon koji ima bas dosta funkcija! U ovoj najezdi kineskih mobilnih aparata prosto covek nezna sta da kupi!
Inace voleo bih da mi pomognete i preporucite koji tel je dobar!
Meni najvise znaci dobra kamera,bezicni interet i podrska za javu ,laik sam sto se tice telefona molim za pomoc ! Unapred zahvalan Djole016

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

TO neces naci na kineskim telefonima... dobra kamera, i WiFi... :S aj java jos i nekako... Tak' da se toga okani, i gledaj nesto provereno :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Meizu M8 MiniOne.
Али се он нажалост не налази у продаји код нас.
Имаш тему о том моделу овде.
Слобода или смрт

djole016
Novajlija
Novajlija

Post od djole016 »

Pa jel moze da se naruci negde preko neta?

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

djole016
Novajlija
Novajlija

Post od djole016 »

Meizu se nema u prodjaji kod nas a dobar je tel!
Jos koji predlog?

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Za ove funkcije koje tebi trebaju kinezi ne valjaju.
Napisi koliko jevara imas na raspolaganju pa da ti se moze preporuciti neki drugi modeli, a ne kinezi. :wink:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

djole016, Kolega IDzO, ti lepo rece,daj nam uvid u budzet i da ti pomognemo pri izboru nekog proverenog modela a ne da juris kojekakve neproverene "kineze" bez garancije, sa losom podrskom u servisiranju itd.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

I ja preporucujem neki provjeren model jer moj kolega je imao kopiju N95 8GB koja je bukvalno identicna originalnoj po izgledu i ja nisam mogao naci razlike, ali kad se udje u meni vec je druga stvar (naravno ko zna kako izgleda meni na originalu znace da je kopija). Njemu riknuo mikrofon i nekako je ujedno i kamera riknula i niko mu ne zna popraviti mikrofon, a o kameri i da ne govorim. Jednostavno nemaju dijela koji odgovara tom telefonu, jedino da nadje jos jedan takav aparat kome je nesto drugo riknulo pa da iskombinuje ali opet.....

djole016
Novajlija
Novajlija

Post od djole016 »

Drugari preko 150- 200 euro moneta ne planram da dam za tel. mada mislim i da je to mnogo! :dry:
Imao sma u vidu SE K850 (imao sam k800 i prezadovoljan sam bio) i Lg KF750 Secret (imao lg nekada davno i dobro me je sluzio,a sada kazu da je Lg 3 marka u svetu odma posel Nokie i Se) ! Razmisljao sam i o nekim smart telefonima! Neznam slabo se razum! Treba mi za svaki dan tel da se slikam malo net znate kako ide ubijanje dosade! :oops:
Ne shvatajte me ozbiljno!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Malo reklame nemojte mi zameriti :oops: - ako nisi gadljiv na polovne telefone ja prodajem ocuvanu i full pakovanju N82 (200e). Pogledaj podforum Proba i imas tamo temu o prodaji i zameni.

SE K850 je ocajno odradjen telefon, a K800/810 je mnogo bolji od njega. Od SE pogledaj K770 ali on nema bezicni internet.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

e idzo legendo ja bih sad trebalo da kupim smart tel.pa posto :uhuh: uspevam da pronadjem odg.model,dobio sam preporuke za k800i,stvarno mi se svidja njegov dizajn,i to ali cini mi se malo losiji ekran.Sta ti mislish o njemu,da li brzo dosadi zbog fabrickog softvera?sorry za mali off. :)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

djole016
За 200 евра најбоља куповина је 6220с.
Колико ли сам само пута ово поновио... :roll:
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

6220c nije los telefon ali nema wifi, a ko se navikao na wifi onda je to malo problem.

Radisa Rasa, pa znas kako, ja sam jedno vreme pored smarta imao dumb telefon (6300 pa ga dao sestri) i mogu ti reci da mene smori dumb telefon. Ali to je zato sto sam navikao da koristim prednosti smart telefona koristeci razlicite korisne programcice.
Moj tata ima K800 i stvarno pravi odlicne slike ali nikada nisam gajio preterane simpatije prema dumb telefonima jer mi ne odgovaraju ali ako si ti navikao na taj fabricki sw onda neces imati dosadu. :)

djole016
Novajlija
Novajlija

Post od djole016 »

Raso dobar smart ti je SE p990i 2mpx kamera Symbian bezicni net ,samo je veliki pogledaj model profil !
----------
Nisam navikao na WiFi i nemam ga nego negde na poslu ga ima pa rekoh malo da kradem! :ohmy:
Samo to je tajna !! hehe
----------

[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ne shvatajte me ozbiljno!

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Ma de sam navikao,i ja mrzim dumb tel,nego su mi ovde na forumu rekli moze da se moduje fleshuje tako nesto...ipak ce biti neki smart,ali je problem samo u budzetu 170,i plafon...ko zna mozda ce se naci nesto zanimljivo :chytry:

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pazi, ako je Wifi obavezan, onda pogledaj N82... Ima ih, nisu skupe, a odlicna su kupovina za te pare (polovne naravno)... a ako WiFi Nije obavezan, onda 6220 classic... K800 je super, al je sad vec mator, i dumb je, tako da ce ti dosaditi brzo (mozda i nece, ne znam te, al meni dumb telefon posle 7 dana predje preko glave)... To je to :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ni ja nisam u pocetku koristio wifi, a onda kad su nam dali na faxu da koristimo besplatno, pocela je zaraza! I zna da bude mnogo korisno jer ima dosta kafica, picerija gde ima free mreza koja se moze iskoristiti! :D

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Da, al kad sedis sam ili tako nesto... a ne da kuliras drustvo zbog WiFi-ja... Mislim stvarno :D :D :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Radisa Rasa, za te pare mozes uzeti e51 koji ima wi-fi,jedine dve mane su mu mali ekran (mada je fizicka velicina ista kao i kod k800) i losija kamera (u rangu je sa npr 6300,6233...)
Plus za 170e se uzima nov! :D
D500&E71

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

kapoerista90, pa naravno kada si sam, a ne u drustvu. :wink:
Mada kada bolje razmislim...neka drustvo ceka wifi ima prednost ! :lol:

Odgovori