Kineski tel sa najboljim funkcijama!!!
Kineski tel sa najboljim funkcijama!!!
Kupio bih neki kineski telefon koji ima bas dosta funkcija! U ovoj najezdi kineskih mobilnih aparata prosto covek nezna sta da kupi!
Inace voleo bih da mi pomognete i preporucite koji tel je dobar!
Meni najvise znaci dobra kamera,bezicni interet i podrska za javu ,laik sam sto se tice telefona molim za pomoc ! Unapred zahvalan Djole016
Inace voleo bih da mi pomognete i preporucite koji tel je dobar!
Meni najvise znaci dobra kamera,bezicni interet i podrska za javu ,laik sam sto se tice telefona molim za pomoc ! Unapred zahvalan Djole016
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Pa jel moze da se naruci negde preko neta?
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje cele poruke, a pogotovo one iznad jer se podrazumeva da se na nju nadovezuješ.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
Meizu se nema u prodjaji kod nas a dobar je tel!
Jos koji predlog?
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Jos koji predlog?
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Za ove funkcije koje tebi trebaju kinezi ne valjaju.
Napisi koliko jevara imas na raspolaganju pa da ti se moze preporuciti neki drugi modeli, a ne kinezi.
Napisi koliko jevara imas na raspolaganju pa da ti se moze preporuciti neki drugi modeli, a ne kinezi.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
I ja preporucujem neki provjeren model jer moj kolega je imao kopiju N95 8GB koja je bukvalno identicna originalnoj po izgledu i ja nisam mogao naci razlike, ali kad se udje u meni vec je druga stvar (naravno ko zna kako izgleda meni na originalu znace da je kopija). Njemu riknuo mikrofon i nekako je ujedno i kamera riknula i niko mu ne zna popraviti mikrofon, a o kameri i da ne govorim. Jednostavno nemaju dijela koji odgovara tom telefonu, jedino da nadje jos jedan takav aparat kome je nesto drugo riknulo pa da iskombinuje ali opet.....
Drugari preko 150- 200 euro moneta ne planram da dam za tel. mada mislim i da je to mnogo!
Imao sma u vidu SE K850 (imao sam k800 i prezadovoljan sam bio) i Lg KF750 Secret (imao lg nekada davno i dobro me je sluzio,a sada kazu da je Lg 3 marka u svetu odma posel Nokie i Se) ! Razmisljao sam i o nekim smart telefonima! Neznam slabo se razum! Treba mi za svaki dan tel da se slikam malo net znate kako ide ubijanje dosade!

Imao sma u vidu SE K850 (imao sam k800 i prezadovoljan sam bio) i Lg KF750 Secret (imao lg nekada davno i dobro me je sluzio,a sada kazu da je Lg 3 marka u svetu odma posel Nokie i Se) ! Razmisljao sam i o nekim smart telefonima! Neznam slabo se razum! Treba mi za svaki dan tel da se slikam malo net znate kako ide ubijanje dosade!

Ne shvatajte me ozbiljno!
Malo reklame nemojte mi zameriti
- ako nisi gadljiv na polovne telefone ja prodajem ocuvanu i full pakovanju N82 (200e). Pogledaj podforum Proba i imas tamo temu o prodaji i zameni.
SE K850 je ocajno odradjen telefon, a K800/810 je mnogo bolji od njega. Od SE pogledaj K770 ali on nema bezicni internet.

SE K850 je ocajno odradjen telefon, a K800/810 je mnogo bolji od njega. Od SE pogledaj K770 ali on nema bezicni internet.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
6220c nije los telefon ali nema wifi, a ko se navikao na wifi onda je to malo problem.
Radisa Rasa, pa znas kako, ja sam jedno vreme pored smarta imao dumb telefon (6300 pa ga dao sestri) i mogu ti reci da mene smori dumb telefon. Ali to je zato sto sam navikao da koristim prednosti smart telefona koristeci razlicite korisne programcice.
Moj tata ima K800 i stvarno pravi odlicne slike ali nikada nisam gajio preterane simpatije prema dumb telefonima jer mi ne odgovaraju ali ako si ti navikao na taj fabricki sw onda neces imati dosadu.
Radisa Rasa, pa znas kako, ja sam jedno vreme pored smarta imao dumb telefon (6300 pa ga dao sestri) i mogu ti reci da mene smori dumb telefon. Ali to je zato sto sam navikao da koristim prednosti smart telefona koristeci razlicite korisne programcice.
Moj tata ima K800 i stvarno pravi odlicne slike ali nikada nisam gajio preterane simpatije prema dumb telefonima jer mi ne odgovaraju ali ako si ti navikao na taj fabricki sw onda neces imati dosadu.

Raso dobar smart ti je SE p990i 2mpx kamera Symbian bezicni net ,samo je veliki pogledaj model profil !
----------
Nisam navikao na WiFi i nemam ga nego negde na poslu ga ima pa rekoh malo da kradem!
Samo to je tajna !! hehe
----------
[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
----------
Nisam navikao na WiFi i nemam ga nego negde na poslu ga ima pa rekoh malo da kradem!

Samo to je tajna !! hehe
----------
[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ne shvatajte me ozbiljno!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
- kapoerista90
- Expert
Pazi, ako je Wifi obavezan, onda pogledaj N82... Ima ih, nisu skupe, a odlicna su kupovina za te pare (polovne naravno)... a ako WiFi Nije obavezan, onda 6220 classic... K800 je super, al je sad vec mator, i dumb je, tako da ce ti dosaditi brzo (mozda i nece, ne znam te, al meni dumb telefon posle 7 dana predje preko glave)... To je to 

Nokia E71... Elegant, but deadly
Ni ja nisam u pocetku koristio wifi, a onda kad su nam dali na faxu da koristimo besplatno, pocela je zaraza! I zna da bude mnogo korisno jer ima dosta kafica, picerija gde ima free mreza koja se moze iskoristiti! 

- kapoerista90
- Expert
kapoerista90, pa naravno kada si sam, a ne u drustvu.
Mada kada bolje razmislim...neka drustvo ceka wifi ima prednost !

Mada kada bolje razmislim...neka drustvo ceka wifi ima prednost !