e pa ovako.kupujem novi telefon.i najverovatnije ce biti bb storm ili pak 5800.ili omnia.veliki minus storma je sto nema wifi a ja imam ap kod kuce. moze jos neki predlog,ali telefon mora biti touchscreen.cena nebitna
..::Bobby::.., od tri koja si razmatrao Omnia je najbolji izbor. Pored toga sto nema WiFi najveca mana BB Storma je upravo to sto je BB. Ako zelis smartphone zaobidji BB.
..::Bobby::.., Svedi izbor na 5800 i Omniu.Ne treba ti BB jer ti nisi tip kome treba stalna veza sa 'netom radi posla i ostalih biznis "kombinacija"Uzimati BB da bi ga samo imao i da mozes da se pohvalis kako imas BB je suludo.
Inace ako se dvoumis izmedu 5800 i Omnije,glas ide za Samsung.
Btw ti izgleda jaako cesto menjas telefone ili se meni to samo cini?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ja također glasujem za Omniju. Mnogo bolji telefon po mom viđenju (ozbiljan izgled, WinMo mi se nešto mnogo sviđa lately, jača kamera, ne se grebe rođenim stylusom, bar mi rekoše).
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Zaista, ili nas pitas za misljenja raznoraznih telefona ili si u totalnoj nedoumici vec neko vreme ili menjas telefone na svakih mesec-dva
Omnia bez nekog razmisljanja, od ponudjenih. Mozda da pogledas jos neke HTC-ove posto ti bese cena nije bitna
Wicker Man, znam, sećam se i ja. Ali najbolje za njega je da uzme iPhone 3G i da ne menja telefon (barem 6 meseci )... Ono što njemu treba? - WiFi, muzika, zezancije... Ne treba njemu WinMob. WinMob je sinonim za poslovnost, iako noviji (Touch) modeli vuku na multimediju...
Pa nije bas... Imas za Omniu (primera radi) izuzetno veliki broj interesantnih aplikacija, igrica, itd. Stoji da nije bas toliko dobar u reprodukciji zvuka, kameri i sl. ali bi njemu posluzio sasvim lepo Pa ni ja ne koristim svemogucnosti Win mobile-a... Ne trebaju mi a pored Ipod-a, muziku mogu da prezalim
..::Bobby::.., Mislim da ces morati sam sa sobom da se posavetujes sta ti treba i da odabers par modela koji su ti "najpriblizniji" pa da ti onda pomognemo,ovako mislim da nema smisla.Menjas misljenja i predlazes modele kako vetar duva.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
..::Bobby::.., ako već menjaš telefone na svakih mesec-dva... onda sad uzmi 5800, a onda za mesec-dva, kad te zasvrbe pare uzmeš Omniu... a nakon toga HTC Touch Pro... i eto plana za narednih 6 meseci...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.