Wanted...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Wanted...

Post od venjegus »

Spremam se da kupim novi mob do sada saa imao nokiu 3120 classic njega sam prodao a sada trazim nesto bolje... da ima extra cameru, zvuk itd :p cijena do 300 350 eura...help

Izmenio tomas.hokenberi:
STROGO ZABRANJENO
....
#5 bojenje, podebljavanje i slično editovanje teksta (sem kada nešto treba posebno istaći)

...
Takodje nije bilo potrebno da ponovo pokreces istu temu. Ovu temu su vec jednom postavio u Kafic-u i premestena je ovde. Posto si ovde dobio neke odgovore ona druga ide pod lock. Inace mnogo bolji odziv bi ti doneo naslov teme u kome se jasno vidi sta te zanima nego boldovanje celog teksta.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

venjegus, uh. . . Ako oces Nokiu ( naravno da oces :P ) uzmes lepo N82 posto kazu da je to vrh vrhova, a ako oces da ti ostane para da izvedes ribu onda 6220C . . . To je za kameru i u neku ruku zvuk. . . ako oces samo Zvuk i loshiju kameru onda cuveni 5800 ( ako ti ne smeta virtuelna tastatura ), a ako ti ni to ne odgovara blah N79 mnogo fin telefon . . .
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

venjegus, Cemu boldovana slova?Nema potrebe toliko naglasavati pitanje,svi ovde shvatamo da ti treba pomoc pri izboru i pomoci cemo kada "uhvatimo" malo vremena.Strpljenje je jedna vrlina koju svi treba da "treniramo".Misli malo o tome. :wink:
A sad o izboru.Kolega Super Sayian, je vec naveo par modela koji ce ti odraditi lepo posao.Medjutim ti nisi naveo kakav telefon zelis da li smart ili pak dumb.Treba malo precizirati potrebe i onda cemo mnogo lakse da ti pomognemo.Jer svi danas telefoni (dobro, gotovo svi) imaju kameru i zvuk (ma sta mi rece, prim.aut) i relativno su dobri tako da i ostale stavke dosta doprinose kvalitetu telefona pa ih je potrebno navesti ako zelis da kupis pravi model koji ce te u potpunosti zadovoljiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

nemam neke pretjerane potrebe...da je fotografija sto bolja da mogu slusati ziku dok sam u busu.....i naravno da izgleda nice i tako to----posto sam laik u cellphoneLandu nisam siguran da znam sta mu ti ga znaci stick ili dumb a planirao sam nokiu N95 8gb pa jel vrijedna uzimanja???

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

venjegus, a K810? Za tvoje potrebe više nego savršen :wink:
Nokia C6

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

razmisljao sam i o tome... pa i k850i....al ako vec dajem novce zelim da bude vrijedno uzimanja :D

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

venjegus, pa pošto ti je potrebna odlična kamera, i super muzika. K810 pruža oba za jako malo para :wink:
Nokia C6

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

venjegus, Fantastican predlog ti dade kolega tehno maniac, znaci K810 je odlican telefon sa odlicnom kamerom,a naravno muzika se moze slusati kao i na svakom drugom telefonu.
Ako hoces smart telefon a vidim da si razmisljao o N95 8GB,onda ti ga i ja predlazem.Dobices jako dobar multimedijalni telefnon sa fantasticnim ekranom.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

venjegus, N95 8GB je dobar izbor i pokriva sve što si naveo da ti treba, ali i mnogo više od toga... Ako si spreman da nešto s njim i radiš i da ga prilagodiš svojim potrebama to ćeš svakako moći i tu je on u prednosti u odnosu na K810... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ili mozda N82? :) Al to samo u slucaju da ces slikati i nocu... :) Jer je N95 u tom slucaju bezvredan :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Niko ne zna kad mu kamera na telefonu moze dobro doci, dali dan ili noc. ;) Od mene ide preporuka za N82, ali sve zavisi koji ti se vise svidja. N82 sa karticom od 8GB ima sve sto i N95 8GB i jos xenon blic. Jedino je ekran veci na N95 ali preko toga se zaista moze preci... (bar sam ja mogao kad sam se dvoumio izmedju ova dva telefona) :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Al nije bitna samo velicina vec i kvalitet prikaza :) Ista rezolucija, manja dijagonala = bolja slika :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

pa i zelja mi je bila nokia n95 8gb a zar je bas losa kamera nocu? :S to nisam znao :S vjerovatno isto tako i u zatvorenim prostorima :S damn.... :o :blinky:

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

venjegus, kamera je dobra i danju i nocu (slike nisu dobre) samo sto blic nije bas neki.
Da sam na tvom mestu sveo bih izbor na n82 i 6220c. oba imaju 5Mpx kamere sa xenon blicem. Prave extra fotografije i u dnevnim i u nocnim uslovima. Muziku na telefonu ne slusam pa o tome nisam najkompetentniji da govorim.
n82 ima wi-fi, ali je glomazniji i po meni mnogo ruzniji od 6220c.
6220c ima slabiju zavrsnu obradu, ali je zato jeftiniji i po meni najlepsi telefon.l

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Dec 2007. 06:30

Post od kvaka22 »

pozz

evo ovako ja nisam neki strucnjak vec ljubitel mobilnih i promenio sam ih dosta
preporucio bih ti n82 razlog imao sam priliku da vidim i rukujem sa n95 mnogo nesto krcka i mnogo mi je osetljiv jeste za mene lepsi ali mislim da sve ostalo na strani n82

Џеки
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 15. Maj 2009. 23:58

Post od Џеки »

Нисам знао 'де да питам, да не отварам нови топик, па ћу овде.
Који телефон ми предлажете до 150 евра, а да има јаке звучнике?
Остало ми мање више није важно. :)
ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!
Нема велике Звезде без пуне Маракане!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Џеки, Nokia 6233? Slika

Ili nesto malo starije npr. SE W550? :)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Џеки
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 15. Maj 2009. 23:58

Post od Џеки »

Ова Нокија ми се чини да није лоша :)
А који има најјаче звучнике од ових ''Xpressmusic'' Нокија?
Мени су запали за око 5310 и 5320, а и овај 5330 ми се чини да је неки добар, али га нема нигде у Панчеву. :unsure:
ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!
Нема велике Звезде без пуне Маракане!

Odgovori