Spremam se da kupim novi mob do sada saa imao nokiu 3120 classic njega sam prodao a sada trazim nesto bolje... da ima extra cameru, zvuk itd :p cijena do 300 350 eura...help
Izmenio tomas.hokenberi:
STROGO ZABRANJENO
....
#5 bojenje, podebljavanje i slično editovanje teksta (sem kada nešto treba posebno istaći)
...
Takodje nije bilo potrebno da ponovo pokreces istu temu. Ovu temu su vec jednom postavio u Kafic-u i premestena je ovde. Posto si ovde dobio neke odgovore ona druga ide pod lock. Inace mnogo bolji odziv bi ti doneo naslov teme u kome se jasno vidi sta te zanima nego boldovanje celog teksta.
venjegus, uh. . . Ako oces Nokiu ( naravno da oces ) uzmes lepo N82 posto kazu da je to vrh vrhova, a ako oces da ti ostane para da izvedes ribu onda 6220C . . . To je za kameru i u neku ruku zvuk. . . ako oces samo Zvuk i loshiju kameru onda cuveni 5800 ( ako ti ne smeta virtuelna tastatura ), a ako ti ni to ne odgovara blah N79 mnogo fin telefon . . .
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
venjegus, Cemu boldovana slova?Nema potrebe toliko naglasavati pitanje,svi ovde shvatamo da ti treba pomoc pri izboru i pomoci cemo kada "uhvatimo" malo vremena.Strpljenje je jedna vrlina koju svi treba da "treniramo".Misli malo o tome.
A sad o izboru.Kolega Super Sayian, je vec naveo par modela koji ce ti odraditi lepo posao.Medjutim ti nisi naveo kakav telefon zelis da li smart ili pak dumb.Treba malo precizirati potrebe i onda cemo mnogo lakse da ti pomognemo.Jer svi danas telefoni (dobro, gotovo svi) imaju kameru i zvuk (ma sta mi rece, prim.aut) i relativno su dobri tako da i ostale stavke dosta doprinose kvalitetu telefona pa ih je potrebno navesti ako zelis da kupis pravi model koji ce te u potpunosti zadovoljiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
nemam neke pretjerane potrebe...da je fotografija sto bolja da mogu slusati ziku dok sam u busu.....i naravno da izgleda nice i tako to----posto sam laik u cellphoneLandu nisam siguran da znam sta mu ti ga znaci stick ili dumb a planirao sam nokiu N95 8gb pa jel vrijedna uzimanja???
venjegus, Fantastican predlog ti dade kolega tehno maniac, znaci K810 je odlican telefon sa odlicnom kamerom,a naravno muzika se moze slusati kao i na svakom drugom telefonu.
Ako hoces smart telefon a vidim da si razmisljao o N95 8GB,onda ti ga i ja predlazem.Dobices jako dobar multimedijalni telefnon sa fantasticnim ekranom.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
venjegus, N95 8GB je dobar izbor i pokriva sve što si naveo da ti treba, ali i mnogo više od toga... Ako si spreman da nešto s njim i radiš i da ga prilagodiš svojim potrebama to ćeš svakako moći i tu je on u prednosti u odnosu na K810...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Niko ne zna kad mu kamera na telefonu moze dobro doci, dali dan ili noc. Od mene ide preporuka za N82, ali sve zavisi koji ti se vise svidja. N82 sa karticom od 8GB ima sve sto i N95 8GB i jos xenon blic. Jedino je ekran veci na N95 ali preko toga se zaista moze preci... (bar sam ja mogao kad sam se dvoumio izmedju ova dva telefona)
venjegus, kamera je dobra i danju i nocu (slike nisu dobre) samo sto blic nije bas neki.
Da sam na tvom mestu sveo bih izbor na n82 i 6220c. oba imaju 5Mpx kamere sa xenon blicem. Prave extra fotografije i u dnevnim i u nocnim uslovima. Muziku na telefonu ne slusam pa o tome nisam najkompetentniji da govorim.
n82 ima wi-fi, ali je glomazniji i po meni mnogo ruzniji od 6220c.
6220c ima slabiju zavrsnu obradu, ali je zato jeftiniji i po meni najlepsi telefon.l
evo ovako ja nisam neki strucnjak vec ljubitel mobilnih i promenio sam ih dosta
preporucio bih ti n82 razlog imao sam priliku da vidim i rukujem sa n95 mnogo nesto krcka i mnogo mi je osetljiv jeste za mene lepsi ali mislim da sve ostalo na strani n82
Нисам знао 'де да питам, да не отварам нови топик, па ћу овде.
Који телефон ми предлажете до 150 евра, а да има јаке звучнике?
Остало ми мање више није важно.
ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!
Нема велике Звезде без пуне Маракане!
Ова Нокија ми се чини да није лоша
А који има најјаче звучнике од ових ''Xpressmusic'' Нокија?
Мени су запали за око 5310 и 5320, а и овај 5330 ми се чини да је неки добар, али га нема нигде у Панчеву.
ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!
Нема велике Звезде без пуне Маракане!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.