n95 / n79 / G705i
n95 / n79 / G705i
Koji od ova 3 telefona?
Sva tri imaju wifi, navigaciju i smart su sto mi je jako bitno i dobri su na svoj nacin.
Ja sam mozda jedan od retkih kojima se svidja dizajn n95ice pa sam nekako njoj najblizi, takodje i zbog odlicne multimedije i kamere.
N79 racunam da ima noviji software i da je brza od n95ice ali mi se dizajn nikako ne dopada, a ovaj SE mi je dosta ljudi preporucilo ali ja sam godinama vec navikao na Nokiu.
Tako da sta mislite? Na n95 mislim na obicnu posto za onu od 8gb nisam siguran da imam dovoljno novca.
Uzeo bih novi telefon ako je moguce ali nije iskljucen ni neki polovnjak sa manjih lifetimerom i garancijcom.
Cena negde do 260 evra manje vise.
Sva tri imaju wifi, navigaciju i smart su sto mi je jako bitno i dobri su na svoj nacin.
Ja sam mozda jedan od retkih kojima se svidja dizajn n95ice pa sam nekako njoj najblizi, takodje i zbog odlicne multimedije i kamere.
N79 racunam da ima noviji software i da je brza od n95ice ali mi se dizajn nikako ne dopada, a ovaj SE mi je dosta ljudi preporucilo ali ja sam godinama vec navikao na Nokiu.
Tako da sta mislite? Na n95 mislim na obicnu posto za onu od 8gb nisam siguran da imam dovoljno novca.
Uzeo bih novi telefon ako je moguce ali nije iskljucen ni neki polovnjak sa manjih lifetimerom i garancijcom.
Cena negde do 260 evra manje vise.
N82 je jako dobar telefon i verovatno bih ga uzeo odma medjutim zeza me cena jer sam obisao vise shopova i nigde nije bio ispod 300evra
gledao sam i oglase medjutim ili ne daju garanciju ili je sa mreze.
5800 je stvar ukusa, imao sam ga u rukama i meni se licno ne dopada jer je touch screen i suvise je 'uocljivo' plastican
jos vagam odlucicu za koji dan. ako neko ima jos neku ideju ili komentar neka pise slobodno.
takodje ako neko zna neki povoljniji shop na teritoriji beograda/panceva ili se bavi prodajom telefona neka pusti pp!
inace cene sa ovog sajta su stvarno nerealne.

gledao sam i oglase medjutim ili ne daju garanciju ili je sa mreze.
5800 je stvar ukusa, imao sam ga u rukama i meni se licno ne dopada jer je touch screen i suvise je 'uocljivo' plastican

jos vagam odlucicu za koji dan. ako neko ima jos neku ideju ili komentar neka pise slobodno.
takodje ako neko zna neki povoljniji shop na teritoriji beograda/panceva ili se bavi prodajom telefona neka pusti pp!
inace cene sa ovog sajta su stvarno nerealne.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Maxim89, n82 na crno sigurno mozes da nadjes ispod 300 eura i to dosta.
e sad ako hoces legalan telefon to je vec drugo.
Ne bih mogao da ti pomognem gde da trazis posto sam iz Nisa.
dobar a jeftin je samsung i550 ali nema wi - fi
Na jednom drugom forumu sa video decka koji prodaje n82 za 255 eura. Ima radnju negde u centru kaze.
Ako hoces mogu da ti dam njegov broj telefona pa se cujte i dogovorite.
e sad ako hoces legalan telefon to je vec drugo.
Ne bih mogao da ti pomognem gde da trazis posto sam iz Nisa.
dobar a jeftin je samsung i550 ali nema wi - fi
Na jednom drugom forumu sa video decka koji prodaje n82 za 255 eura. Ima radnju negde u centru kaze.
Ako hoces mogu da ti dam njegov broj telefona pa se cujte i dogovorite.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Maxim89, imas i u toj klasi novih modela i se w705,slajder,ali nema autofokus i gps.
Inace n82 mozes naci skoro svuda za 250-270 eura a n79 je 30 eura skuplji.
Inace n82 mozes naci skoro svuda za 250-270 eura a n79 je 30 eura skuplji.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
@jerkann - moze broj na pp
@Sale_M - ja sam obisao radnju u pariskim komunama na nbgd tamo je n82 oko 310e, onda tamo u starom merkatoru jos skuplja, potom u Pancevu 3 radnje i cene su sve preko 300e :S Ako nije frka da mi posaljes pp gde drugde da potrazim za tu cenu odmah bi je uzeo znaci.
Onaj SE nije los jedino sto nema navigaciju.

@Sale_M - ja sam obisao radnju u pariskim komunama na nbgd tamo je n82 oko 310e, onda tamo u starom merkatoru jos skuplja, potom u Pancevu 3 radnje i cene su sve preko 300e :S Ako nije frka da mi posaljes pp gde drugde da potrazim za tu cenu odmah bi je uzeo znaci.
Onaj SE nije los jedino sto nema navigaciju.
ok ovako sutra uzimam telefon definitivno, nasao sam jednu super radnju i cena n95ice(obicne) i n82 je priblizna.
Medjutim ja ne mogu da se odlucim. Znam je n82 kvalitetniji telefon sa boljom kamerom i xenon blicem, ali opet n95 ima veci ekran i dizajn koji mi se dopada.
Uglavnom sam citajuci forum nailazio na vrlo pozitivne kritike o n82 dok su o n95(obicnoj) bile cesto i negativne (najcesce sto se tice slajdera, koliko je to tacno?).
Sad mene interesuju posto mi je potreban dobar 'allround' telefon gde planiram da koristim wifi na faxu i kaficima koji podrzavaju, da imam dobru kameru, i da ima pristojan dizajn, sta je bolje resenje?
Medjutim ja ne mogu da se odlucim. Znam je n82 kvalitetniji telefon sa boljom kamerom i xenon blicem, ali opet n95 ima veci ekran i dizajn koji mi se dopada.
Uglavnom sam citajuci forum nailazio na vrlo pozitivne kritike o n82 dok su o n95(obicnoj) bile cesto i negativne (najcesce sto se tice slajdera, koliko je to tacno?).
Sad mene interesuju posto mi je potreban dobar 'allround' telefon gde planiram da koristim wifi na faxu i kaficima koji podrzavaju, da imam dobru kameru, i da ima pristojan dizajn, sta je bolje resenje?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Maxim89, Bez razmisljanja uzmi N82 jer je mnogo bolji od obicne N95 koja je po izradi blagi uzas.Nemoj da se premisljas u tom slucaju,ako imas kes odmah pazari N82 jer sa obicnom N95 se neces bas nesto usreciti.I sam si naveo kako si citao negativne komentare za dati model,tako da samo mogu da potvrdim.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58