koji je telefon bolji? samsung i780 ili nokia e63.
koji je telefon bolji? samsung i780 ili nokia e63.
gledao sam na internetu cene su im slicne ali sam imao losa iskustva sa samsungom...nokia mi nekako zvuci kvalitetnije...iskreno pucam celu platu na neki od ova dva telefona i zelieo bih da znam koji je pouzdaniji?da li bi neko mogao da mi pomogne?
mene zanima jedna sitnica vezana za samsung i780. da li postoji podesavanje da se automatski konektuje prvo na wi-fi ako je dostupan? tj da li je potrebno da ga prvo manuelno ukljucujem da bi se na wi-fi mrezu povezao, jer je mene to bunilo na htc, kao i to sto sam uvek morao posle surfovanja manuelno da iskljucujem konekciju, bilo gprs, bilo wi-fi. na nokia telefonima je to odlicno odradjeno na primer
::luv phonez::
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djoxie, isto je kao na HTC-u. Daklem ako zelis da koristis WiFi prvo treba da se povezes. Medjutim meni to i nije neki problem.
panda, sto se tice "e63 vs i780" - mogu samo da potvrdim ono sto sam napisao u temi "e71 vs i780".
panda, sto se tice "e63 vs i780" - mogu samo da potvrdim ono sto sam napisao u temi "e71 vs i780".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
panda, Ako ti se vec svidja nokia onda bolje gledaj E71.Nokia E63 je plasticna i nesto losija varijanta E71 koji je od metala i jako kvalitetne izrade,a i nesto je tanji.
Ako bi ipak odlucivao izmedju E63 i I780 bez dvojbe bi uzeo samsung.Procitaj temu za koju ti je link dao clan bestboy.
I jos jedna napomena,telefoni su sa razlicitim OS-ovima i to je je jako bitno da znas.WM je nesto ozbiljniji i profesionalniji OS od Symbiana,sa vise mogucnosti personalizacije.Ako ti ipak ne treba nesto preterano ozbiljno i symbian je sasvim korektan OS koji ce ti zadovoljiti potrebe u vise segmenata.

Ako bi ipak odlucivao izmedju E63 i I780 bez dvojbe bi uzeo samsung.Procitaj temu za koju ti je link dao clan bestboy.
I jos jedna napomena,telefoni su sa razlicitim OS-ovima i to je je jako bitno da znas.WM je nesto ozbiljniji i profesionalniji OS od Symbiana,sa vise mogucnosti personalizacije.Ako ti ipak ne treba nesto preterano ozbiljno i symbian je sasvim korektan OS koji ce ti zadovoljiti potrebe u vise segmenata.
Ovo moze samo da se primeni na njihovu E seriju,inace Nokia kao jedan brend sve vise prestaje da bude sinonim za kvalitet.panda napisao:...nokia mi nekako zvuci kvalitetnije...

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sljamsung bez razmisljanja u ovom slucaju. E63 ni da mi poklone. Da je E71, eeeee, bato to bi vec bila dilema, ali opet, sada sam se preorijentisao na WM, tako da sam Symbianu za jedno duze vreme rekao zbogom. Ili, ako iskljuche to stjupidno sertifikovanje, i malo "otkljucaju" sistem, mozemo da pregovaramo o nastavku saradnje
A, jesam dobro rekao?

A, jesam dobro rekao?

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
I ja dajem glas za i780.
IPak touch screen daje sasvim drugaciji kvalitet surfanju netom.
TU je i brzi procesor i win OS , kao vise prijateljski raspolozen OS za instalaciju programa.
Jedina mana, nema radio.
IPak touch screen daje sasvim drugaciji kvalitet surfanju netom.
TU je i brzi procesor i win OS , kao vise prijateljski raspolozen OS za instalaciju programa.
Jedina mana, nema radio.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
e da vas pitam jos nesto...jednom mom drugu je crkao n 95a da bi ga popravio treba mu maticna ploca...pa se on sada pita gde moye da je nabavi...ako postoji neka takva radnja ili sta vec... inace kupio sam n 63...nisam imao dovoljno ya samsung a i ne ynam ne svidja mi se sto ima touch screen mislim po meni je sto vise zavrzlama lakse se kvari...
lepsi mi je n 63...e ja se izvinjavam sto vas smaram sa glupim pitanjima ali jer zna neko neki dobar sajt za skidanje nekih tema i programa tipa za gledanje filmova na e63 i slicnih zabavnih programa...u al se ispisa ja... 

djoxie, jel mislis na ovakvu crnu?

Ako mislis na ovu; da li bi mi mogao reci da li je kod nas u Srbiji kupljena ili je donesena s polja, jer mi je ova crna ubedljivo najlepsa od svih E71 verzija!?

Ako mislis na ovu; da li bi mi mogao reci da li je kod nas u Srbiji kupljena ili je donesena s polja, jer mi je ova crna ubedljivo najlepsa od svih E71 verzija!?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
ista kao tu znaci dubai ili tako neka fora. dobio je u fullu, znaci ista oprema kako i ove kod nas, takodje i kutija. ono sto mi se prvo ucinilo, a to je slucaj bio i sa n73me, a to je da je maska kvalitetnije odradjena nego na sivoj i da ce duze trajati. brat ima sivu e71 oko 3 meseca i vec se vidi poneka tackica. isto tako je on pre prvo kupio n73 sivu a ja posle n73me i moja maska se pokazala kao bolja.
inace telefon je zver, evo ima ovaj novi softver 210 i cini mi se da su se slike malo poboljsale tj kamera. jos sam ga dobio na poklon tako da radost ne moze biti veca
inace telefon je zver, evo ima ovaj novi softver 210 i cini mi se da su se slike malo poboljsale tj kamera. jos sam ga dobio na poklon tako da radost ne moze biti veca

::luv phonez::
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Gresis sinko silno...to sto ima TS ne znaci da se lakse kvari,upravo suprotno,sam rad sa TSom stedi tastaturu i ostale dugmice i moze samo da produzi radni vek uredjaja a ne da ga smanji.Ja bih bez razmisljanja isao na i780 varijantu ali hej,ukusi su razlicitipanda napisao:ne svidja mi se sto ima touch screen mislim po meni je sto vise zavrzlama lakse se kvari

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49