Aparat do 150 evra
Aparat do 150 evra
Raspolozivi budzet je 150 evra. Interesuje me nov (napominjem samo NOV ne polovan) aparat, monoblok, dve kamere, radio, po mogucstvu sto tanji i laksi, sa dobrom autonomijom u radu. Ako uzmem u obzir "stvarne" cene (koje dobijete uglavnom putem telefona) onda bi za gore pomenutu svotu novca u obzir dosli: 3120, U800, K770. Za sta bi se vi, uzimajuci u obzir gore pobrojano, odlucili i naravno neka "cetvrta" opcija bi se uzela u razmatranje.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
k770 je vrlo dobar aparat i ispunjava sve uslove koje si naveo tako da ti njega preporucujem a kao alternativu k810.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ako ti je K800/810 glomazan onda K770 je najbolji izbor.
Mada Xenon na njima je mnogo koristan .
Mada Xenon na njima je mnogo koristan .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Da se nadovezem na loki13 post, jedina prava prednost K770i je podrska za flash (nikad mi nece biti jasno zasto su po tom pitanju osakatili K800i/K810i
).
Onda ako ti ne smeta velicina K810 (jedino sto je meni dosta ruzniji od K800), uzmi njega.

Onda ako ti ne smeta velicina K810 (jedino sto je meni dosta ruzniji od K800), uzmi njega.

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 27. Jun 2009. 19:39
Ne bih da kradem temu, ali postavio bih neka pitanja.
Moze li neko da mi objasni gde moze da se nadje k880i za te pare?
Vidim ovde na sajtu da je njegova cena 225 evra
, a nov k550i je 140. Posto se dvoumim izmedju ova 2 modela, da li bi neko bio ljubazan da mi u kracim crtama kaze u cemu je REALNA razlika izmedju njih i da li je ta razlika u ceni opravdana.
Hvala.
Moze li neko da mi objasni gde moze da se nadje k880i za te pare?

Hvala.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
djoleProlece, k880i neces naci ni za vece pare
, a k800i se moze naci za manje od tih 225 evra (ako ti ne smetaju ilegalno uvezeni aparati, 225 evra je cena za potpuno legalan primerak, cena legalnog k550i je 165 evra).
Sto se tice k800i vs k550i - k800i ima pre svega znacajno bolju kameru, bolji ekran, 3G-je, ...
Ukratko k800i je bolji aparat i vredi tih 36% razlike u ceni (poredim cene legalnih aparata).

Sto se tice k800i vs k550i - k800i ima pre svega znacajno bolju kameru, bolji ekran, 3G-je, ...
Ukratko k800i je bolji aparat i vredi tih 36% razlike u ceni (poredim cene legalnih aparata).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik

Sta znaci ilegalno? Mogu da razumem kao Kineska kopija ili kraden ili neplacen porez ili nesto peto. Da li i to moze da se nabavi u nekim radnjama ili se jure pojedinci? Moze odgovor i na pp, posto je ovako javno mozda malo nezgodno.
U sustini, telefon mi treba za neke najosnovije stvari. Kamera, 3g mi nisu toliko bitni. Da li k550i podrzava javu? Nisam video medju onim karakteristikama. Hteo bih da napravim jednu aplikaciju i da je ubacim u telefon.
- tomas.hokenberi
- Moderator
djoleProlece, (potpuno) legalni su iskljucivo oni aparati na koji su legalno nabavljeni od dobavljaca, na koje je placena carina i obracunat PDV. Prilikom kupovine legalno uvezenog telefona dobices fiskalni racun (odstampan na fiskalnoj kasi - rukom pisan racun NIJE validan fiskalni racun), garanciju uvoznika (ako dobijes garanciju radnje to je siguran znak da to nije legalno uvezen telefon!) koja je uredno overena. Telefon mora biti u originalnoj kutiji (na kojoj nece biti znakovi stranih operatera vec iskljucivo proizvodjaca) i oprema u kutiji mora biti kompletna.
Sve drugo su ilegalno uvezeni telefoni svercovani i skidani sa mreze.
Kineske kopije i slicno nemaju veze sa ovom pricom - i kineska kopija moze biti legalan telefon ako je legalno uvezena (osim ako na kopiji ne stoji oznaka drugog brenda - daklem daklem kineska "Nakia" se moze legalno uvesti ali kineska "Nokia" ne zbog krsenja prava iz domena intelektualne svojine (naravno Nokia telefoni koji se sklapaju u Nokijinim pogonima u Kini su druga prica).
Sto se tice K550i naravno da podrzava Javu.
Sto se tice aplikacije koju zelis da napises - nadam se da zaista znas da programiras (u Javi pre svega).
Sve drugo su ilegalno uvezeni telefoni svercovani i skidani sa mreze.
Kineske kopije i slicno nemaju veze sa ovom pricom - i kineska kopija moze biti legalan telefon ako je legalno uvezena (osim ako na kopiji ne stoji oznaka drugog brenda - daklem daklem kineska "Nakia" se moze legalno uvesti ali kineska "Nokia" ne zbog krsenja prava iz domena intelektualne svojine (naravno Nokia telefoni koji se sklapaju u Nokijinim pogonima u Kini su druga prica).
Sto se tice K550i naravno da podrzava Javu.
Sto se tice aplikacije koju zelis da napises - nadam se da zaista znas da programiras (u Javi pre svega).
-
- Slučajni prolaznik
Ok, ajde da pretpostavimo da hocu da pogledam gde to moze da se nabavi k800i za 140,50 evra ili k550i ispod 100 verovatno.
Da li mozete da mi preporucite neku radnju na teritoriji BG-a, posto u mom selu prodaju ilegalne telefone po legalnim cenama, a nisam daleko pa mogu da skoknem. Moze i na pp.
Upoznat sam sa javom, zato sam i pitao

Upoznat sam sa javom, zato sam i pitao

- tomas.hokenberi
- Moderator
djoleProlece, nemoj da me pogresno shvatis ali izmedju "upoznat sam sa javom" i "znam da programiram u javi" postoji velika razlika.
Ovde nije dozvoljeno reklamiranje pa ces adrese radnji dobiti iskljucivo na P.P.
Ovde nije dozvoljeno reklamiranje pa ces adrese radnji dobiti iskljucivo na P.P.
-
- Slučajni prolaznik
Opusteno, jos sam u fazi ucenja(intermediate level otprilike), ali znacu da odradim ono sto me zanimanemoj da me pogresno shvatis ali izmedju "upoznat sam sa javom" i "znam da programiram u javi" postoji velika razlika.

Pretpostavio sam, zato rekoh moze pp. Saljite ljudi predloge ako imate.
Hvala jos jednom.