LG KS20 VS. Nokia 5530 XpressMusic! Who'll win?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 09. Jun 2009. 20:06

Post od Jovvan »

tomas.hokenberi, A.. nisam znao.. Mism ja sam imao Sony Ericcson K810i i nije bio bas kvalitetan, krckao je, losija tastatura itd, (crkao je) a moj drug je imao isti takav telefon i posle 1,5 god. i dalje je extra, ne krcka tastatura i nekako je kvalitetnija, pod ruku se oseti razlika. Kao npr. nmg da se setim imam neku stariju nokiu, "original" je imao masku sa jedne strane plavu a sa druge strane telefona belu boju sa narandzastim "delom" .. (Kakvo objasnjavanje..). A losiji kvalitet istog modela je imao drugaciju masku i kvario se. I dalje imam nokiu, i do dan danas radi. :) Ali hvala na odgovoru sada mogu da odahnem, sada je samo garancija problem.. :/

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

dobro hoces ti vise kupiti taj telefon :)
ljudi se ubijaju da ti pomognu a ti ko nova mlada...
ajde pa da citamo review
::luv phonez::

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Jovvan, ako si taj k810 kupio kao "nov" onda su ti verovatno uvalili polovan primerak kome su prethodno zamenili masku i tastaturu da bi delovao kao nov. I da bi ustedeli stavili su neku kinesku masku. To je rizik kupovine u radnjama koje prodaju svercovanu robu itd. Medjutim i taj telefon je bio originalan (osim maske). Isto vazi i za Nokiu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jovvan »

djoxie, tek u ponedeljak dobijaju mob tada ga kupujem, znam i zahvalan sam :)
tomas.hokenberi, Au... pa.. ima li nacin da prepoznam polovan ili nov telefon? Ja mislim da je nov ako dobijem original pakovanje sa opremom, i cim ga dobiju oko 13.00 h kupujem ga, prosli k810i sam dobio u nekoj beloj kutijici sa sony ericsson "oznakama" ali nije pisalo k810i, sa natrpanim stvarima (nije izgledalo novo) znaci, nov je ako cela oprema izgleda kao nova? :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Jovvan, jedini pouzdan nacin da budes siguran da je telefon zaista nov je da ga kupis kod ovlascenog uvoznika i njegovih partnera. Naravno takav telefon ces platiti vise, ali ces dobiti fiskalni racun (stampan na fiskalnoj kasi - rukom pisan racun NIJE fiskalni racun), validnu garanciju uvoznika (ako dobijes garanciju radnje to je siguran znak da je telefon ilegalno uvezen) i kompletan paket u originalnom pakovanju.

Naravno i prosvercovani telefoni su najcesce novi i ako dobro pogledas sta kupujes bice sve OK. Jako je bitno da proveris sta se normalno dobija u kompletu (CD, slusalice, USB kabl, prirucnici,...) i da to zaista i bude u kompletu koji ti prodaju. Pored toga veca je verovatnoca da ti nude polovan kao nov telefon koji dosta cest na trzistu kao K810i nego telefon poput LG KS20.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jovvan »

Aha.. Hvala.. Znaci sutra kada odem cu zatraziti da sve otvori ispred mene, pa cu sve isceprkati, a i mislim da je k810i bio polovan, upustvo nije bilo original nego sa oznakom Intercom shopa, kao i kutija itd... Pozvacu Teleko+ shop da ih pitam da li primaju kartice (vece su sanse da je original)

Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jovvan »

Zvao sam Logic Shop i kaze da ce ga mozda dobiti sledece nedelje, a ranije kada sam ih zvao (2 puta) "Da, da dobicemo ga oko 1-2" (Kao.. sta smaras?..) A sutra idem na letovanje, i nmg nigde da nadjem ovaj telefon. Extra... -.-

Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jovvan »

Evo dodjoh sa letovanja, i dalje nema ovog modela u radnjama, i skoro svi kazu da ga nece dobiti ... lepo...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Cuo sam da ga vise nece ni biti....Mada tako uvek pricaju pa na kraj nabave par komada.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jovvan »

Ne mogu da verujem, znaci taman sam hteo da ga kupim i sada ga nema... :uhuh: A tako mi se svidjao. :cry:

Jovvan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jovvan »

Jao.... Zasto ga nece vise biti? Ja mislim da je veoma dobar i povoljan telefon, trazio sam neke druge model i nista.. Ne svidjaju mi se... (Oko 200 eura). Da li neko zna gde ga mozda i dalje ima (Zvao sam dosta radnja i nista..)? Ranije sam zvao distributera i nije mogao direktno da mi proda ali imali su poslednji, koji je najverovatnije prodat... I NEED IT! :blinky:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Okreces brojeves,obilazis radnje itako te stvari pa se molis da ces da naletis na neki primerak..Mozda cak neko prodaje polovan pa se raspitaj. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori