Polovni telefon do 200E

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Slavenoi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 22. Avg 2009. 21:14

Post od Slavenoi »

Uff sad se opet dvoumim,jer je drug dolazi sutra sa mora pa cemo onda razgovarati.Sad koji je onda po vama najbolji polovni telefon do 200e a da ima WM,touch screenmsto veci ekran i jaci procesor????

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne znam ali ja ako bi već nekim čudom gledao da uzmem WM telefon to bi svakako bio HTC, nije ni Omnia loš telefon za te pare za koji ga ti kupuješ, savetujem ti da ga probaš prvo, pošto ga ovde neki hvale a ja ne bi mogao da ga koristim 5 min ( sve je stvar ukusa).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

ja sam uzeo 5800 xm i rezadovoljan sam. sad cu da updateujem sw i da ubacim plavu n97 temu <3
:) al ozbiljno je telefon vrh
iPhone 4.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Omnia je zaista moćan telefon, jako lepog izgleda, ali kao što je reako telep, nija ga lako koristiti, neznam možda je to stver ukusa, ali kada sam dolazio u dodir sa omniom, nije me oduševio svojim interfejsom, nekao mi je skroz nepraktičan za rukovanje prstima, skoro za sve mora da se korisi olovka.
5800 je ekstra telefon, bar je meni dosta zanimljiviji od omnie, na stranu omnie ide malo lepši izgled, ali na stranu 5800 po meni dosta bolji displej, i skoro sve može da se uradi bez olovke
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Marko_NS, , sve je to mozda tacno ali Slavenoi zeli Windows Mobile, a 5800XM to svakako nije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Slavenoi
Novajlija
Novajlija

Post od Slavenoi »

Upravo tako :) Zaista mi se svidja 5800 XP,ali Omnia ima WM...
Ima neko neki bolji predlog od Omnie???

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Slavenoi, tu je i xperia, mada neznam koliko je on polovan, on je WM i jako je lep poseduje full qwerty.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Slavenoi
Novajlija
Novajlija

Post od Slavenoi »

Uffffff,taj telefon mi se inace jako,jako svidja,ali ne mogu ga naci polovnog do 200e,ni do 250e :cry:

Slavenoi
Novajlija
Novajlija

Post od Slavenoi »

Ok niko mi nije odgovorio na zadnje pitanje (osim za xperiu koja nije u tom cenovnom rangu) sto znaci da je Omnia najbolja za tu cenu :)
Svejedno,uzeo sam telefon i jako mi se svidja,mocan je i nije jednostavan.Ja volim kad se treba malo namuciti :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Sve cestitke za novi tell.... pa sad imas Omnia temu i tamo iscackaj sta ti treba i naravno WM aplikacije temu pa vidi koje ti se svidjaju..... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Takođe čestitke na novom telefonu, izabrao si jako dobar WM telefon, još samo da u njega "nabacaš" app i ima da radi kao lud :lol: :lol: :lol:

Slavenoi
Novajlija
Novajlija

Post od Slavenoi »

Hvala Vam puno! :) Evo sad ga stalno cackam,ma telefon je skroz super.Mislio sam da cu pozaliti ali nisam. :)

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Cestitke Slavenoi. Vrhunski uredjaj. Imao sam ga kratko vreme i jedina, ali jedina mana mu je sto je u voznji maltene nemoguce koristiti ga (kuckanje i biranje iz imenika kada zoves), ali to je ionako nedozvoljeno pa.... :-). Posto sam dosta u autu meni je bio problem, kao sto bi imao sa svakim TS modelom.

U svakom slucaju - dobar izbor.

Mala preporuka - gasi aplikacije na X :-) nemoj kao ja da izlazis iz nje na crveno dugme. Debilko je tek posle nedelju dana "skonto" da ih tako samo sakrijes i da peglaju u pozadini sve u 16 :-)

Slavenoi
Novajlija
Novajlija

Post od Slavenoi »

E hvala na informaciji,to cu primeniti :)
Ovo za u autu si u pravu,moram dati nekom drugom da cita poruku ili napise :)
Samo jos GPS da namestim......

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Slavenoi preporucio bih ti iGO8 za tvoj GPS lako se instalira i super je....Sto se tice ovog sto ti je lesa preporucio(gasenje aplikacija na X) ja bih dodao da ostavis ukljucene poruke i jos koji program koji ti bas treba brzo da se otvori...Kad ostavim poruke u pozadini kad mi trebaju otvaraju se instantno ovako moram malo da sacekam.....Ipak brzina izvrsenja vaznis funkcija je meni veoma vazna.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od LesaZMN »

naravno, ostavis ono sto stalno koristis. Ne kao ja - imao sam po 20-30 gluposti koje rade u pozadini a da ja ne znam. Stvarno moron kao da prvi put korisim telefon :oops:

Ja sam imao Garmin. Radio je kao sat, cak je i neke kozije po crnoj gori nalazio.
Igo lepse izgleda, pa ako radi kao Garmin...great!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Lesa ja sam imao i iGO i garmin (dok sam bio pozajmio eksterni GPS od druga) i nimsa primetio neku razliku.Daleko od toga da je garmin los nego se meni iGO vise svidja..mozda zato sto ga samo prekopiras na mobb i instaliras 1 fajl i on radi nema tu sta a oko garmina treba malo da se pomoc... A sto se tice tog tvog "ne znanja" mogu da ti potvrdim da se niko nije naucen rodio....Kad sam prvi put ukljucio MAC na kompu barem 5 minuta sam traio kako da zatvorim folder....a X je bio samo u drugom uglu(kod win-a je u desnom kod mac-a je u levom) 8)

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od LesaZMN »

:lol: :lol: :lol:
pricaj mi o MAC-u. Ja sam na njemu vec jedno godinu dana i prva nedelja je bila katastrofa :-)

Osecao sam se kao totalni mulac. Sve je drugacije :-) I sad mi je ponekad smesno i jos uvek otkrivam shrtcut-ove i slicno

Odgovori