Polovni telefon do 200E
Ne znam ali ja ako bi već nekim čudom gledao da uzmem WM telefon to bi svakako bio HTC, nije ni Omnia loš telefon za te pare za koji ga ti kupuješ, savetujem ti da ga probaš prvo, pošto ga ovde neki hvale a ja ne bi mogao da ga koristim 5 min ( sve je stvar ukusa).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Omnia je zaista moćan telefon, jako lepog izgleda, ali kao što je reako telep, nija ga lako koristiti, neznam možda je to stver ukusa, ali kada sam dolazio u dodir sa omniom, nije me oduševio svojim interfejsom, nekao mi je skroz nepraktičan za rukovanje prstima, skoro za sve mora da se korisi olovka.
5800 je ekstra telefon, bar je meni dosta zanimljiviji od omnie, na stranu omnie ide malo lepši izgled, ali na stranu 5800 po meni dosta bolji displej, i skoro sve može da se uradi bez olovke
5800 je ekstra telefon, bar je meni dosta zanimljiviji od omnie, na stranu omnie ide malo lepši izgled, ali na stranu 5800 po meni dosta bolji displej, i skoro sve može da se uradi bez olovke
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Marko_NS, , sve je to mozda tacno ali Slavenoi zeli Windows Mobile, a 5800XM to svakako nije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Cestitke Slavenoi. Vrhunski uredjaj. Imao sam ga kratko vreme i jedina, ali jedina mana mu je sto je u voznji maltene nemoguce koristiti ga (kuckanje i biranje iz imenika kada zoves), ali to je ionako nedozvoljeno pa....
. Posto sam dosta u autu meni je bio problem, kao sto bi imao sa svakim TS modelom.
U svakom slucaju - dobar izbor.
Mala preporuka - gasi aplikacije na X
nemoj kao ja da izlazis iz nje na crveno dugme. Debilko je tek posle nedelju dana "skonto" da ih tako samo sakrijes i da peglaju u pozadini sve u 16 

U svakom slucaju - dobar izbor.
Mala preporuka - gasi aplikacije na X

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Slavenoi preporucio bih ti iGO8 za tvoj GPS lako se instalira i super je....Sto se tice ovog sto ti je lesa preporucio(gasenje aplikacija na X) ja bih dodao da ostavis ukljucene poruke i jos koji program koji ti bas treba brzo da se otvori...Kad ostavim poruke u pozadini kad mi trebaju otvaraju se instantno ovako moram malo da sacekam.....Ipak brzina izvrsenja vaznis funkcija je meni veoma vazna.... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Lesa ja sam imao i iGO i garmin (dok sam bio pozajmio eksterni GPS od druga) i nimsa primetio neku razliku.Daleko od toga da je garmin los nego se meni iGO vise svidja..mozda zato sto ga samo prekopiras na mobb i instaliras 1 fajl i on radi nema tu sta a oko garmina treba malo da se pomoc... A sto se tice tog tvog "ne znanja" mogu da ti potvrdim da se niko nije naucen rodio....Kad sam prvi put ukljucio MAC na kompu barem 5 minuta sam traio kako da zatvorim folder....a X je bio samo u drugom uglu(kod win-a je u desnom kod mac-a je u levom) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...