Muzicki telefon do 150e?
Muzicki telefon do 150e?
Mozete da mi preporucite neki mob. do 150 evrica sa kvalitetnim i jakim zvucnicima? Po mogucnosti neki koji je trenutno aktivan i koji moze da se nadje nov 

Mirki, napiši brate koje su te sitnice što ti trebaju, da vidimo po njima da ti preporučimo. I odi na GSMArenu, tamo imaš puno kriterijuma, pa pretražuj i javi se sa par predlog, da ne gatamo napamet...
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Mirki, SE K800 je jako dobar telefon,zvucnik je zadovoljavajuce jacine, e sad ja nisam neki audiofil i nisam uporedjivao ga sa nekim telefonima iz music segmenta pa da mogu vagati.Uglavnom meni sasvim se lepo cuje,a i kvalitet mi je ok.Opet sacekaj komentar od nekog ovde clana koji ima "ostriji" sluh,pa neka ti kaze.Inace u ostalim segmentima K800 je odlican phone sa super kamerom koja ima xeon pa slike i u losijem osvetljenju ispadaju ok.
Ako ne budes mogao naci K800 onda potrazi K810 koji je skoro pa isti K800 osim malo drugacijeg dizajna i nekih manjih poboljsanja.U principu koji god da uzmes neces pogresiti.
Ako ne budes mogao naci K800 onda potrazi K810 koji je skoro pa isti K800 osim malo drugacijeg dizajna i nekih manjih poboljsanja.U principu koji god da uzmes neces pogresiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!