Ma kruze price da je uzasno odradjen hardvera sto se tice,da je plastika od koje je napravljen ocaj i da je ponekima pukao telefon na nekom mestu,mada meni to nesto sumnjivo.n95 8gb ima bolji dizajn ali je n85 bolji sto se tice funkcija.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
e ljudi u vezi fm transmitora_pa ja ga koristim i jedino gde sam mu nasao primenu jeste u taksiju,autobusu, sobi sa cimerima i to svaki put kad me neko iznervira sa izborom muzike tj stanice ja samo ukljucim transmiter na N78 pogledam frekvenciju, podesim i pijem im krv sa domacim i stranim rockom a ponekad i presecem nesto sa Bachom, Mocartom i slicnim hehe...jeste mali off al valjda se ne ljutite/ btw i ja sam hteo da kupim N95 8Gb zbog ram memorije/ ekrana/ kamere... al freak sam pa sam kupio N78 polovan/za/manje para a za visak cu uzeti memorijsku od 16gb ako nije preskupa, jel zna neko koliko kosta uopste?
sutra idem najverovatnije da kupim telefon... u igru je jedno vreme usao i N96, ali sam skapirao da niti sam spreman da dodam jos 100 eura, a ni ne znam da li vredi..
posto je keva uzela n85, ja cu 99,9% uzeti n95 8gb... sutra javljam sta je bilo..
sve u svemu, hvala vam ljudi na komentarima i utrosenom vremenu da meni pomognete! super ste
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Jao ljudi moji, ne znam sta da radim.. dobio sam od tetke jos neke pare, pa je sad u kombinaciju usao i N96.. znam da sam vam vise dosadio, ali pomagajte molim vas... danas nisam kupio telefon jer sam bio u velikoj dilemi izmedju N95 8GB i N96... ne znam sta da radim.. znam funkcije oba telefona (prilicno su iste), ali vase misljenje mi mnogo znaci..
help
p.s.
Izvinjavam se moderatorima zbog duplog posta, valjda ce me razumeti.. Hvala unapred
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ni ja ti ne bih savetovao n96. Bacanje para. A sto se tice ova druga dva modela i ja se dvoumim izmedju ta dva ista. Nisam hteo da otvaram temu jer mene ovo samo zbunjuje ali evo mogu da ti kazem svoje misljenje - n85 mi je lepsi ali n95 8gb me jednostavno vise privlaci. Jedino mi se ne svidja sto nema poklopac za kameru ali sta ces. . ne moze sve.
boytronic, poklopac za kameru je zaista nepotreban, na N95 8GB je kamera uvučena i nema šanse da je ogrebeš. Ja ovaj tel imam već pune dve godine i nemam ni najmanjih oštećenja na sočivu, iako ga nosim bez futrole...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Layne_Staley, Takodje glasam za N95 8GB,osim ako ti imas neki fetish za nepotrebno davanje novca.N96 nije nista drugo do lose odradjena N95,ama bas nista ne dobijas sa njom u odnosu na N95 8GB.Telefon je bas bezveze odradjen (mislim na N96) i sav nekako krcka,blah.
Sada ti mozes poslusati nas a mozes i uzeti N96 posto vidim da si ti nju vec begeniso.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ninolina, nije meni zbog grebanja vec do prljanja. Ja imam n95 koji ima poklopac pa se i dalje prlja kamera. Pa pretpostavljam da bez poklopca se prlja vise . . ma sta ja znam, mozda i lupetam. Layne_Staley, n96 svi kazu da je losa izrada i gledao sam ga malo stvarno tako i deluje. Plastikaner. To je moje miljenje necu da ti ga namecem .
Hvala ljudi ! Ako je vec tako kao sto kazete, bice N95 8GB.. mislim, sutra cu, kada budem otisao tamo na licu mesta pogledati oba telefona, ali sve mi se cini da cu uzeti N95 8GB..
Wicker Man napisao:Layne_Staley,osim ako ti imas neki fetish za nepotrebno davanje novca.N96 nije nista drugo do
a i zbog ovoga prvenstveno
boytronic, ne moze da se isprlja, kad je socivo zasticeno, i samo predjes majicom ili krpicom i ocistis staklo... Kad imas poklopac, kamera mnogo vise prasine zadrzi... ja sam muku mucio sa tim na N82...
kapoerista, pa to je meni bilo cudno. Ja kameru koristim mozda za 3-4 slike dnevno i posle 2 dana sacivo je prljavo pa cistim stapicima za usi .. bezveze
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.