Nokia Vs Iphone vs Sony
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Nokia Vs Iphone vs Sony
Duguje mi ortak 120 evra tacnije 125,ali da ne cepidlacim,od skora je poceo da valja kineze...i posto znam da od vracanja kinte nema nista dogovorili smo se da mu uzmem jednog od njih.
-
- Redovni učesnik

-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
Znas kako xperia je po meni zaiste lose odradjena,dobro ima taj izgled koji se nekome svidja nekome ne....meni licno ne,tako da ne bih rizikovao sa njom,mislim lako bih je prodao ali bi verovatno uzeo mnogo manje nego sto vredi....jer licno ne znam nikoga ko bi nju kupio...a i tih mesec dva ne bih je nosio...ipak bih pre nokiu n97
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A da se dogovoris sa drugarom da lepo on proda telefon i od prvog prodatog da ti vrati pare?
Ako vec nemas drugu opciju i jedino na taj nacin mozes doci do svojih para onda bi mozda najbolje bilo da uzmes iPhone ili kako se vec zove kopija jer cini mi se da bi ga najlakse sutra utopio. Lepe se za njega pa to ti je
Ako vec nemas drugu opciju i jedino na taj nacin mozes doci do svojih para onda bi mozda najbolje bilo da uzmes iPhone ili kako se vec zove kopija jer cini mi se da bi ga najlakse sutra utopio. Lepe se za njega pa to ti je

-
- Redovni učesnik
jerkann, ne mogu da nadjem opciju da promenim naziv teme...ako slucajno znas kako javniu i menjam je.Vrlo si mi zanimljiv predlog dao u vezi wi-fi.Bas cu da se raspitam koji model poseduje i da li to lepo funkcionise...kako bi lepo ipotpunio 6220 c.aaauuu
E da LimunBG, sto se tice kopije n96,stvarno je lepo odradjena,softver ko softver puno je bilo price oko toga.Ali crna n96 mnogo dobro izgleda...kad bi ona imala wi-fi,to bi bio pun pogodak 

-
- Redovni učesnik
Brate,a sta da radim?Da ga bijem,to nije nikakav problem a time nista ne dobijam.Ne znam sta drugo da mu uzmem,jos mu i ovi telefoni ne idu dobro sa prodajom,lik nije bogat,tacnije steka neku kintu,radi ko crnac,izdrzava kevu i brata(malog)i ja sad treba da mu uzmem tih 100 evra pisljivih od kojih sam se oprostio jos kad sam mu ih dao. Ali dosta vise o njemu,da ne sirimo temu,za sad su blagi favoriti:nokia n97,tel sa wifi(ne znam koji),i nokia n96....mada bih n96 mogao da uzmem original, ali necu kad vec imam 6220 c, navikao sam se na njega. 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS