Interesuje me vase misljenje da li je bolje uzeti samsung i900 (malo izgrebana maska i jedna linija preko ekrana) ili nokiu n 82 (koja imu jednu ogrebotinu)?
U velikoj sam dilemi, a ista je cena za oba!
Savana, da nije te linije preko displeja rekao bih i900 da uzmes ali sa linijom ti je ogroman rizik i pitanje vremena kad ce ti riknuti displej.
Moj glas ide za N82
pazi i900 je vrhunski telefon ali ako se kupi proveren aparat, bilo je slucajeva da je covek dao 290e za tel star 1 dan i da je crkao za 4 dana, tako da moje misljenje bolje dati 50-100e vise za tel sa garancijom i miran si
N82 mnogo bolji izbor,Sta ce ti i onako telefon bez hardverske tastature .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ako ima linija preko ekrana NE UZIMAJ ni pod razno, to moze da se prosiri dok si reko keks!!!!!!!! N82 je extra telefon, mada sam i ja zapela za touch pa bolje skupi jos 30 i kupi one sto se nude za 200 evrica na oglasima! veliki pozdrav i nemoj da razmisljas uopste!!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.