Sta posle n96?
Sta posle n96?
N96 uskoro mozda prodajem pa sam mislio da vas pitam sta posle njega a da je ...
Touchscreen.
Da ima wi-fi , gps , da je na Symbianu , mada mogu i drugi samo ne fabricki OS.
Da bude lep koliko moze.
Da NE bude preskup.
Da ima odlican ili bar solidan zvuk i da ako je moguce pusta divx bez dod. softvera.
Da kamera bude malo bolja.
Moze i neki predlog koji ne ispunjava sve navedeno ,jer su takvi po 600-700e , ali da se taj model pokazao kao dobra kupovina.
Hvala.
Touchscreen.
Da ima wi-fi , gps , da je na Symbianu , mada mogu i drugi samo ne fabricki OS.
Da bude lep koliko moze.
Da NE bude preskup.
Da ima odlican ili bar solidan zvuk i da ako je moguce pusta divx bez dod. softvera.
Da kamera bude malo bolja.
Moze i neki predlog koji ne ispunjava sve navedeno ,jer su takvi po 600-700e , ali da se taj model pokazao kao dobra kupovina.
Hvala.
Da ,n97, ali cujem komentare u kojima kazu ljudi da je kamera losa , a na gsmareni gledam test kamere i oni kazu da je u svakom aspektu bolja od n95 8gb , onda ovde u Srbiji kazu da se klacka desna strana a na gsmareni opet nista od toga , cak je i na testovima na youtube kvalitet izrade bolji nego na touch pro 2
.I zanima me kakva je tastatura na n97, da li je stvarno toliki problem sto je u samo tri reda
.I meni je prvo n97 pala na pamet ali voleo bih da vidim predloge i za druge proizvodjace.
A 5800
jer nema homescreen kao n97 a i kamera mora da bude bolja ali najveci nedostatak 5800 je hard. tast. tj. nepostojanje iste a i smeta mi sto je svako ima.
U svakom slucaju probacu da nadjem ovo sto si ti rekao.
Btw. koje pare mogu da trazim za n96 u odlicnom stanju sa full opremom i garancijom na 2god. u mobisu , stara 4 meseca?

A 5800

U svakom slucaju probacu da nadjem ovo sto si ti rekao.
Btw. koje pare mogu da trazim za n96 u odlicnom stanju sa full opremom i garancijom na 2god. u mobisu , stara 4 meseca?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Nije da sam otvorio temu pa nestao nego ne znam sta da odgovorim, symbian me smara sa sertifikatima i ostalim sr*njima a na windows ne mogu da se naviknem, iako volim to sto je slozeniji od symbiana(ne volim kada za 2 dana provalim kako se sve radi na telefonu) mada priznajem da nisam cak ni cackao neki noviji , a sad gledam i htc hero , ne znam zasto ali svideo mi se.Tek sada nemam pojma sta da radim.

Hvala svima sto ste me istrpeli dok sam vas smarao
i n97 mi je bliza jer nikad nisam koristio samsung ali samsung je bolji i verovatno ce biti omnia hd (bila bi nokia ali posto je doplata ista onda je realnije uzeti samsung).Razmisljao sam jedno vreme i o n900 ali to je da se razumemo vise tablet u koji je slucajno upao i telefon.
IZMENA:Cackao sam omniu hd i super je ali nema sanse da uzmem fon bez tastature (hardverske) tako da ce biti nesto slicno innov-u ili bas innov jer ima sve osim touchscreen.

IZMENA:Cackao sam omniu hd i super je ali nema sanse da uzmem fon bez tastature (hardverske) tako da ce biti nesto slicno innov-u ili bas innov jer ima sve osim touchscreen.