Sta posle n96?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Alan
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Jul 2009. 22:07

Sta posle n96?

Post od Alan »

N96 uskoro mozda prodajem pa sam mislio da vas pitam sta posle njega a da je ...
Touchscreen.
Da ima wi-fi , gps , da je na Symbianu , mada mogu i drugi samo ne fabricki OS.
Da bude lep koliko moze.
Da NE bude preskup.
Da ima odlican ili bar solidan zvuk i da ako je moguce pusta divx bez dod. softvera.
Da kamera bude malo bolja.
Moze i neki predlog koji ne ispunjava sve navedeno ,jer su takvi po 600-700e , ali da se taj model pokazao kao dobra kupovina.
Hvala.

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

posle N96 je logicno da ide N97.
Ako se potrudis mozes naci par meseci koristen N97 u dobrom stanju, za manje od 400eur.

A ako mora bas nov, meni samo 5800 pada na pamet

Alan
Banned

Post od Alan »

Da ,n97, ali cujem komentare u kojima kazu ljudi da je kamera losa , a na gsmareni gledam test kamere i oni kazu da je u svakom aspektu bolja od n95 8gb , onda ovde u Srbiji kazu da se klacka desna strana a na gsmareni opet nista od toga , cak je i na testovima na youtube kvalitet izrade bolji nego na touch pro 2 :? .I zanima me kakva je tastatura na n97, da li je stvarno toliki problem sto je u samo tri reda :dry: .I meni je prvo n97 pala na pamet ali voleo bih da vidim predloge i za druge proizvodjace.
A 5800 :uhuh: jer nema homescreen kao n97 a i kamera mora da bude bolja ali najveci nedostatak 5800 je hard. tast. tj. nepostojanje iste a i smeta mi sto je svako ima. 8)
U svakom slucaju probacu da nadjem ovo sto si ti rekao.
Btw. koje pare mogu da trazim za n96 u odlicnom stanju sa full opremom i garancijom na 2god. u mobisu , stara 4 meseca?

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ако већ гледаш Нокију Н97 погледај и Самсунг Омниа ХД, има све што си навео а није скупљи од Н97. У суштини твоје критеријуме задовољавају само ова два телефона 8)

Alan
Banned

Post od Alan »

Pa ne moraju da ispunjavaju svaki kriterijum.Kao sto sam rekao ovi sto sve ispunjavaju kostaju oko 600 :( -700 :cry: -800e :x .Da se razumemo , toliko sigurno necu ponovo dati za mobilni.
A jel imate neki predlog za do 450?Mislim na all in one telefon , koliko to moze biti za 450e.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa ako izbacs TS, onda je izbor dosta veci. Ako ne zelis da ga se odreknes, onda ces se namuciti da nadjes neki od ova 2 tel (samo oni imaju priblizno ono sto si trazio) za te pare.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Alan
Banned

Post od Alan »

Evo sad gledam neke win mobile telefone i veoma mi se svidjaju , jel imate neke predloge sto se tice njih , a da opet nisu preskupi i naravno da ne moraju da ispunjavaju sve od gore navedenih kriterijuma?I jel mozete da mi kazete za koliko moze da se nadje nova omnia hd?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Alan, za oko 450e....
Po meni ti je mnogo bolji izbor win od symbiana....
:D :D :D
D500&E71

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Sacekaj i uzmi HTC HD2 ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Alan
Узми Омниу ХД.
У овом случају win једноставно није бољи од Симбиана.
8)
Слобода или смрт

Alan
Banned

Post od Alan »

Nije da sam otvorio temu pa nestao nego ne znam sta da odgovorim, symbian me smara sa sertifikatima i ostalim sr*njima a na windows ne mogu da se naviknem, iako volim to sto je slozeniji od symbiana(ne volim kada za 2 dana provalim kako se sve radi na telefonu) mada priznajem da nisam cak ni cackao neki noviji , a sad gledam i htc hero , ne znam zasto ali svideo mi se.Tek sada nemam pojma sta da radim. :| :| :|

Alan
Banned

Post od Alan »

Ostaje omnia i n97.I naravo ako vam padne na pamet neki model sa bilo kojim OS osim dumb.A sto se tice omnie hd koliko bih trebao da doplatim u zameni? :chytry: :chytry: :chytry:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Alan, pa minimum oko 180-200e za ganc novu omniu hd.....mada toliko bi ti bila doplata i za n97....
Pa sta ti je srcu blize! :D
D500&E71

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Alan, po onome sto si napisao u svom prvom postu na ovoj strani,mislim da bi ti vise legla(ukoliko bi se navikao na dimenzije) OMNIA HD... :)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Alan
Banned

Post od Alan »

Hvala svima sto ste me istrpeli dok sam vas smarao :oops: i n97 mi je bliza jer nikad nisam koristio samsung ali samsung je bolji i verovatno ce biti omnia hd (bila bi nokia ali posto je doplata ista onda je realnije uzeti samsung).Razmisljao sam jedno vreme i o n900 ali to je da se razumemo vise tablet u koji je slucajno upao i telefon.
IZMENA:Cackao sam omniu hd i super je ali nema sanse da uzmem fon bez tastature (hardverske) tako da ce biti nesto slicno innov-u ili bas innov jer ima sve osim touchscreen.

Odgovori