uzmi k810 bez razmisljanja kome treba symbian softver pored tako dobre kamere od 3.2 mpx ja sam koristio k810 neko vrijeme i bio sam prezadovoljan sad imam k850 i prezadovoljan sam sa njime
Sam odluci sta ti vise treba?Bolja kamera,baterija i zvuk ili symbian smart telefon ogromnih mogucnosti.Uvek sam bio za smartphone kad se poredi sa dumb telefonom a ti kupujes i odlucujes?
chucky, moj glas za k810,pre svega zbog baterije,kamere i kvaliteta upotrebljenih materijala...
6120 je entry-level s60 telefon i kao takav nema nikakve specijalne mogucnosti....
Mislim da za slicnu lovu mozes uzeti i e51 koji je bitno razlicit u odnosu na 6120....
Samo da potvrdim i dam jos jedan glas za SE K810.Iako ova dva telefona nisu za poredenje jer je jedan smart a drugi dumb,no kako god ako bi se islo na smart telefon mislim da ima mnogo boljih resenja od 6120, a kolega loki13, je naveo jedan fantastican model E51.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
chucky, oba telefona sam koristio i mogu ti reci da su oba solidna.. ali 2 mpx u 21 veku salim se ( u 21 veku su izasli telefoni sa kamerom )??? bolje uzmi k810 em sto ima bolju kameru sa xenon blicem (za slikanje najbolji!!!!) + cyber shot ,em ima jaci zvucnik em ima preteran ekran definitivno k810
chucky, srecno sa novim telefonom,eto taj model mene usrecuje vec 16 meseci...
Jos malo pa cu sa njim oboriti rekord od 18 meseci jednog aparata u mom posedu!!!
Није првих месец дана али кад крене да се гули, прво навигациони тастери а после... Zabole me stomak od smeha!
К810 је квалитетнији 2Х
ovo nema veze sa zivotom sto si rekao. 6120 je veoma kvalitetan telefon. Moja sestra ga ima skoro 2 godine i dalje je kao nov, a nijednom futrolu nije video.
chucky Symbian je symbian. Cestitke.
P.S. nek ti potraje malo duze
jerkann, Не причам напамет, два моја пријатеља имају 6120. Нису клинци и телефон користе искључиво као телефон, не носе га са кључевима а телефонон се изгулио катастрофално за разлику од предходних које су имали.
LittlePrince, takodje ni ja. Moja sestra ga je dobila od mts-a odavno, a devojka ga nosi vec nekih 8 meseci. Padao joj je 10-ak puta i na njemu ima samo jednu tackicu koja se primecuje kad se bas zagleda fon.
Ma postoje bre primerci, i to je to...
Nekome se N97 oljusti, nekome ne... Neko uopste ne pazi pa mu tel izgleda bolje nego novi... chucky, odlican izbor, imao sam oba telefona, i mogu ti reci da su i jedan i drugi odlicni, al je N73 klasa za sebe
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.