Moj glas ide za w595i,moras da napises zasta ti treba,za muziku,igrice,kameru.... S5230,taj telefon ima tac skrin,veliki ekran,nije los.Ali po meni je bolji w595,zato sto je slajder,sej kontrol....
Ja bih pre uzeo Samsung. Jeste da nisam neki ljubitelj (tacnije ne volim ih uopste), ali ogroman displej bi svakako prevagnuo. Da je u pitanju W705, onda bi se razmislio, ali mislim da W595 ne donosi nista specijalno, mada ako je muzika glavni kriterijum, onda mozda i nije nelogicno uzeti W595.
Muzika jeste glavni kriterijum, takodje je bitno bitno da telefon dugo traje. Da je praktican. Kamera mi uopste nije bitna, samo da mogu da u njega "natrpam" omiljenu muziku i slusam dugo(da baterija traje)i jednostavno,brzo,napisem poruku,javim se,itd.
Ja imam S5230 i izuzetno sam zadovoljna. pre svega baterijom koja mi traje od 5 do 7 dana,a ne stedim ga preterano. Sestra ce danas da kupi W595i jer ona ne voli touch screen, i to je njoj u stvari prevagnulo. I za njega sam cula dosta pozitivnih komentara tako da mislim da ce i ona biti zadovoljna,jer je njoj muzika najvaznija. Ps kod nas se w595i kosta 115e,u Bg je on puuuno skuplji , dok nokia svud drzi cenu tako da ga ovde ne bih mogla porediti sa nokiom 5530.
Didi, 5-7 dana uz koriscenje traje baterija od 1000mAh sa displeyem od 3,1 inc?!
Nemoj da se ljutis, ali to je nemoguce.
I moj glas za 5530, ali ako ne moze onda w595 [ili w910 kao sto je neko vec rekao.]
Ma kakav w910, acoustic zvuci nekako priguseno, a devojka verovatno nece da se petlja oko modovanja.
W595 je super telefoncic, ali ako hoces TS, 5530 je odlican jer ekvilajzer ima detaljniji manual tuning ( mozes da malo bolje da personalizujes zvuk ), jedino sto bi trebalo da uradis ako kupis 5530 je da promenis slusalice jer imaju krestav i mutan zvuk ( ako ne primetis tu pojavu, onda nije problem )
Mrzi me da editujem, btw, tema je ozivljena i post napisan u pogrenoj, a postoji posebna tema za s5230
ma sta ima veze za sluske,ja sam u 5800 stavio sluske od Inov8 i razbijaju,dok su one original prilicno jadne naspram samsunga
nokia bi trebala da poradi na kvalitetu slusku,80% njih cuju se kao i kineske
skar, slazem se, Nokia ce nekog tamo dana usavrsiti krestanje kod slusaica i zvucnika, ali pitanje kad... No, Samsung ima odlicne bubice s tim sto mozda je nekima problem bas kada se poveca, malo bole usi ( karakteristicno za Rock EQ na Samsunzima dok se kod Nokije to resava )
djolex,kad bih mogao izvaditi buzere od mot e398 i staviti ih u n79,to bi onda imalo savrsen zvuk
mnogo toga fali nokii,a tek ostalima da ne govorim....
ipak bi ja preskocio s.e,bas tom modelu flet nije najjaca strana
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.