serbian-boss, dimi89, pa sto ne rekoste da ima bolju bateriju. Pa onda vredi razlika od 200 ili koliko vec eura za ovaj telefon. Ipak on ima bolju bateriju.
Serbian-boss ne,ja ne posedujem iPhone ali dosta znaom o iPhonu jer ga moj brat poseduje i skoro svakog dana nesto ceprkamo na njemu......Jerkann nije on skuplji zbog baterije,procedora,memorije vec zato sto je NOV model ....Zasto je N97 kostao kod nas 900 evra kad se pojavio ? A i izmedju ostalog tesko se nabavlja tako da to jos dodaje na ceni....Sto se tice ove polemike o iPhonu i N900 ja sam reko vec da cekam N900 da vidim da li cu uopste da skupljma novac da je kupim ili ne...Tako da je moj izbor jasan N900- pod uslovom da se pokaze ako omane stekam pare za nesto bolje...
N900 kao kuca,sto se mene tice.iphone ne bi uzeo sve i da kosta 100/200 e.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.