Pomoc pri odabiru Nokije

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dushan.90
Banned
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 17:45

Pomoc pri odabiru Nokije

Post od dushan.90 »

Ljudi sig mozete da mi pomognete ,treba da kupim noi fon,siguran sa mda hocu nokiju al sad ne znam koju pa se troumim,ovako zanimaju me sl modeli:
nokia n95,nokia e55 i nokia e52.Ova prva ima kameru od 5 mpx a ove dve od 3.Sad ja sam student ne treba mi nista posebno neke funkcije,internet malo n gage muzika i to......pa sta mi predlazete da kupim/pls help i hvala unapred

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

dushan.90

Е52 или Н82.
Ако те занимају детаљи типа "зашто ови модели" :P , погледај мало теме од раније.Има их...
Слобода или смрт

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 09:55

Post od 00saska00 »

Ako si bas zapeo za n95 UZMI JE zbog ekrana i jos nekih pojedinsti, ali moja preporuka NE UZIMATI! veoma brzo se tipke izgule, flet puca...ja sam imala i VRATILA! a u servisima se zale kako se kvari!!!
n82 JE SAVRSEN IZBOR jer imas SVE...jedino je ekran malo manji ali nije STRASNO!
Ako mozes uzmi 5800 zbog neta i igrica, kamera je 3,15 i super je! pozdrav

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

00saska00, a sta bi rekla ako bih ti rekao da ovde na forumu postoji devojka koja ima n95 8gb vise od 2 godine ako se ne varam? :) I da pri tome nije imala problema sa telefonom. Znam jos nekoliko ljudi koji imaju N95 i isto tako nemaju problema sa njima a imaju ih takodje prilicno dugo.
Hocu da kazem samo da se desava da pojedine serije budu losije odradjene, da neki ljudi vise a neki manje paze na telefone itd itd a sve to direktno ima uticaja na to koliko ce ti telefon trajati i koliko dugo neces imati problema sa njim.
Drugo sto zelim da kazem, svaki je dobar ali nijedan nije savrsen. Nekom je mana kamera, nekom sto nema tastaturu, nekom blic tj led ili xenon, nekom materijali od kojih je napravljen itd itd.
Jos mnooogo toga bih mogao da kazem ali necu da palamudim ovde, svi mi imamo dovoljno iskustva i znamo sta ocekujemo od telefona pa spram toga i kupujemo odredjeni model :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Moja preporuka za N95 8GB:) Imam ga već skoro 2god i savršeno me služi i dan danas:) nije tačno da se guli, ni maska a ni tasteri:) moj je super očuvan a baš sam ga koristila:) a ni flet kabl nije uopšte osetljiv. Nisam čula da su serviseri posebno izdvojili njega kao tel koji često popravljaju:) pozz:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Moj drugar ima N95 8gb, preko godinu dana, jadan je upadao u vodu, padao, leteo... Sve moguce, i radi kao doxa... a cak izgleda super, ima mozda 2,3 ogrebotine...
Dakle, topla preporuka. Zbog velikog ekrana, duplog slajda (dusu dao za Ngage)...
Preporuka u svakom slucaju.
Nokia E71... Elegant, but deadly

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

И ја сам чуо много жалби на Н95 о којој како си навео размишљаш али нисам чуо неке жалбе на Н95 8ГБ о којој Azimuth, Ninolina и kapoerista90 причају.

Оно збо чега ја не бих узео Н95/Н95 8ГБ је што је Циглетина са дизајном ала дрвосеча Радоје (субјективно мишљење, молим не коментарисати јер о укусима не треба расправљати).

Слажем се са bestboy-ем за Н82, мислим да је то најбоља куповина ако ти одговара дизајн. Од наведених Е55 јер што више дугмића то лакше и брже куцање иначе у свему је иста као Е52.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

dushan.90, sto kaze besboy,moja preporuka ili N82 ili E52.Zvuk na oba je odlican,kamera na N82 je mnogo bolja ali E52 ima odlicnu bateriju i kvalitet izrade,mada i N82 je dobro uradjen.Koji god uzmes neces pogresiti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori