jeftin telefon s dobrom kamerom
jeftin telefon s dobrom kamerom
pozdrav svima, trazio sam slicnu temu ali nisam nasao temu ekvivalentnu ovoj pa se unapred izvinjavam ako nesto pogresno radim...
naime, treba mi telefon (ne bi trebalo vise od 100 evra da kosta) da ima dobru kameru sa ostrom slikom a da su pritom skroz zanemarene ostale opcije...po mogucstvu bih da je "slajder" ili na "preklop"
zahvaljujem unapred
naime, treba mi telefon (ne bi trebalo vise od 100 evra da kosta) da ima dobru kameru sa ostrom slikom a da su pritom skroz zanemarene ostale opcije...po mogucstvu bih da je "slajder" ili na "preklop"
zahvaljujem unapred
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
bicikl, mozda bi mogao da pogledas negde Samsung E590 - uklapa se u cenu (nov) a ima kameru od 3.1 MPix.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Ned, 08. Nov 2009. 13:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ako ces polovan- g600, on 100% ispunjava tvoje zahteve.
Nov- podrzavam glas za e590, ne ispunjava potpuno jer nije slajder ni preklopni, ali za te pare nemas nista bolje novo. njega sam imao, ima dosta dobru kameru od 3,2 mpx kao sto rece tomas, jos da dodam da ima autofokus. mada sad vec nije lako naci nov e590.
Ja bih na tvom mestu isao na polovan u garanciji g600
Nov- podrzavam glas za e590, ne ispunjava potpuno jer nije slajder ni preklopni, ali za te pare nemas nista bolje novo. njega sam imao, ima dosta dobru kameru od 3,2 mpx kao sto rece tomas, jos da dodam da ima autofokus. mada sad vec nije lako naci nov e590.
Ja bih na tvom mestu isao na polovan u garanciji g600

Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
hvala vam na savetima puno su mi pomogli...
uzeo bi g600 sasvim bi mi odgovarao i estetski zadovoljava preduslove...mislio sam da mi ne treba bolji od cenovnog ranga 150 evra, ali mozda ne bi bilo lose i polovni da potrazim...kako su se ti samsung telefoni generalno pokazali do sad (da li se kvare, baguju itd)?
sta mislite o ovim ponudama?
http://www.google.com
Link uklonio:gameforce:Zabranjeno reklamiranje!
uzeo bi g600 sasvim bi mi odgovarao i estetski zadovoljava preduslove...mislio sam da mi ne treba bolji od cenovnog ranga 150 evra, ali mozda ne bi bilo lose i polovni da potrazim...kako su se ti samsung telefoni generalno pokazali do sad (da li se kvare, baguju itd)?
sta mislite o ovim ponudama?
http://www.google.com
Link uklonio:gameforce:Zabranjeno reklamiranje!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
bicikl, Kupovina polovne robe ti je uvek lutrija,ako ces vec ici u tu "avanturu" onda pokusaj da pazaris telefon od nekoga proverenog ili pri kupovini trazi sve papire,licnu kartu i naravno malo procackaj telefon.Kupovinu obavi na nekom javnom mestu po danu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite