Omnia HD ili Iphone 3G?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

i8910 HD svakako nije "za dzep",gde se nalaze kljucevi,sitan novac i ostale stvari. :uhuh:
Isto tako nije ni N97 ni HTC.
Bez uvrede,ali je u najmanju ruku iz tog razloga smesno porediti k850 sa ovim modelima.
Omnia HD jeste "pozamasan" telefon,ali perfektan display od 3.7" opravdava njegove dimenzije.
Sto se tice Samsunga INNOV8,ipak mislim da je "dosta" star model.I za novac koji si mislio da ulozis u kupovinu telefona,ja licno ne bih ga uzeo u razmatranje.
Za N97,hardware-ska tastatura je plus.Ali grebanje sociva kamere,hod sa desne strane i dosta problema sa poslednjim (toliko dugo ocekivanim) v20 firmware-om,bi me svakako odvratilo od tog modela.
Slika

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Whiplasher napisao:skontao sam da mi TS tastatura nikako ne moze zamjeniti hardversku.
E pa ti onda uzmi i780, mogu ti ga preporuiti iz licnog iskustva 8) inace ima istu hardversku platformu kao omnia, isti procesor od 624 mhz i 128 MB Rama... doduse ima slabiju kameru i nema integrisanih 8GB memorije ali prima karticu do 32 GB.
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

ilkebgd, apsolutno podrzavam ideju o kupovini i780 - samo sto se tice microSD kartica limit, barem prema specifikacijama, nije 32GB nego 16GB. Ali 16GB je i vise nego dovoljno,
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Whiplasher, Koji god da uzmes od ovih novijih telefona sa TS znaj da ces ipak morati malo pripaziti i ne trpati ih u isti dzep sa raznim drugim stvarima ili koristi futrolu.Mislim ,ne moras ti to raditi, ali ako hoces da ti telefon potraje i da bude ocuvan...
Hardverska tastaura je zakon,iako i ja ponekada pozelim phone samo sa TS realnost i prakticnost me brzo osveste.Naravno jos jedan glas za samsung i780 ako ga nadjes.Takodje pogledaj i Nokiu E71, mnogo dobar telefon.
Samsung Innov8 je fin telefon ali ima jaako losu bateriju.ako tebi ne smeta cesto punjenje telefona onda mozes i njega pazariti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

i780 ima preslabu kameru isto kao i E71. Da mi kamera nije bitna pazario bi Iphone. Za Innov8 sam cuo da baterija jedva dan izdrzi, dok drugi tvrde da im traje 2.5 dana. Ne znam... Nisam pametan. Ostaje mi da sacekam da vidim E72 kakav je ako se uskoro pojavi u radnjama ili da sacekam izlazak Xperia X2, ako joj cijena ne bude paprena.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Nemoj previse da se nadas, ni tih 5 mpx nece valjati... Ipak je na E seriji kamera uvek bila :cry:
Bice odlican telefon, i kamera moze za poneku sliku da posluzi, al to ce biti to.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Meni je E71 nekako i bolji i lepsi od innov8 ali opet mozda samo odmazemo Whiplasheru kad ,u predlazemo sve vise i vise opcija. :) Ipak mislim da je Omnia HD najbolji izbor od ovih navedenih.
Telenor Nokia E72

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

tomas.hokenberi napisao:samo sto se tice microSD kartica limit, barem prema specifikacijama, nije 32GB nego 16GB
E pa ne tvrdim 100% ali ja mislim da SDHC kartice idu do 32 GB, a i780 podrzava SDHC tako da... :unsure:
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

Prelomio i kupio N97. Za ono sto meni treba tel je predobar. Dobar veliki ekran (za mene) + qwerty je presudilo.
HTC HD2 user!

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Super nek ti je sa srecom.I javi nam se da kasnije kad ga budes proucio da nam kazes da li kakvih problema i ostalish stvari koje su neki naveli kao probleme...bas me zanima....
Telenor Nokia E72

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

Hvala. Hocu, samo da se malo piviknem na ovo cudo:) Ali odmah mogu reci da mi poklopac ne greba staklo na kameri. Sasvim lijepo klizi.
HTC HD2 user!

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Sta bi sa pricom o rezistivnom ekranu? :roll: nek te dobro sluzi, da ga malo duze vreme ne promenis i sve to :) svaka cast ;)
iPhone 4.

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

Hvala. Jbg, jeste da je resistive ali je dosta kvalitetniji nego na koleginom HTC-u. Probao sam ga prije kupovine, ekran ima dobar odziv, velik je i bas mi se fon svidio u globalu.
HTC HD2 user!

Odgovori