stefan95, c510 je bolji po meni. Veci ekran, autorotacija istog, bolji snimci (30 fps video), o internetu da ne govorim, c510 je mnogo bolji sto se tice toga, plus sto je noviji telefon a i nekako je lepsi, k770 je nekako kockast.
pozz
Sad je usla jos jedna opcija u moju kupovinu a to je nokia 6120classic, sta mislite o njoj?
Interesuje me i kakav je zvucnik na k770, za c510 sam vec cuo da mu je zvucnik extra??
a sad sam video da ni samsung s5230 nije los, mada ja nisam neki ljubimac samsunga, a trenutno imam SE k510i pa mi je potrebna zamena, preporucite i neke vase modele do oko 150e ali posto zivim u Svilajncu, a tamo su telefoni jeftiniji, mozete i do 180e kao sto je na sajtu....
Svi ti telefoni, koje navodis, su dosta razliciti. Treba da odlucis sta ti je prioritet, da li kamera, da li softver (symbian), da li da je touch screen...
Дефинитивно је Ц510 одговор на све твоје захтеве, добра камера, добар звучник, има солидну интерну меморију (картице нису скупе а подржава их) и поврх свега је и Sony Ericsson
Niposto ne uzimaj k770 vec C510.To je mnogo bolja kupovina jer je k770 vrlo slab telefon sa malim ekranom,tastaturom na kojoj se ljusti boja i drugim problemima(jedini telefon koji sam tri puta nosio u servis zbog problema sa punjenjem baterije).Ne znam kako ga jos ima u prodaji kad sam ga kupio pre 2 godine.
Tema zaključana! stefan95 aka scarface1 aka colke95 koji nas je sve lepo "napušio" očigledno misli da smo svi ovde budale. Počeću da kontaktiram provajdere zbog ovakvih korisnika kojima blokiranje naloga nije dovoljan znak da su nepoželjni na forumu... Bar dok ne odrastu i ne uozbilje se (u ovom konkretnom slučaju).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.