V535 vs V550

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Visnja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Jun 2005. 23:48

V535 vs V550

Post od Visnja »

Zanima me uporedni komentar za ova dva modela... Prednosti i mane i jednog i drugog, i zasto je jedan bolji od drugog iako su po karakteristikama identicni, mada je V550 cini mi se Vodafone, a V535 ne nosi oznaku ni jednog operatera.... Naravno spoljasnja razlika izmedju njih je ocigledna....

Hvala unapred.... :)
Sky is not the limit!!!

Visnja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Jun 2005. 23:48

Post od Visnja »

Ukoliko ne mozete da uporedite ova dva modela jer niste imali prilike da ih uporedjujete, komentar o bilo kom modelu bi dobro dosao.....
Sky is not the limit!!!

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

pa to su potpuno ista phona .ja sam imao priliko da ih oba cackam tako da ti mogu reci da su potpuno ista tako da sad ti je stvar okusa koji ti se vise svidja.
The Bloody Alboz

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Valjda V525 vs V550? :?
V525 i V550 su skroz isti, jedino sto je V550 za Vodafone (inace, meni je mozda malo ljepsi) i ima onaj njihov bezvezni softver... :angry:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Drug mi je dobio juce V550 pa smo ga cackali...kako mi on rece nema skoro nikakve razlike, fon je skroz ok, tako da koji god da uzmes neces pogresiti 8)

DonTadic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Avg 2005. 13:41
Kontakt:

Post od DonTadic »

Nisu isti telefoni. V550 za razliku od V525 ima snimanje video zapisa. Dalje, razlikuje se njihova masa, i velicina. V550 je i tezi i dva milimetra siri, visi i deblji. Takodje, baterija je znatno jaca kod V550, melodije imaju vise kanala polifonije. I ima Vodafone software :cry:

Odgovori