Da li da mijenjam? Ima li kod nas TransFlash kartica, ja ne vidjeh nidje? Posto je to glavna prednost Z500. (samo mi ne pominjite 3g molim vas, izludjecu )
Mada mi nesto zao D500... Jel ima Z500 bolji mp3 player, mislim moze li nesto drugo da se radi na fonu dok se slusa, moze li da se premotava po pjesmi, ima li kakav ekvilajzer?
Rezolucija videa?
Prijatelju.. mozda ja jesam laik, ali z500 je daleko bolji od d500 iako mi se d500 vise svidja...
U stvari to je skoro isti tel kao d500 ali 3G na preklop, tako da neces pogresiti ako ga uzmes
Tesko pitanje,ali se uglavnom slazem sa Juretom.Pored toga sto je on rekao,treba reci da d500 ima bolju kameru(gledano po rezoluciji) i bolji ekran( gledano po brolu boja.Mislim da je sve ostalo identicno,a sad ti navedi sta je tebi bitno,pa cemo lakse doneti odluku...
Kod Z500 su ukinuta ogranicenja za koriscenje memorije pa ti tako na primer nije,u odnosu na D500,dodeljeno da MORA da bude 4MB za Java igrice a vecini je to i previse i ima jos nekih sitnijih razlika ali ces zato tesko naci TF kartice kod nas pa osim ako nemas nekog preko grane ili internet platnu karticu da narucis preko grane nije bas neko dobro resenje!A sto se tice duplo vise boja na ekranu to smo vec apsolvirali i posto to znaci samo malo lepsu sliku (ali ne duplo) nemoj na to da obracas previse paznje,mene bi mozda vise brinuo dizajn jer je kod E700/710/715 od kog je preuzet dizajn bilo dosta problema sa flex kablom koji je znao da rikne i posle 2 meseca a opet nemora ni posle 2 godine ali ako crkne zna da zaboli dzep!Mozda je bolje da zadrzis D500 ili ako zelis bolji mp3 i dobru kameru okreni se ka SonyEricsson telefonima ili Motoroli (mp3) koji su bolji po tom pitanju!
Pozdrav
Sto se tice flex kabla on kod samsunga nepostoji (koliko sam cuo) vec postoje iglice koje nemogu tako lako da riknu. Ja bih ti savetovao da uzmes z500 ili z300 koji su prilicno slicni.
Mislis kod Samsunga uopste ili samo kod Z500?Za Samsung sumnjam da si u pravu jer mi se bata bavi telefonima i dosad je na silnim Samsung telefonima (uglavnom Exxx) menjao,kako kaze,flex kabal,nije nikad pominjao nikakve iglice!?
Sta si uradio stefank,evo prosao ceo mesec a nisi dopunio temu?
Pozdrav
Ako mu slajder vise ne radi onda je izleteo deo mehanizma a ne deo veze ekrana i ploce,inace mu nebi radio ekran.To je bila slaba tacka Exxx serije,nije cest kvar kod novijih (bar ih burazer ne dobija na servis)!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.