Renoir? Cristal? Viewty Smart?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mary Ann
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 31. Jan 2010. 19:19

Renoir? Cristal? Viewty Smart?

Post od Mary Ann »

Molim korisnike gore navedenih telefona ako mogu ukratko da napisu koliko su zadovoljni telefonima i molim vas preporuke oko toga koji da uzmem ! :unsure:
Svi su super i donekle slicni , ali jest stariji , ali mi nekako deluje da Renoir ima najbolje preporuke .. :roll: pa reko da proverima sa vama ... ;)

Pa ako moze pomoc , posto ja zaista nemam pojma koji da uzmem !!! :?

Hvala unapred !!! ;)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

1. Lepo sto si se odlucila za LG :D
2. pitanje postavi ovde: viewforum.php?f=17
3. ja bih lizabrao LG Arenu http://www.gsmarena.com/lg_km900_arena-2666.php

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

Iskreno Arena mi i jeste najlepsa , ali sam cula da se dosta baguje i da stakleni displej jako odbija svetlost i da se po danu napolje nista ne vidi :blinky:

Iskreno ja bih najradije uzela jedan S.E. Idou , ali posto nemam toliko para izabrala sam LG , jer nisam zaslepljena Nokijom , a pogotovo ne sh.nj. Samsungom ! :uhuh:

LG je zaista velika firma i mislim da njihovo vreme u svetu mobilne tehnologije tek dolazi !
A mislim da su upravo ovim modelima zapoceli tu eru ... :wink:

E , sad koji odabrati ? Hvala na savetu , sacekacu ako jos neko ima da preporuci , pa cemo videti ..

I samo da te pitam nesto , da li je kod Arene maska plasticna ili metalna- jer mi tako deluje , a nisam je videla uzivo ? :|

Hvala jos jednom .. :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Definitivno je po meni najbolji GC900(Viewty Smart)...Nazalolst u reviewima pricaju i time da mu kamera i nije najbolja za 8mp-a ali da zato sve ostalo radi perfektno i da je jedan od bolje odradjenih dumb telefona.LG kao firma je oduvek nastojao da lepim dizajnom privuce nove korisnike e sad su taj lepi dizajn uklopili sa dobrim performansama + super odradjenim softwerom....I ja sam se dvoumio kao ti da li da uzmem LG ili da skupim novac za nesto "bolje" i nimalo se ne kajem sto sam kupio LG ks20 jer sam ustedeo novac i dobio sjajan telefon.

P.S. Ako nije tajna navedi cenu poo kojoj bi uzela GC900 i gde.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

Paaa.. videla sam da ga jedino ima u teleko plusu za 30.000 , a ima ga i po oglasima dosta ! - kao originalna pakovanja i full oprema, ali sam ja sumnjicava po tom pitanju !
Ko zna sta je i ovo ,ali ajd .. Mora nesto negde da se uzme ...
ja sam htela prvenstveno da uzmem Renoira u Tehno mobilu , ali mi uzeli poslednji i to dan ranije :((
I nece ga vise dobijati .. :(((
Arena je tamo 38.000 a Cristal 44 000!!!!
Tako daaaa to sve odpada , jer sam student , pa sam jedva i ovih 30 skupila ! :unsure:

Pa zaista mislim da LG vredi , e sad to cu tek da vidim .. -bar se iskreno nadam ... :roll:

A zasto bi bila tajna ? :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Ne znam mozda ne zelis da otkrijes informaciju :) Po meni je najbolje da uzmes GC 900 ako odgledas nekoliko klipa o njemu na youtube-u totalno ces da se zaljubis u telefon(to kazem iz iskustva)....S-class UI izgleda fenomenalno.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

ako arerna ne dolazi u obzir onda i moj glas za Viewty Smart, renoir ima xenon blic sto je velika prednost ali ako ga vise ne dobijaju onda nista od toga

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

Pa kao nasla sam Renoir u `originalnom` pakovanju , 30.000 i daju 2 godine garancije !!!!! :blinky:

Pa iskreno mislim da cu mozda ipak njega i da uzmem ... - dosta je i bolja kamera na renoiru nego na Viewty Smartu , jer je neka kao markirana , a i dosta ljudi kaze da je tako !
ja sam nazalost nesrecno zaljubljena u Crystal - ali dzabe kad je jos uvek skup ! :(((
Puno mi 42 000 ( original ) ili 35.000 ko zna sta ? ( 6 meseci garancija ) ://

Stvarno ne znam sta cu ... :unsure:
Realno bi uzela jedan od ta dva , ali velika je razlika u ceni .. ( ako gledamo da uzmem skuplju verziju , zbog garancije )
Bio je MTS paket sa njim , ali su ga razgrabili cim se pojavio! :cry:

Viewty mi se ne svidza -upravo zbog LED blica , a i taj 3-d interfejs mi zaista ne treba - vise mogucnosti za kvar ;)))
A sve ostalo je isto ( ok. 24bit ekran , ali ni ne vidi se razlika od 16bita ) :)

Pa ja mislim da je to izuzetna ponuda za Renoir - ipak 2 godine garancije nije za bacanje !!! :roll:

Ali Crystal je ipak ... :wacko: uf! :blinky:

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

ni garancija od 2 god. nije to sto bi trebalo da bude, ja sam uvek uzimao telefone sa sestomesecnom i nikad nisam imoa problema, a veoma problematicnu nokiu 6288 sam uzeo bez garancije i koristio ga 2,5 god. sve zavisi na kakav telefon naletis.
inace telefon nece vise da se kvati zbog softvera tjs. 3d menija.
ako za Renoir traze 30k onda bi trebalo da je original pakovanje bez "" :lol:

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

Mislis zaista da bi to trebalo da bude ok ?
Jer - ipak oni sami mogu da istampaju te kutije i da ti ispadne kao da je original pakovanje ! Zar ne ? :///
Nikad se ne zna sa njima...

Pa mi zato te dve godine zvuce primamljivo ... Jer zaita sam LG daje 2 godine garancije .
e , sad kao sto rekoh sa njima se nikad ne zna ... :uhuh:

Premisljam se u tom slucaju - ima ponuda za 35.ooo za Crystal u radnji ili za 30.000 ovako na divljaka - kao isto original pakovanje 2 godine garancija , ali dzaba mi ta garancija , kad covek nema radnju - kako da zamenim telefon ? :dry:
Show !

bas se premisljam dosta izmedju ta dva , ali 80% uzimam Renoira !
Nisam pametna ... :unsure:

Najveci problem mi je jer sam jedva skupila te pare i bas bi mi bilo JAKO krivo da se na kraju zeznem ... :(

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Треба да знаш (уколико већ не знаш) да Виeвти, Арена и Кристал имају капацитативни екран док Реноир има екран који ради на отпор па би и то требала да узмеш у разматрање. Кристал ми се и свиђа и не свиђа, провидан екран је добра форa али на које време, не знам колико је користан (доњи део није тастатура него ТС екран).
У овом случају добро бих погледао Кристал тј. колико је тај доњи део користан ако не онда бих узео Арену јер је јефтинија а има све исто као остали. Што се тиче баговитог софтвера то су као исправили са најновијом верзијом тако да су жалбе остале за телефоне са старом верзијом софтвера.

ПС: кристал је јединствен телефон а такве ствари су увек на цени и нису намењене како ти кажеш студентима већ онима са дубљим џепом.

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

Ok. .. Ali cek - hoces da kazes da je ekran na otpor los ? Zasto ? :/

Sto se Arene tice , ne znam zasto , ali mi je antipaticna . Hvala puno na misljenju , ali eto ..
Ispala je iz igre ..

A sto se Crystala tice `samo` 5000 je skuplji od renoira , pa ako sam uspela kao student na skupim 30.000 - pa skupicu i tih 5 ! Ili cu pozajmiti , pa cu da vratim ..
Imam biznis na Limundu , pa ce da se skupi ! :wink:
Mada je u tom slucaju samo 6 meseci garancija ... , ne original pakovanje..
Ili verzija `na divlje` , oko 280e , original pakovanje , ali naravno nema garancije ! ( ili do 3 meseca )

I bas se jako dvoumim .. Naravno da mi se Kristal vise svidja i da je noviji i bolji , ali .. Samo se plasim da se ne zeznem zbog te `sminke` i rikne mi za 3 meseca i jedan dan .. kao sto umeju ! :dry:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

LittlePrince, jesi siguran za tastaturu?
Mary Ann, bar na prvi pogled, imaju iste karakteristike. Tako da je pitanje koliko para zelis da das, a ako vec mozes da skupis i tih 5, onda ispuni srcu zelju i kupi taj LG kristal :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

u pravu je princ . To je ekran - ali po meni tim bolje ! ;)
Hvala Kapoerista na podrsci !!! Zaista mi ga srce trazi , ali videcemo ...
Eto pokusacu da izvucem i poslednje trzaje mog W810i -ja , pa ce valda da izdrzi jos malo .. ;))
Ipak 4-ta godina , aradio je ko sat do skora ...

Mada bi moje srce realno jednog satia , ali da sad ne preterujemo ipak :roll:

Hvala vam svima na savetima i komentarima - odlucila sam da uzimam Crystal ! 100% !!! :lol:

Pa videcemo kako ce to da ispadne .. Ukoliko jos ova tema bude bila tu , dok ga uzmem -javljam se sa utiscima ! :wink:

Veliki pozzdrav za sve .... :oops:

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

Da li si nekad koristila telefon osetljiv na dodir?
"Poigraj" se malo(vise) sa njim pre kupovine da ne bi bilo polomicu telefon od kristala :lol:

Mary Ann
Novajlija
Novajlija

Post od Mary Ann »

hahahahahahahahahahaha... :lol:
Paaaaaa... sta ja znam .. Ja se zaljubila i nema mi sad pomoci dok ga ne uzmem , pa za lomljenje cemo da vidimo :wink:
Mada imam ja prilicno dobre zivce ... - :roll:

Hvala na savetu u svakom slucaju ! :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mary Ann, dobro ti je rekao ione. Ako nisi koristila telefon sa TS-om onda ti je najbolje da ga prvo malo procackas, da vidis koliko ti je lako/komplikovano kuckanje poruka na njemu itd. Ok, moze se navici ali u hodu se zaista jako tesko kucaju poruke.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Mary Ann, Капацитативни екрани имају биљи одзив, мање мораш да притиснеш да би одреаговао телефон (тачније не мораш да притискаш уопште само додирнеш) и доста су издржљивији од обичних.

Џаба ти и та гаранција од 6 месеци ако не важи на потрошни материјал као што је: батерија, пуњач, слушалице, флет кабал, екран, маска, звучник, микрофон...

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

eh da, posto si zensko, verovano imas duze nokte.
Ako imas, trazi telefon sa rezistivnim ekranom , jer ce ti biti MNOGO lakse. Ako ne, obavezno kapacitivni ;)
iPhone 4.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Little Prince u kom smislu su "dosta izdrzljiviji od obicnih" ??? :?

Odgovori