Samsung B3410 i Samsung S3650 Corby. Razlike?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
JovanR.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Feb 2010. 17:09

Samsung B3410 i Samsung S3650 Corby. Razlike?

Post od JovanR. »

Zdravo, drugarica je pre neki dan dobila novi mobilni telefon, Samsung B3410. Svidja mi se, i dok sam citao o njemu, primetio sam da postoji i Samsung S3650 Corby, interesuje me zasto je Corby skuplji od njega, ako imaju iste funkcije, osim sto B3410 ima tastaturu. (Zar ne bi trebao onda taj telefon da bude skuplji?) Jos neka razlika?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

JovanR.,vise o razlikama pogledaj ovde Link
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

JovanR.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Feb 2010. 17:09

Post od JovanR. »

Fox, vec sam ih uporedjivao, i rekao da su im funkcije iste, ali me interesuje zasto je Samsung S3650 Corby skuplji?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

JovanR., Mislim da je zbog TS-a. Bolji je TS na Corby-u. Ako se ne varam... Ne vidim drugi razlog.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Iz prikrajka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 15:31

Post od Iz prikrajka »

Buduci da sam u nekoj fazi traganja za telefonom, poredila sam vise modela...
I meni se cini da je glavna prednost Corby-ja kapacitivni ekran, malo jaca baterija (960 vs 950 mAh), neke sitne stvari kod muzickog plejera (da se sad ne frljam terminima od kojih pola ne znam ni sta znace), onda malko veca ugradjena memorija (50 vs 30 MB) i verovatno to sto je Corby bio duze najvljivan, a kasnije je izasao, pa to nekako, sve zajedno, povecava cenu, po principu "docekali smo ga, napokon!"- kao sto bih ja dala i 250 eura da se pojavio moj dugo najavljivani Samsung Pivot, ali avaj... jos uvek ga nema, a po svemu sudeci nece ga ni biti. :)

Odgovori