Samsung B3410 i Samsung S3650 Corby. Razlike?
Samsung B3410 i Samsung S3650 Corby. Razlike?
Zdravo, drugarica je pre neki dan dobila novi mobilni telefon, Samsung B3410. Svidja mi se, i dok sam citao o njemu, primetio sam da postoji i Samsung S3650 Corby, interesuje me zasto je Corby skuplji od njega, ako imaju iste funkcije, osim sto B3410 ima tastaturu. (Zar ne bi trebao onda taj telefon da bude skuplji?) Jos neka razlika?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Iz prikrajka
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 15:31
Buduci da sam u nekoj fazi traganja za telefonom, poredila sam vise modela...
I meni se cini da je glavna prednost Corby-ja kapacitivni ekran, malo jaca baterija (960 vs 950 mAh), neke sitne stvari kod muzickog plejera (da se sad ne frljam terminima od kojih pola ne znam ni sta znace), onda malko veca ugradjena memorija (50 vs 30 MB) i verovatno to sto je Corby bio duze najvljivan, a kasnije je izasao, pa to nekako, sve zajedno, povecava cenu, po principu "docekali smo ga, napokon!"- kao sto bih ja dala i 250 eura da se pojavio moj dugo najavljivani Samsung Pivot, ali avaj... jos uvek ga nema, a po svemu sudeci nece ga ni biti.
I meni se cini da je glavna prednost Corby-ja kapacitivni ekran, malo jaca baterija (960 vs 950 mAh), neke sitne stvari kod muzickog plejera (da se sad ne frljam terminima od kojih pola ne znam ni sta znace), onda malko veca ugradjena memorija (50 vs 30 MB) i verovatno to sto je Corby bio duze najvljivan, a kasnije je izasao, pa to nekako, sve zajedno, povecava cenu, po principu "docekali smo ga, napokon!"- kao sto bih ja dala i 250 eura da se pojavio moj dugo najavljivani Samsung Pivot, ali avaj... jos uvek ga nema, a po svemu sudeci nece ga ni biti.