Planiram da uzmem novi telefon ali ne mogu da se odlucim izmedju ova 2 vec neko vreme pa bih bio zahvalan na maloj pomoci.
Koristicu ga najvise za multimediju i surfovanje netom pa me zanima koji se bolje pokazao u tome.
Omnia mi je lepsa puno ali sam cuo da je spora i da baguje jako.Takodje me interesuje kakav je ekran posto drugaru je naprso na 5800 posle par meseci pa me zanima jel na omnii malo cvrsci.
Posto volim da igram i igre i znam da ce puno bolje raditi na n95 zbog 3d grafickog akceleratora ali hocu da znam ima li dobrih igara za samsung i kakve su u odnosu na n gage.
Samsung Omnia i900 vs N95 8gb
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Pizon preporucio bih ti zbog multimedije i surfovanja N95 8GB-a....Mislim da ce tvoje potrebe pre da zadovolji n95 nego omnia...Sto se tice N-Gage-a ne znam koliko ces da budes sa njim zadovoljam mada mislim da kad se uporede igre na omnii i na N 95-tici tu su negde.Grafika ni jednom ni drugom telefonu nije jaca strana.Imas Ngage igre koje su bas super odradjene kao sto imas i igre za omniu koje su super graficki odradjene. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
N95 8GB
Графички чип је само једна игрица успела да искористи.
Једино где показује своју снагу је видео репродукција мп4 фајлова са великим битрејтом.
Може и 3,5мб/с што је за респект.
Мрзи ме да прекомпресујем неки 720р филм на одговарајућу резолуцију и одредим колико може максимално да потера...
Графички чип је само једна игрица успела да искористи.
Једино где показује своју снагу је видео репродукција мп4 фајлова са великим битрејтом.
Може и 3,5мб/с што је за респект.
Мрзи ме да прекомпресујем неки 720р филм на одговарајућу резолуцију и одредим колико може максимално да потера...
Слобода или смрт
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pizon12, nije tacno da je Omnia spora, a jos manje da jako baguje. Prednost N958GB je bolja kamera i to sto ima hardversku tastaturu. U svemu drugom je Omnia i900 bolja: TS, veci ekran (vrlo zgodno za surfovanje), brzi CPU. Sto se tice igara za i900 pogledaj Windows Mobile igrice za WQVGA ekrane. Ako instaliras TCPMP plejer moci ces da gledas divx filmove bez konverzije u neki "mobilni" format.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Pizon12, opet imas iPhone 2g koji jesu stariji,ali opet ako nadjes neki ocuvan,dosta ti je bolje i za igrice i za surf,naravno,jedno 20 puta!
Samo sto na 2g neces imati GPS i imaces kameru od 2mpx (u mraku neupotrebljiva skoro) ali ima i dostaaa prednosti u odnosu na oba modela!
Cene mu se krecu npr. od 180e/230e!

Samo sto na 2g neces imati GPS i imaces kameru od 2mpx (u mraku neupotrebljiva skoro) ali ima i dostaaa prednosti u odnosu na oba modela!
Cene mu se krecu npr. od 180e/230e!
Nokia 6220 Classic
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
tomas.hokenberi, slazem se oko svega osim oko surfinga. Jeste veci ekran, al je losiji od onog na N95 8gb, i stalno moras zoom in-zoom out.
Pizon12, imao sam omniu i N95 8gb u isto vreme (bratova N95 al svejedno). Ako gledas samo multimediju, ipak moram da predlozim N95 8gb...
Da je bilo sta drugo u pitanju, rekao bih I900...
Pizon12, imao sam omniu i N95 8gb u isto vreme (bratova N95 al svejedno). Ako gledas samo multimediju, ipak moram da predlozim N95 8gb...
Da je bilo sta drugo u pitanju, rekao bih I900...
Nokia E71... Elegant, but deadly