samsung d600 vs se k750i
meni je n91 pravo "lijep " telefon , a d720/710 je exxxxxtra telefon , dobar dizaj a ima symbian , a da li neko zna kada ce izaci ??????
ali zbunjuje me jedno , na netu i to na symbian str. navode da symbian imaju samsung d720 , i jos neki d730 koji je na preklop ( koji nije ni naved na ovoj stranici ) , a nigdje se ne navodida d710 ima symbian , dok je to na ovoj stranici potvrdjeno....

ali zbunjuje me jedno , na netu i to na symbian str. navode da symbian imaju samsung d720 , i jos neki d730 koji je na preklop ( koji nije ni naved na ovoj stranici ) , a nigdje se ne navodida d710 ima symbian , dok je to na ovoj stranici potvrdjeno....
rocK for ever
- volim sony
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
Re: samsung d600 vs se k750i
na ovome sajtu imas kompletan test oba modela...
cenim mnogo bolji ekran kod samsunga, atraktivan dizajn, cak mi se cini da ima i stereo zvucnike kao neke (retke) motorole... mada mislim da k 750 ima bolju kameru... koliko znam d600 jos uvek nije izasao!?
cenim mnogo bolji ekran kod samsunga, atraktivan dizajn, cak mi se cini da ima i stereo zvucnike kao neke (retke) motorole... mada mislim da k 750 ima bolju kameru... koliko znam d600 jos uvek nije izasao!?
- volim sony
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Gresis,ovaj silno gresis sinko,mada mlad si koliko vidim pa nije cudo sto se palis na fancy krseve ali dobro,znas kako kazu"Mladost-ludost"
Mala sala,nemoj da se ljutis ali sad cu lepo da ti kazem da za te pare koje be bacio na D600 mozes da prodjes mnogo bolje jer izgleda da nisu menjali bateriju pa ce ti trebati punjac skoro svako vece,TF kartice su kod nas misaona imenica a ti ako se bas palis na dobar ekran i kameru bolje za tolike pare kupi neki dobar telefon i neki dobar digitalac a ne zaleci se tek tako!
Pozdrav
Pozdrav
boki88, evo ima da se kupi d600 online,kosta 389.95 funti(oko 570e)
Ko hoce da ga kupi(a sada sigurno niko nece)moze to da uradi ovde
Ko hoce da ga kupi(a sada sigurno niko nece)moze to da uradi ovde
iPhone + CX300