Samsung s8000 Jet ili Samsung I7500

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tomasino87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 17:44

Samsung s8000 Jet ili Samsung I7500

Post od tomasino87 »

vec sam prije 20ak dana otvarao temu koji tel da uzmem, imao sam neke nepredvidjene troskove tako da jos uvijek nisam promijenio tel. danas ulazim u prodavnicu s namjerom da uzmem s8000 i kaze mi prodavacica da ga vise nemaju, da od sad imaju samo novi model - I7500. e sad, ne bih se ni mislio previse oko tog modela, da ga ne nude po skoro istoj cijeni kao prethodni model - 240e.
ono sto mi treba je da je telefon brz, jednostavan za koriscenje, da mu baterija traje bar 2 dana, dobra kamera. ne trebaju mi nikakve specijalne aplikacije itd, za telefon mi je bitno samo da je lijep, od kvalitetnih materijala i ovo sto sam gore naveo.

koji mi onda predlazete?
hvala :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ako ti treba brz telefon,jednostavan za koriscenje,batterija ok i sve ostalo sto si naveo-zaobidji I7500.
Ipak je to Android platforma,za "korisnike sa posebnim zahtevima",sto se applikacija i ostalog tice.A posto ti ne trebaju nikakve "specijalne applikacije",opet kazem,zaobidji ga.
Zato po meni,iz svega navedenog,bez razmisljanja Samsung S8000 Jet.
Slika

tomasino87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 17:44

Post od tomasino87 »

ne znam sto znaci 'android' platforma, ali otprilike kapiram da hoces da kazes da je I7500 vise za 'budzenje' aplikacijama dok je Jet siromasniji time i samim tim brzi i jednostavniji? ok, hvala cale, 90% uzimam Jet.. jedva cekam da bacim nokiu

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

tomasino87, Android je novi operativni sistem sa velikim potencijalom.Ako zelis da imas telefon sa dobrim mogucnostima za personalizaciju i sa dosta dobrih aplikacija cij se broj iz sata u sat uvecava onda idi slobodno na soluciju telefona sa Androidom.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

acamz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 16:19

Post od acamz »

posto i ja imam istu dilemu s8000 ili i7500 da li mozete samo ukratko neke prednosti i neke nedostatke ovih telefona(ako ih ima)..ja sam ih uporedjivao i po meni su skoro isti samo je razlika u programu????

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ako ste manje zahtevan korisnik svakako je JET bolji izbor, mada ni Galaxy nije spor, i ako se u startu stavi nekoliko potrebnih programa i ne čačka mnogo sa konstantnim testiranjem novih programa, može biti mnogo funkcionalniji od JET-a. Jedini ozbiljan problem je ukinut BT, za koji bi trebalo da postoji 3rd party program, i izostanak Samsungove podrške za Android 2.0 za ovaj model.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

acamz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 16:19

Post od acamz »

a jel BT ukinut kod oba modela..i znaci ako se instalira program 3rd party onda moze da se koristi ako sam dobro razumeo???

Odgovori