Polovan telefon, maksimalno 300 eur

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Moram da priznam Mima85 da me je ubogi Symbian odvukao od Omnie HD.Tako da sam se otarasio u rekordnom roku.
Fan sam WM uredjaja,tako da mi je Omnia II bila najbolje resenje.(a i nacekao sam se od najave pa do sada da joj padne cena)
Galaxy Spica je Android uredjaj,tako da bi se post malo oduzio.
Jedino mogu da napomenem da se Galaxy Spica sem sto poseduje Android OS,NE moze se porediti sa doticna 2 modela.Po HW-skim specifikacijama na prvom mestu.
Tako da ne bih duzio/objasnjavao/spam-ovao vec receno u mnogo postova-moja iskrena preporuka je GT-I8000 Omnia II.
Nemam nameru da ubedjujem,ali se sigurno neces pokajati.
Slika

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

cale, svaki cigo svog konja hvali... :wink:

Nego, mislim da smo Mimi85 predlozili dovoljno modela u njenom cenovnom rangu, ali ako mlada dama ima vremena da priceka, mozda ne bi bilo lose pogledati novi HTC Legend... mm? :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Green,ja rekoh da sam fan(kako WM tako tako i Samsung-a) :wink:
No,kao sto ti rece,dovoljno modela je predlozeno i obrazlozeno.
A i iskreno govoreci,za taj novac se moze kupiti zaista kvalitetan uredjaj,tu dileme nema.(za sve ostalo je zaduzen ukus)
I na kraju,dalje reci su suvisne,a na Mima85 je da odluci.
Slika

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

Taman sam se odlucila za i8000... Ali green mi je sad poremetio sve :)
Telefon planiram da uzmem u drugoj nedelji aprila, ima jos vremena za analize i eventualno neke druge modele. Sad sam odgledala neki kratak review na youtube-u i iscitala na gsmareni. Brine me sto spominju da filmovi moraju da se konvertuju na MP4 da bi gledao, jel njihiov player ne podrzava DivX?! :?
HTC Desire

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Mima85, ako vec kupujes polovan za toliko novca,sto ja nikad ne bi radio,jer sta rda se nesto desi telefonu toliko placenom,ali to je moje misljenje,realno gledano bez ikakve pristrasnosti,boljeg teleona od I8000 neces naci(za mene najbolji telefon na trzistu).
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Mima85, pre par dana sam uzeo u vip-u uz postpaid 325 nov HTC Legend za 26000 din. i mogu ti reci da sam prezadovoljan. :D Milsim da za taj novac kod nas trenutno ne moze da se nadje bolji telefon (naravno mislim na nov). Najveci deo telefona je izradjen od metala , a o funkcijama da i ne pricam, tel je savrsen. 8)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

LimunBG, to je lepo - sta ako nece da koristi VIP postpaid 325? Kolika je cena HTC Legenda u "slobodnoj prodaji"?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

E to i mene interesuje, jel zna neko nesto vise o ceni? :roll:

Slika

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sta god se pricalo o ceni Legenda u slobodnoj prodaji u ovom momentu, kontam da bi ipak bio dosta skuplji od 300 evra.

cale, u poslednje vreme takodje postajem Samsung-ov fan, jer izbacuje sve interesantnije i interesantnije modele, jedan od njih je svakako Galaxy S, koji me je bas opasno zainteresovao... ;)

Mima85, ako bas ne mozes da se strpis, mislim da bi ipak I8000 Omnia II bio najbolji izbor iako sam ja pomalo "skeptik" po pitanju WinMo... ali ako cale tvrdi da je telefon fantastican, zasto da ne, mozda i ti postanes Samsung-WinMo "fanatik" :)

Odgovori