HTC Tattoo Android VIP ili Samsung B7330 Omnia pro MTS

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kako su konkurenti krenuli, nadam se da VIP nece upropastiti ovako dobru ponudu (mislim na ovaj 325 paket). :wink:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

IDzO,nece,cak sta vise VIP i kada bi povecao cenu pretplate i za "jace" pakete(mislim na one 1kDin. i +),o5 bi kud i kamo bili povoljniji od ostalih zbog MB ukljucenih u pretplati... 8)
Ali,cinjenica je da ce se korisnici koji koriste pakete ispod 10E prakticno primoravati da predju na vece pakete,jer se vec sada moze letimicnim pogledom videti da se manji paketi "debelo" zanemaruju u koristih vecih i skupljih paketa... :smutny:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

profa7
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 05. Apr 2010. 20:25

Post od profa7 »

ok ljudi.. i danas sam ceo dan razgledala i razmatrala i u prodavnicama mi je preeeeskupo..
pa sam donela odluku da moram kod vip-a

e sad, pitanje za vas da li neko zna, i šta mislite, da li bi možda HTC legend pošto je skuplji mogao da ima i bateriju koja duže traje od baterije HTC tattoo-a???

sad se dvoumim opet između opet dva totalno različita telefona:
nokia e 72 i HTC legend! :wacko:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

profa7 napisao: e sad, pitanje za vas da li neko zna, i šta mislite, da li bi možda HTC legend pošto je skuplji mogao da ima i bateriju koja duže traje od baterije HTC tattoo-a???
Ne, baterija na legendu jedva izdrži jedan dan. Uz neko prosečno korišćenje dan ipo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

profa7
Novajlija
Novajlija

Post od profa7 »

ma znam da toliko traju nego sam se ponadala da je možda bolja kod legend-a kad je toliko skupli od tatoo-a

otićiću u dugove zbog ovih telefona najstrašnije.. prvo sam krenula do 15000 pa ajd do 18000 pa sad do 23000.. na kraju ću da pop... i kupim nokiu 6700 i da kuburim sa njom do 2012g. valda će tad neki super smat telefoni da pojeftine i da imaju bolju bateriju.. :)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

profa7, uzim e72 i uzivaj. fenomenalan telefon ima sve sto ti je potrebno i dobru bateriju za jedan smart telefon. I 6700 je extra telefon, ali navigacija na njemu jos nije dobra barem kod nas.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

profa7, Ako hoces dobru bateriju na telefonu,kvalitetan uredjaj po pitanju izrade onda gledaj E seriju iz Nokija tabora.Moj ti je savet da ides na E71,zato sto ti se ne daje mnogo para za telefon, a treba ti pouzdanost.Nokija E72 je skoro ista kao E71 i razlike su male, a cena nije mala, tako da prostom racunicom i za tvoje potrebe E71 ce biti odlican izbor.
profa7 napisao:na kraju ću da pop... i kupim nokiu 6700 i da kuburim sa njom do 2012g.valda će tad neki super smat telefoni da pojeftine i da imaju bolju bateriju
Nece tad pojeftiniti jer ce bit' smak sveta.
:D :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

profa7
Novajlija
Novajlija

Post od profa7 »

hahahaaa.. :lol:
a da 2012g smak.. :ohmy: :wink:
hmmm.. smak sveta kažeš.. :dry:
pa onda bolje da sad uzmem htc da makar malo uživam u pogodnostima smart telefona.. :D

hvala jerkann & wicker man

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

profa7, a sto lepo ne bi uzela nokia 5800 kojem je sada relativno pala cena a ima sve sto zahtevas,i veliki ekran za gps i dobru muziku? :wink: i jos + iako je smart telefon,koristi se isto lako kao i jedan samsung s5230... :)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

profa7, lep predlog ti je dao yamaha-tzr50, . Uklapas se u tu cenu, a dobijas kompletan telefon sa odlicnom baterijom, gps-om, ekranom, ali slabijom kamerom.

profa7
Novajlija
Novajlija

Post od profa7 »

pa gledala sam i tu nokiju 5800 ali mi se baš nekako ne dopada, debela, i ne sećam se sad tačno šta su joj još bile mane, pa sam gledala i nokiju 5800 expres music pa navigation edition, ali se na stranim sajtovima ljudi žale na sve i svašta..

Uradila sam sledeće, našla sam se sa poznanicom koja ima htc i isprobala malo da vidim da li to meni odgovara, i mogu reći da je sjajan filing, međutim isprobala sam i poruke da kuckam, i sigurno znam da bi mi trebalo jaaaaaaako mnogo da skontam da otkuckam poruku kako valja.. znam da što se pre naviknem na to, da će mi biti lakše da ispratim novine u korišćenju telefona u budućnosti, ali je na listi za i protiv ovaj telefon ipak imao više protiv, i predstavljao bi mi možda i pomalo neozbiljni luksuz..

tako da drugari, mogu sa radošću da vas obavestim, da je moja agonija (pošto je već postala agonija 3 dana nisam izlazila iz kuće, po ceo dan na netu, kontam da znam o telefonima više od nekih koji ih prodaju..) završena i da sam uzela nokiju E72!!! :) :D 8) :D
za sada sam preeeezadovoljna i imam neki dobar osećaj da se neću pokajati.. ukoliko otkrijem bilo kakve nedostatke obećavam da ću to podeliti sa vama..

HVALA VAM MNOGO još jednom na savetima i što ste mi pomogli u odlučivanju! puno pozz :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Taj telefon hoce i moj brat da uzme i sinoc smo gledali njegove karakteristike.Sa njim je nokia spojila multi mediu n-serije i poslovnost e-serije i pogresila nisi sigurno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

profa7, odlican izbor! ;)
Postoji tema u vezi E72 pa tamo mozes naici na neke zanimljive informacije, a takodje tamo ces pisati ukoliko budes imala neke nejasnoce oko telefona: viewtopic.php?t=18176

profa7
Novajlija
Novajlija

Post od profa7 »

IDzO je najviše 'kriv' što sam izabrala taj.. nekako nisam ni bila obratila pažnju na njega jer mi je bio skup, al na kraju se ispostavilo da je to baš spoj onoga što meni treba što kaže Deksi spoj multi medije n-serije i poslovnosti e-serije..

e super, hvala i za link.. ja sam gledala temu pod nazivom E72 pa nisam bila pronašla..

čujemo se..

Odgovori