Sony Ericsson X2 / Satio Idou / HTC Touch HD / Toshiba TG01

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Sony Ericsson X2 / Satio Idou / HTC Touch HD / Toshiba TG01

Post od nemanjale »

Koja opcija je najbolja od ovih :Sony Ericsson X2, Satio Idou, HTC Touch HD, Toshiba TG01, svi se oni polovni krecu od 290 do 350evrica.

Edit:
Prvenstveno me interesuje koji fon najbolje radi, koji je najbrzi, najstabilniji, sa sto manje bagova, eto to mi je onako kao najbitnije.

Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

nemanjale, svi sem idou-a su na win platformi....tako da su tu bagovi kod svih skoro pa isti...symbian na idou ima svoje bubuice...
Win platforma je vise okrenuta nekoj poslovnoj upotrebi ,tako da je tu multimedija u drugom planu (ali i to se menja),symbian na idouu je multimedijalni os
Sta ces od ovih izabarati ponajvise zavisi od toga za cega ti sluzi mobilni telefon
D500&E71

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

Hvala Loki, pa odakle znam tel mi sluzi vise za zabavu, muziku, klipove i sl gluposti, a sad sam se nesto napalio na BlackBerry npr,Storm 2 9520, ali neznam kako oni rade?? pozz
SGS2, iPhone 4 32GB

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

nemanjale, od svih gore navedenih uzeo bih Satio, pre svega zbog kamere, jer kako kazu sa njanovijim fw, slike su mnogo prirodnije. Jedina zabuna kod mene je taj symbian i sama nepoznanica oko njega. Npr. nisam cuo da ga je neko modovao kao sto sada mogu Nokia-ini aparati sa 9.4 OS-om. Ali sto se tice multimedije zavrsice ti posao samo tako.
Sto se tice bugova svaki smart telefon ima nekolicinu i sve je stvar navike da se istim prilagodis i zaboravis na njih.
meni se iskreno blackberrry telefoni ne svidjaju i to je mozda jedina marka telefona koju nikad ne bih uzeo osim ako u buducnosti ne promene mnoge stvari i to drasticno.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ja posedujem ovaj touch HD i prezadovoljan sam istim, jedino mu kamera nije nikakva...ostalo je sve fantasticno, ekran vrh...radi odlicno ! Imas gomilu aplikacija, multimedija nije lose ni najmanje... o ostalim ne mogu komentarisati jer se nisam sreo sa njima !

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

nemanjale, Od ovih koje si naveo i uzeo u razmaranje glas ide za satio,posto ti je multimedija u prvom planu.BB modele nemoj da razmatras,to su poslovno orijentisani telefoni sa velikim akcentom na pruzanje usluga preko svojih servisa.Oni i multimedija ne idu bas u istoj recenici.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

Hvala vam puno na odgovorima. Nzm za sta da zamenim moj iPhone, meni se najvise svidja touch HD ali se plasim jer sam citao negde kako je mnogo spor, dosta baguje itd, mozda i nije tako ali nzm. A i Satio mi se svidja ali mi se ne uzima zbog Symbiana. KOSTADINE ako je po tebi samo kamera losa na HD, to me i ne interesuje bas toliko kod telefona, jer su napravljeni Dig.aparati za slikanje jel da :D
SGS2, iPhone 4 32GB

harly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 22:54

Post od harly »

nemanjale, i ja imam isti problem sa odabirom dali da uzmem Touch HD ili mozda Samsung Omniu, Omniu 2.
neznam sta da ti kazem, i meni se najvise svidja Touch HD ali neznam dali radi bolje od iPhone, tj dali radi brze, stabilnije itd..
Po meni nemoj uzimati Symbian ipak preci od Mac na Symbian :shock: pozzZz

Odgovori