Kamera kod e55 vs n73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nevermind
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 02:35

Kamera kod e55 vs n73

Post od nevermind »

Nedavno mi je brat srusio staru n73 i joystick je bio upao u kuciste radio je ali nije bilo klika vec kad ga dodirnes on registruje srednji klik. Odneo sam ga u servis i lik mi je promenio joystick ali srenji klik uposte nece da radi a na tom starom slomljenom je radio, ostavio sam mu tel da pogleda i vec je 3 nedelje kod njega ne moze da ga popravi. ako neko ima ideju sta se desilo neka napise

nego moje pitanje, sad ako ne uspe da ga popravi uzeo bih novi tel. planiram da dam 200e ali za te pare ne mogu skoro nista da nadjem pa sam malo gledao ponude uz pakete i nasao sam kod vipa nokiu e55 za pristojne pare pa me zanima koliko su slike losije nego kod n73 (realno najbitnije mi je da mogu da citam sta pise kad uslikam stampani tekst na a4 papiru)

i da ako neko ima neki drugi telefon da mi preporuci moze i to :)
touch ekran me ne zanima vec mi je bitno da telefon ima kameru 3mp ili vise i da ima wi-fi.

hvala unapred :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nevermind, a kakve veze ima ovo pitanje sa podforumom "Operateri"? Ako zelis da uporedis dva modela, za to postoji odgovarajuci podforum "Poredjenje modela".
Inace za 200 evra moze da se nadje dosta modela, sa znacajno boljom kamerom od N73, npr Samsung G810 ili Nokia 6220 Classic. G810 ispunjava sve tvoje uslove, moze da se nadje za <200 evra, ima pristojnu 5MPix kameru + ksenonski blic+autofokus, WiFi. Inace da bi ti fotografisani tekst bio citljiv kamera mora da ima autofokus (i odgovarajuce makro modove). Daklem sve modele bez autofokusa mozes odbaciti ako ti je fotografisanje teksta bitno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

nevermind
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nevermind »

tomas.hokenberi, hvala puno, ovo za temu sam slucajno postavio tu pa sam probao da je obrisem ali izgleda samo vi to mozete pa sam onda stavio istu na nokia delu

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nevermind, pitanja vezana za poredjenje modela se postavljaju iskljucivo u podforumu "Poredjenje modela". Nikako u podforumima tipa "Operateri", a ni u podforumu "Nokia". Podforum "Nokia" je namenjen prici o Nokia dumb telefonima (sto ni N73 ni E55 nisu), a nikako poredjenju modela. Sem toga zasto bi postavio u "Nokia" delu kada postoje "ne-Nokia" modeli koji bplje odgovaraju tvojim potrebama kao sto je Samsung G810.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mozes da pogledas i SE c905,on ce sve tvoje prohteve uspesno zadovoljiti,a kosta manje od 200e.
Kamera na njemu je 8 mpx i pravi kamera-fon...
D500&E71

nevermind
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nevermind »

loki13, sad sam pogledao za ovaj c905 i pise da kosta 390 e :unsure: jel to neka greska ili?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

nevermind, loki13 je verovatno mislio na c905 uz paket :)
Ja bih uzeo na tvom mestu ili 6220 ili N82, ako je nadjes. Ona je imala fantazija kameru, i lako se citao tekst sa bilo koje slike (uostalom, pomogla mi je na svakom mogucem kontrolnom u 4. godini ^^)
Nokia E71... Elegant, but deadly

nevermind
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nevermind »

kapoerista90, n82 je vrh telefon ali ga nema vise uz paker ni kod jednog operatera, valjda ce se pojaviti ako ne cekacu c6 pa cemo videti kako ce se pokazati. jedan lika ga je nabavio preko veze tako da sam ga na kratko nesto cackao ne deluje lose ali po mom misljenju ekran ima malu rezoluciju da bi na njega nabili toliko detalja (mislim na one slike prijatelja sa fejsa)

i da 6220 nema wi-fi a to mi je presudno da ima

i niko mi nije rekao koja je bolja kamera n73 ili e55

Odgovori