Potreban savet:Nokia N73me Vs HP IPAQ 6815

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mp007
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 08:01

Potreban savet:Nokia N73me Vs HP IPAQ 6815

Post od mp007 »

Imam ponudu da zamenim Nokiu N73me za HP ipaq rw6815, koje je vase misljenje, da li da doplacujem uopste nesto ako lik trazi ili ne, i da li da se uopste menjam, oba telefona su u dobrom stanju, na HP je instaliran windows 6.1 i sve radi perfektno.
Nokia je kao nova,iako je stara 18 meseci, kupljena u Alpha copy, sve od opreme imam. Takodje me interesuje i sa aspekta dalje prodaje, kroz recimo par meseci, za koji telefon bi moglo da se izvuce vise novca.
Unapred zahvalan na odgovoru,[/b]

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

mp007, Ја ту ништа не бих дирао, веома мало добијаш куповином ХП-а а губиш доста а и ако планираш каснију продају требаће ти много времена да продаш тај ХП и ако ти је то у плану заобиђи га у широком луку.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Meni je bolji Win Mob od Symbiana, i ja glasam za HP. Ali to je samo moje misljenje. Symbian, dok se radikalno ne promeni ne uzimam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mp007
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 08:01

Post od mp007 »

Hvala na odgovorima, prvenstveno bih zamenio N73me zato sto mi treba telefon sa WiFi. Koliko sam video za N73 moze da se dobije 70e, a ovaj HP nisam nasao ispod 120-130e? I ja sam navikao na Symbian, ali mi je dosta ljudi u poslednjih par dana reklo da ne moze da se poredi sa WM 6.1. Razmislicu jos malo, mislim da osim slabijeg fotoaparata, HP ne zaostaje ni u cemu u odnosu na n73, cak je i u dosta stvari bolji, a mozda se i varam :wacko:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

mp007, Ако већ желиш телефон са WiFi боље потражи Нокиу 5530. Навео си да те интересује какве су ти шансе да га продаш за пар месеци, имаћеш шансе али га одмах стави у огласе јер ће ти требати минимум пар месеци да га продаш :lol:

Odgovori