sta da kupim za 100 eura
sta da kupim za 100 eura
imam na raspolaganju 100 eura, i zeleo bih da kupim telefon ,koji :
ima dobar signal
ne blokira tj. radi stabilno
baterija traje bar 3 dana
ima alarm,kalkulator
da se moze povezati sa kompjuterom
kamera i igrice mi nisu toliko bitni
ja sam razmisljao o samsungu x 480.. nasao sam ga za nekih 110 evra, vredili on toliko, tj. moze li se za nekih 100 eura naci nesto bolje..
ima dobar signal
ne blokira tj. radi stabilno
baterija traje bar 3 dana
ima alarm,kalkulator
da se moze povezati sa kompjuterom
kamera i igrice mi nisu toliko bitni
ja sam razmisljao o samsungu x 480.. nasao sam ga za nekih 110 evra, vredili on toliko, tj. moze li se za nekih 100 eura naci nesto bolje..
- Paralelni_Svet
- Banned
- Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
SE T610 - okruglo 100 evrića (u ovom trenutku), mali, veoma kvalitetna izrada (maska velikim delom od aluminijuma), dobar displej, velik imenik, Bluetooth, solidna kamerica (za MMS)... Nema bolje (novo) za ove pare (opet, u ovom trenutku). Za malo više love (6 eur), još bolja varijanta je T630.
Druga opcija - Nokia 3200. Malo čudan dizajn, nešto slabiji utisak izrade od T610, lošiji displej, ali zato ima FM radio, podržava EDGE (kom treba, ceniće to), kamericu... Ušteda 10 evrića.
Treća opcija: polovna Nokia 3650. Ima sve osim FM radia, mana: dimenzije i težina.
Druga opcija - Nokia 3200. Malo čudan dizajn, nešto slabiji utisak izrade od T610, lošiji displej, ali zato ima FM radio, podržava EDGE (kom treba, ceniće to), kamericu... Ušteda 10 evrića.
Treća opcija: polovna Nokia 3650. Ima sve osim FM radia, mana: dimenzije i težina.
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
Kupi care T630,bolji je od T610 jer se po suncu i dalje dobro vidi ekran,na T610 kada je izlozen suncu ne vidis nista...Inace po meni je T610 malo elegantniji a T610 je vise mladalacki,obadva su lepa...Ja licno imam jedan T630 i super sam zadovoljan sa njim,i kada uzme drugi drzat cu ga kao rezervni telefon
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Del :Fabrique belgique.
Slazem se da je T610 lepsi od T630, mada je T630 za nijansu bolji...Vise memorije, TFT ekran, kamere su im identicne, mada T630 pravi slike 640x480, a T610 300 i nesto x 200 i nesto, sto je nekorisno pri prebacivanju na comp. Kad smo vec kod povezivanja sa compom, oba telefona ces bez problema povezati sa istim...Koji god telefon da uzmes neces se pokajati, za te pare (oko 100 eura) nema bolje! Jedino ako ti nije problem da dodas jos 20-ak eura pa uzmes K500i, ako ni zbog cega drugog, bar zbog MP3 zvona...
X480 nije los telefon, ali totalno je 'zenski' ako ta podela telefona na polove uposte i postoji, ali mislim da je T610/630 ipak bolje resenje u odnosu na ovaj Samsung...
X480 nije los telefon, ali totalno je 'zenski' ako ta podela telefona na polove uposte i postoji, ali mislim da je T610/630 ipak bolje resenje u odnosu na ovaj Samsung...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!
I meni je mnogo lepšiakki napisao:da meni je lepsi, kao i velikoj vetjini... aluminijum naspram plastike... mnogo elegantnije...
ne vidim sta je tu smesno... uqsi se razliqju...![]()

Dalje, Witcher, K500 - koliko god da je lep i dobar, preskočio bih jer nema Bluetooth. To je već ozbiljna mana, da je tako nazovem...