nokia 7710

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa slazem se da bi mogla i manja cijena da mu bude, al svaki fon sa touchscreenom je skuplji uglavnom. Onda, 7710 zapravo nema konkurenciju (ne postoji nijedan fon Symbian serije 90 sem 7710, recimo SE P910i je Symbian UIQ, te mu nije direktni "protivnik") pa im se moze sto se tice cijene. A koji to PUNO bolji fon moze da se uzme...? :uhuh:

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

e pa sad ako ko ima tu famoznu nokiu 7710 ne vjerujem da bi trebalo mjenjati je sa k750.k750 je kanta u odnosu sa 7710 osim sto ima bolju cam. i ekran u ostalom 7710 ka ostavlja daleko iza sebe
The Bloody Alboz

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Ajd sad kanta. Preterujesh. 7710 je pochetak jedne serije telefona koja ce definitivno biti prodavana u buducnosti. K750 je mozda najbolji GSM aparat koji nije symbian i nije 3G - samim time najbolji aparat chije performanse mozesh da iskoristih trenutno "u nas"(serija 90 josh uvek nema dovoljno programa, a 3G josh uvek nije ni na zapadu "na izvolte"). Kako se po jutru dan NE poznaje, treba videti kako che ta pricha teci dalje. Ja lichno ocekujem dosta naslednika 7710 poshto je ceo koncept toliko "sladak" da je gotovo ne moguce da nece proci u shiroj populaciji. Ako nishta drugo naterace SE i ostale da izbace neshto slichno. Ja najvishe nade polazem u nekog "besnog" naslednika SE 910i. Osim toga, razmislite: da su sve dali u 7710 (i Symbian 90, i 3G, i odlichnu kameru, i brz procesor) odjednom. Kada bi ste ga promenili - NIKADA. A od toga nema profita.

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

pa naravno da ce biti naslednika 7710 posto je i saam on naslednik propalog modela 7700 koji zbog velicine i nedostatak softvera i puno bagova skinut sa prodaje.
a sto se tice naslednika p910i naravno da ce i njega boti u skorije vreme jer uskoro izlazi p1000 koji kako kazu bice mnogo tehnicki napredan i da ce cak imati i podrsku za mnogo popularni wi-fi.
eto toliko od mene
The Bloody Alboz

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa on zapravo i nije nalsednik vec dodje kao ispravka 7700. :D Inace ja mislim da 7700 nikad nije ni bio pusten u prodaju... :unsure:
Ma P serija je mnogo bolja po mom misljenju... Funkcije za koje sam citao su extra, al akd si vec pomenu wi-fi mislim da od njega nema neke vajde u mobu, s tim bez antene ne mozes u susjednu prostoriju da bacis signal... :lol:

Nakoch
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Jun 2005. 19:02
Kontakt:

Post od Nakoch »

a zato mislite da ce p1000 sa wifijem da bude nesto revolucionarno kad vec sada postoje PDA mobilni sa wifi-jem i gps-om,ono sto ce da izdvoji p1000 od PDAMobile-a je samo ime SE,tako da ce oni poslovni ruralni biznismeni da kupe njega jer nisu culi za Asusa (dobro vec preterujem jer je on samo PDA,ali po meni ima najbolji odnos kvalitet-cena).Znaci Asus A730W + neki mobilni koji podrzava brze protoke podataka su POBEDNICKA KOMBINACIJA,i nek mi neko kaze bolju ako moze (samo nemojte ono "eh sad moram da nosim i PDA i mobilni u isto vreme",jer ima to i svoje prednosti,ono,necu valjda da idem na plazu sa Nokiom 9300)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Super......... :D :D ......sta drugo da kažem......ivane ako uspes negde da isprobaš javi nam obavezno utiske..... ;) :D
Mislim, to će vremenom postati normalno i verovatno će svi telefoni imati tu mogućnost....ali ima vremena do tada... 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ajde ne budi takav pesimista...biće, biće... :D :D
Malo kasnije i malo skuplje... :D :D
Šalu na stranu, verovatno posle uvodjejnja 3G...realno :wink:

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Kad ste pricali o toj bezicnoj tastaturi , moram da pitam zna li neko gde moze da se kupi ? Ima li je kod nas uopste ?

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

1. gajic_ivan, Modul koji se pominje ( To je "pametan" mobilni telefon u koji će biti ugrađen specijalan dodatak za prijem TV signala) je prijemnik za 3G :lol: :lol: :lol:
2. Samim time rasprava o tome da je 7710 super telefon kada bi bio 3G je postala bespredmetna. Sada se sa tim dodatkom 7710 pretvara u zaista zavidnu "ratnu spravu".
3. Digitalna televizija na mobilnom nije neshto shto se mora posebno "uvoditi" (osim na ne-3G modelima) svojim korisnicima npr. Vodaon nudi petpatu na preko 30 satelitskih kanala !!!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Gorance napisao:1. gajic_ivan, Modul koji se pominje ( To je "pametan" mobilni telefon u koji će biti ugrađen specijalan dodatak za prijem TV signala) je prijemnik za 3G :lol: :lol: :lol: ...
Ako je stvarno tako Nokia 7710 neće više biti model onakav kakav su najavljivali... biće bolji! Ne znam koliko ste upućeni, ali sa najnovijom verzijijom firmware-a (4.01) telefonu je omogućeno bolje upravljanje memorijom, brži je i do 20% u odnosu na verziju 3.26 (ja imam 3.04 :dry: što me jako nervira jer ne znam gde bih mogao da je upgrade-ujem na 4.01, svi me gledaju belo kada pitam da li rade upgrade softvera za 7710 :disgust: ), a kamera je sada umesto 1 otišla na 1,3Mpx!!!

@ Ilija, pričali smo ranije o bežičnoj tastaturi i zaključili da je nema kod nas, ali je Zoka obećala da će uraditi nešto po tom pitanju.... Zoko? Gde si? :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Jesam, zadužila sam komšiju da pogleda sta ima i koje su cene, pa će mi javiti pa ću ja vama......rekao mi je da će opet doći ovde za nekih mesec dana :wink: :D
Ilija: imaš sve detaljno na nokijinom sajtu o bt tastaturi...a i mi smo pisali o njoj u "Dodatnoj opremi za 6630"....pa ako te zanima pročitaj ;) :)

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Zoko znam ja sve o njoj , procitao sam sve sto sam nasao. samo me je interesovalo kada i po kojoj ceni....kod nas naravno :wink: Thanks anyway :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Jasno....kod nas je za sada nema, a u Austriji košta oko 39 evra...moj komšija živi tamo ali veoma često dolazi ovde i on će videti tamo koji sve modeli imaju i koliko koštaju...On je ima, ali je uzeo u nekom paketu sa dodatnom opremom pa ga je izašlo još povoljnije...u svakom slučaju za sada je niko sa foruma nije našao kod nas... :wink: :)

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Uradio sam juče upgrade firmware-a na 4.01 u Manhattan-u. Sada imam kameru kao na 6630, ali to i nije bitno već ovo... Oni (dal' pre ili posle obavljenog posla) proveravaju gde je telefon kupljen, da li je skidan sa neke mreže, odnosno da li je bio zaključan na neku mrežu...
Ono što je ustanovljeno je da sam telefon kupio u Italiji (ha, a jetino inostranstvo koje sam video je CG i BiH :D ) i da nije smaknut ni sa jedne mreže... 8) Što znači da sam "čist", mada nisu hteli da se izjašnjavaju o tome šta se dešava kada neko donese "prljavi" telefon...
make. believe

Odgovori