nokia 7710
Pa slazem se da bi mogla i manja cijena da mu bude, al svaki fon sa touchscreenom je skuplji uglavnom. Onda, 7710 zapravo nema konkurenciju (ne postoji nijedan fon Symbian serije 90 sem 7710, recimo SE P910i je Symbian UIQ, te mu nije direktni "protivnik") pa im se moze sto se tice cijene. A koji to PUNO bolji fon moze da se uzme...? 

Ajd sad kanta. Preterujesh. 7710 je pochetak jedne serije telefona koja ce definitivno biti prodavana u buducnosti. K750 je mozda najbolji GSM aparat koji nije symbian i nije 3G - samim time najbolji aparat chije performanse mozesh da iskoristih trenutno "u nas"(serija 90 josh uvek nema dovoljno programa, a 3G josh uvek nije ni na zapadu "na izvolte"). Kako se po jutru dan NE poznaje, treba videti kako che ta pricha teci dalje. Ja lichno ocekujem dosta naslednika 7710 poshto je ceo koncept toliko "sladak" da je gotovo ne moguce da nece proci u shiroj populaciji. Ako nishta drugo naterace SE i ostale da izbace neshto slichno. Ja najvishe nade polazem u nekog "besnog" naslednika SE 910i. Osim toga, razmislite: da su sve dali u 7710 (i Symbian 90, i 3G, i odlichnu kameru, i brz procesor) odjednom. Kada bi ste ga promenili - NIKADA. A od toga nema profita.
pa naravno da ce biti naslednika 7710 posto je i saam on naslednik propalog modela 7700 koji zbog velicine i nedostatak softvera i puno bagova skinut sa prodaje.
a sto se tice naslednika p910i naravno da ce i njega boti u skorije vreme jer uskoro izlazi p1000 koji kako kazu bice mnogo tehnicki napredan i da ce cak imati i podrsku za mnogo popularni wi-fi.
eto toliko od mene
a sto se tice naslednika p910i naravno da ce i njega boti u skorije vreme jer uskoro izlazi p1000 koji kako kazu bice mnogo tehnicki napredan i da ce cak imati i podrsku za mnogo popularni wi-fi.
eto toliko od mene
The Bloody Alboz
Pa on zapravo i nije nalsednik vec dodje kao ispravka 7700.
Inace ja mislim da 7700 nikad nije ni bio pusten u prodaju...
Ma P serija je mnogo bolja po mom misljenju... Funkcije za koje sam citao su extra, al akd si vec pomenu wi-fi mislim da od njega nema neke vajde u mobu, s tim bez antene ne mozes u susjednu prostoriju da bacis signal...

Ma P serija je mnogo bolja po mom misljenju... Funkcije za koje sam citao su extra, al akd si vec pomenu wi-fi mislim da od njega nema neke vajde u mobu, s tim bez antene ne mozes u susjednu prostoriju da bacis signal...

a zato mislite da ce p1000 sa wifijem da bude nesto revolucionarno kad vec sada postoje PDA mobilni sa wifi-jem i gps-om,ono sto ce da izdvoji p1000 od PDAMobile-a je samo ime SE,tako da ce oni poslovni ruralni biznismeni da kupe njega jer nisu culi za Asusa (dobro vec preterujem jer je on samo PDA,ali po meni ima najbolji odnos kvalitet-cena).Znaci Asus A730W + neki mobilni koji podrzava brze protoke podataka su POBEDNICKA KOMBINACIJA,i nek mi neko kaze bolju ako moze (samo nemojte ono "eh sad moram da nosim i PDA i mobilni u isto vreme",jer ima to i svoje prednosti,ono,necu valjda da idem na plazu sa Nokiom 9300)
1. gajic_ivan, Modul koji se pominje ( To je "pametan" mobilni telefon u koji će biti ugrađen specijalan dodatak za prijem TV signala) je prijemnik za 3G
2. Samim time rasprava o tome da je 7710 super telefon kada bi bio 3G je postala bespredmetna. Sada se sa tim dodatkom 7710 pretvara u zaista zavidnu "ratnu spravu".
3. Digitalna televizija na mobilnom nije neshto shto se mora posebno "uvoditi" (osim na ne-3G modelima) svojim korisnicima npr. Vodaon nudi petpatu na preko 30 satelitskih kanala !!!

2. Samim time rasprava o tome da je 7710 super telefon kada bi bio 3G je postala bespredmetna. Sada se sa tim dodatkom 7710 pretvara u zaista zavidnu "ratnu spravu".
3. Digitalna televizija na mobilnom nije neshto shto se mora posebno "uvoditi" (osim na ne-3G modelima) svojim korisnicima npr. Vodaon nudi petpatu na preko 30 satelitskih kanala !!!
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Ako je stvarno tako Nokia 7710 neće više biti model onakav kakav su najavljivali... biće bolji! Ne znam koliko ste upućeni, ali sa najnovijom verzijijom firmware-a (4.01) telefonu je omogućeno bolje upravljanje memorijom, brži je i do 20% u odnosu na verziju 3.26 (ja imam 3.04Gorance napisao:1. gajic_ivan, Modul koji se pominje ( To je "pametan" mobilni telefon u koji će biti ugrađen specijalan dodatak za prijem TV signala) je prijemnik za 3G![]()
![]()
...

@ Ilija, pričali smo ranije o bežičnoj tastaturi i zaključili da je nema kod nas, ali je Zoka obećala da će uraditi nešto po tom pitanju.... Zoko? Gde si?

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Jasno....kod nas je za sada nema, a u Austriji košta oko 39 evra...moj komšija živi tamo ali veoma često dolazi ovde i on će videti tamo koji sve modeli imaju i koliko koštaju...On je ima, ali je uzeo u nekom paketu sa dodatnom opremom pa ga je izašlo još povoljnije...u svakom slučaju za sada je niko sa foruma nije našao kod nas...

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Uradio sam juče upgrade firmware-a na 4.01 u Manhattan-u. Sada imam kameru kao na 6630, ali to i nije bitno već ovo... Oni (dal' pre ili posle obavljenog posla) proveravaju gde je telefon kupljen, da li je skidan sa neke mreže, odnosno da li je bio zaključan na neku mrežu...
Ono što je ustanovljeno je da sam telefon kupio u Italiji (ha, a jetino inostranstvo koje sam video je CG i BiH
) i da nije smaknut ni sa jedne mreže...
Što znači da sam "čist", mada nisu hteli da se izjašnjavaju o tome šta se dešava kada neko donese "prljavi" telefon...
Ono što je ustanovljeno je da sam telefon kupio u Italiji (ha, a jetino inostranstvo koje sam video je CG i BiH

make. believe