razlika e52 i c5

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

razlika e52 i c5

Post od kostadin »

fokusiro sam se na ova dva telefona, e52 sam imao priliku da probam, a c5 nikad nisam sreo...nisam zadovoljan signalom od e52, kad ga stavim u dzep nemam signal ili kad ga uzmem u ruku opadne signal...to je kod svih cini mi se. bitna mi je baterija i kvalitet izrade, naravno symbian... moze li neko komentar ko je imao sansu da koristi c5 i da ga vidi uzivo '

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

C5 je mnogo cvrsce uradjen, ali ima manji display, nema WI-FI... evo kratkog poredjenja...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3122

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

pa trenutno se C5 ne isplati jer je mala ralika u ceni, 20ak evra u odnosu na E52 koji vise pruza. ne verujem da je kod svih tako lose uradjeno da gube signal u dzepu, mozda si naleteo na neki pokvareni E52.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ljudi meni je danas ispao c5 i ja sam ga kupio ;-) mogu vam reci da sam prezadovoljan s obzirom n acenu, mnogo je lep... poprilicno je dobar, jedina zamerka je na kvalitet ekrana, ostalo je fantasticno :) wifi nikad nisam koristio, i ne treba mi, zivim na selu :D ! Navigacija mu radi kao i na e52 odlicno, samo jos da mu baterija bude priblizna i ja sam prezadovoljan.. pozdrav

Odgovori