Nokia N900 ili HTC Legend

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
luke_skywalker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Maj 2010. 00:04

Nokia N900 ili HTC Legend

Post od luke_skywalker »

Pozdrav,
zanima me vase misljenje vezano za ova dva mobitela, imam priliku da ih nabavim u USA ali se dvoumim. Prvo sam bio zainteresovan za N900 ali su mi neki rekli da je mozda bolje da uzmem HTC Legend zbog podrske, aplikacija i sl. Meni je bitno da imam neki Word processor, da mogu citati PDF fajlove, da imam dobru GPS navigaciju, pa i neka dobra igra da se nadje kad je dosadno :D . Nikad nisam imao priliku da vidim ova 2 uredjaja pa me zanima vase misljenje pogotovu onih koji vole da cackaju po mobitelu , da svasta isprobavaju da mi pomognu da izaberem jedan od ova dva mobitela. Hvala

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Zasto si iskljucio opciju kupovine Google HTC Nexus one ?
Drugaru je stigao pre dve nedelje iz usa pa sam imao priliku da ga istestiram....Odlican telefon.

luke_skywalker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od luke_skywalker »

Ako je cijena u rangu HTC Legend-a, moze onda i HTC Nexus one. Interesuje me razlika izmedju N900 i tih HTC-ovih

bgexplorer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23

Post od bgexplorer »

I meni se sviđaju oba ali ja bi definitivno uzeo htc.Android je odlična platforma a osećaj (htc sense)
je neverovatan.Ceo trip sa sinhronizacijom androida i interaktivnim servisima daje moj glas za Desire ali to je tvoj izbor.Pogledaj dobro oba pa odluči,u svakom slučaju nećeš pogrešiti koji god da uzmeš.
Sad tek vidim da se dvoumiš između legenda i n 900.
:oops:

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Desire.
Zasto legend?
Normalnije je porediti Desire i N900. ekrani, oba su high end u svojoj klasi...
Iiii opeeet... Desire. :roll:
iPhone 4.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Kad vec dajes tolike novce, onda poslusaj marka i uzmi desire... :D
ex ivan87

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

Koliko sam razumeo covek treba da kupi telelefon u USA. Iz tog razloga sam i naveo Nexus One a ne Desire ( tesko da ce ga naci u USA). luke_skywalker, trebao bi da navedes po kojoj ceni mozes nabaviti N900 i Legend. Jel' zivis tamo pa planiras da ga uzmes preko nekog providera ili si u prilici da ti neko donese ?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

A za kad je planirana kupovina? Mozda se u medjuvremernu pojavi incredible.. . :lol:
ex ivan87

luke_skywalker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od luke_skywalker »

Ne zivim u USA, neko ce da mi donese, a telefon bi se trebao kupiti najkasnije za mjesec dana. I da, sta trebam paziti prilikom kupovine vezano za mrezu (provajder), tj. da li ce taj mobitel moci raditi na nasim mrezama?

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Insider »

Na ovom linku mogu da ti kupe Nexus One http://www.google.com/phone ako se za njega odlucis. Cena je 530 $. Znaci, kupuje se direktno od Google a ne od providera. Nemoj da te buni kada odes na link sto ne moze da se poruci - oni u USA ce moci. ;)

luke_skywalker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od luke_skywalker »

Ako mu je to cijena, onda ok. Gledam na drugim stranicama sto izlista na gsmareni da se cijene krecu oko 600$ - 650$

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ma jok bre, cena mu je ta sa google sajta,eventualno se doplacuje dostava
ex ivan87

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

preporuka ako vec donosis iz USA Nexus One je velika preporuka jer mozes da ga uzmes sa nadogradnjom Froyo 2.2 sistema najnovijeg,plus sto je google smanjio modelu cenu za 100 dolara,i jos jedan plus ja mislim da ce naci bateriju za njega od 3000 maha sto znaci sve prednosti telefona ima Nexus One.ove ostale zaboravi vjeruj mi neces se pokajat
Iphone 4s white clear install

luke_skywalker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od luke_skywalker »

E hvala vam na preporukama za nexus one,samo jos jedno pitanje vezano za ovaj telefon, da ne zeznem stvar kad narucujem, pri kupovini mi nudi 2 opcije

-Compatible with 3G on T-Mobile (U.S.)
Supports three 3G/UMTS bands (900/AWS/2100 MHz) and four GSM radio frequencies (850/900/1800/1900 MHz)

-Compatible with 3G on AT&T (U.S.) and these wireless providers in Canada.
Supports three 3G/UMTS bands (850/1900/2100 MHz) and four GSM radio frequencies (850/900/1800/1900 MHz)

Koliko vidim podrzava frekvencije nasih mreza (ja sam u BiH) i svejedno je koju opciju izaberem ??!! ali za svaki slucaj da ipak prvo pitam

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Po ovome sto ja vidim, sve jedno ti je koji ces da uzmes jer podrzava sve evropske frekvencije tako da ce raditi i tebi u BiH...

Odgovori