Pozdrav,
zanima me vase misljenje vezano za ova dva mobitela, imam priliku da ih nabavim u USA ali se dvoumim. Prvo sam bio zainteresovan za N900 ali su mi neki rekli da je mozda bolje da uzmem HTC Legend zbog podrske, aplikacija i sl. Meni je bitno da imam neki Word processor, da mogu citati PDF fajlove, da imam dobru GPS navigaciju, pa i neka dobra igra da se nadje kad je dosadno . Nikad nisam imao priliku da vidim ova 2 uredjaja pa me zanima vase misljenje pogotovu onih koji vole da cackaju po mobitelu , da svasta isprobavaju da mi pomognu da izaberem jedan od ova dva mobitela. Hvala
Zasto si iskljucio opciju kupovine Google HTC Nexus one ?
Drugaru je stigao pre dve nedelje iz usa pa sam imao priliku da ga istestiram....Odlican telefon.
I meni se sviđaju oba ali ja bi definitivno uzeo htc.Android je odlična platforma a osećaj (htc sense)
je neverovatan.Ceo trip sa sinhronizacijom androida i interaktivnim servisima daje moj glas za Desire ali to je tvoj izbor.Pogledaj dobro oba pa odluči,u svakom slučaju nećeš pogrešiti koji god da uzmeš.
Sad tek vidim da se dvoumiš između legenda i n 900.
Koliko sam razumeo covek treba da kupi telelefon u USA. Iz tog razloga sam i naveo Nexus One a ne Desire ( tesko da ce ga naci u USA). luke_skywalker, trebao bi da navedes po kojoj ceni mozes nabaviti N900 i Legend. Jel' zivis tamo pa planiras da ga uzmes preko nekog providera ili si u prilici da ti neko donese ?
Ne zivim u USA, neko ce da mi donese, a telefon bi se trebao kupiti najkasnije za mjesec dana. I da, sta trebam paziti prilikom kupovine vezano za mrezu (provajder), tj. da li ce taj mobitel moci raditi na nasim mrezama?
Na ovom linku mogu da ti kupe Nexus One http://www.google.com/phone ako se za njega odlucis. Cena je 530 $. Znaci, kupuje se direktno od Google a ne od providera. Nemoj da te buni kada odes na link sto ne moze da se poruci - oni u USA ce moci.
preporuka ako vec donosis iz USA Nexus One je velika preporuka jer mozes da ga uzmes sa nadogradnjom Froyo 2.2 sistema najnovijeg,plus sto je google smanjio modelu cenu za 100 dolara,i jos jedan plus ja mislim da ce naci bateriju za njega od 3000 maha sto znaci sve prednosti telefona ima Nexus One.ove ostale zaboravi vjeruj mi neces se pokajat
E hvala vam na preporukama za nexus one,samo jos jedno pitanje vezano za ovaj telefon, da ne zeznem stvar kad narucujem, pri kupovini mi nudi 2 opcije
-Compatible with 3G on T-Mobile (U.S.)
Supports three 3G/UMTS bands (900/AWS/2100 MHz) and four GSM radio frequencies (850/900/1800/1900 MHz)
-Compatible with 3G on AT&T (U.S.) and these wireless providers in Canada.
Supports three 3G/UMTS bands (850/1900/2100 MHz) and four GSM radio frequencies (850/900/1800/1900 MHz)
Koliko vidim podrzava frekvencije nasih mreza (ja sam u BiH) i svejedno je koju opciju izaberem ??!! ali za svaki slucaj da ipak prvo pitam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.