SE Vivaz vs N97mini vs X6 sta kupiti
Legend je odličan telefon, mali kompaktan, odličan amoled ekran, čvrst kao cigla. Jedino što kamera i nije neka a i baterija teško može da izdrži više od dan ipo (mada ako njemu innov8 izdrži 4 onda će i legend minimum 3 dana da izdrži).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Čoveče tvoje znanje o telefonima je nikakvo, kako možeš da pričaš da nećeš naći aplikacije i da podešavaš po volji kada nisi nigde ni pogledao.Inače ima aplikacija koja se gle čuda zove process manager. Ako hoćeš da podešavaš android je sto puta bolji po tom pitanju od symbiana.
Poslednja izmena od telep u Sub, 15. Maj 2010. 14:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
u tom slucaju idi do telenora, posto tamo imau sva tri modela koja si na pocetku naveo, isprobaj ih, pa vidi koj ti najvise odgovara i onda ga pazari..mislim da je suludo vise navoditi mane i prednosti ovih modela,jer smo ih vise puta pobrojali, tako da j na tebi da se sam smislis sta ti treba i najvise odgovara..srecno sa kupovinom, pa javi sta siuzeo 

Nakon olaska u telenor jos vise sam zbunjen.
Isprobao sam sva tri modela i utisci su sledeci:
Vivaz-sve je ok odradjeno, ekran mu je zadovoljavajuci, odlacan odziv i trajanje baterije mu je dobro. Ali najveca mana mu je sto prilikom poziva nema senzor za zakljucavanje displeja pa da ne bi doslo do aktiviranja raznih aplikacija i sta ti sve ja znam, mobilni moras da drzis sto dalje od obraz (glavna i nepopravljiva mana).
X6-solidan dizajn, dobro odradjen ekran i sve ostalo sto ste vec gore naveli
N97mini-sve isto kao kod X6 sa jos nekim primesama. A obe nokie imaju bolju kameru od SE Vivaz jer ipak optika mnogo znaci (tek sad sam se uverio).
Po svemu sudeci koj glavni izbor SE Vivaz vise nije primarni, sad se razmisljam izmedju druga dva, a to se svodi na mob sa ili bez hardverske tastature .
Isprobao sam sva tri modela i utisci su sledeci:
Vivaz-sve je ok odradjeno, ekran mu je zadovoljavajuci, odlacan odziv i trajanje baterije mu je dobro. Ali najveca mana mu je sto prilikom poziva nema senzor za zakljucavanje displeja pa da ne bi doslo do aktiviranja raznih aplikacija i sta ti sve ja znam, mobilni moras da drzis sto dalje od obraz (glavna i nepopravljiva mana).
X6-solidan dizajn, dobro odradjen ekran i sve ostalo sto ste vec gore naveli
N97mini-sve isto kao kod X6 sa jos nekim primesama. A obe nokie imaju bolju kameru od SE Vivaz jer ipak optika mnogo znaci (tek sad sam se uverio).
Po svemu sudeci koj glavni izbor SE Vivaz vise nije primarni, sad se razmisljam izmedju druga dva, a to se svodi na mob sa ili bez hardverske tastature .

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Mr.Q-Posle svega što si napisao ja sam zbunjen.Kako si za kratko vreme odredio trajanje baterije ?Kako je moguće da Nokie imaju bolju kameru od Vivaza ili se pogrešio u pisanju?
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
LG G2 Black,16GB
Nisam pogresio u pisanju.I ako Vivaz iam 8MPx a druga dva 5MPx oni ipak prave bolje fotke i zapise a glavnu ulogu u svemu tome igra optika-to sam zeleo da kazem.
I interesuje me zna li neko kako moze da se rezi problem sa automatskim zakljucavanjem telefona pirlikom razgovora kod SE Vivaz ? Ili to u opste ne moze da se resi ...
I interesuje me zna li neko kako moze da se rezi problem sa automatskim zakljucavanjem telefona pirlikom razgovora kod SE Vivaz ? Ili to u opste ne moze da se resi ...

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mr.Q, ukoliko Vivaz ima proximity senzor, a čini mi se da ima, postoji jedna aplikacija za zaključavanje telefona kada proximity senzor pokriješ nečim, u ovom slučaju obrazom. Znači, aplikacija Pocket Lock v1.0 radi upravo to što tebi treba.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Main disadvantages
* No camera lens protection
* No auto mode for the flash/video light
* LED flash not powerful enough
* The S60 5th edition UI isn't to the best in class standards
* No proximity sensor sensor to lock the screen during a call
* No DivX or XviD support out-of-the-box
* No smart or voice dialing
* No office document editing (without a paid upgrade)
* No stereo speakers
* No digital compass (magnetometer)
* Videocalling uses only the main camera (no secondary one)
Ninolina na zalost nema ga ovo gore je sa asmarene, znaci nista od toga .
* No camera lens protection
* No auto mode for the flash/video light
* LED flash not powerful enough
* The S60 5th edition UI isn't to the best in class standards
* No proximity sensor sensor to lock the screen during a call
* No DivX or XviD support out-of-the-box
* No smart or voice dialing
* No office document editing (without a paid upgrade)
* No stereo speakers
* No digital compass (magnetometer)
* Videocalling uses only the main camera (no secondary one)
Ninolina na zalost nema ga ovo gore je sa asmarene, znaci nista od toga .

To mackooo!!! Jel bi mogo sutra barem nesto da kazes, da mi ubijes znatizelju i ako bi mogao da mi posaljes gde si ga kupio na pp. Bice to dobro uporedjivanje. Ja sam danas kod ortaka isprobavao X6 od 16gb. Isti je softver kao kod 5800, ali ekran ima mnogo bolji odziv na dodir od 5800. Kvalitetno je uradjen, plastika je savrsena, ni kamera nije losa, mozda su boje malo bledunjave...
Bio sam danas u Telenoru i izlozen je Vivaz u njihovoj prodavnici u Knezu, mnogo deblje mi je izgledao na netu, nije mi los prvi utisak, mada kad zalepe ono preko celog telefona za alarm, ne mozes nista ni da vidis. Na brzaka sam samo svratio, tako da nisam nista detaljno isprobavao. Mozda da mu je samo malo veci ekran