Nokia 5230 ili Samsung S5230W Star WiFi

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
crveni_orao
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Apr 2009. 02:00

Nokia 5230 ili Samsung S5230W Star WiFi

Post od crveni_orao »

Imam dilemu koji od ova dva modela da uzmem... dovoljno su slični a opet imaju nekih razlika. Koji se vama više svidja, odnosno koji je bolji?

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2205/Nokia/5230

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2287 ... -Star-WiFi

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Bolja je Nokia, jer je "smart phone" pa mozes ubaciti programe i igrice i da ti telefon bude duze vreme zanimljiv. :)
Da li ti je bitniji wifi ili GPS?
Ako je GPS onda ova Nokia odgovara, a ako ti je bitniji WiFi onda pogledaj Nokiu 5530 posto je skoro identicna kao i 5230.

Takodje pogledaj ove smernice za postavljanje efikasnih pitanja ( KLIK ) pa dodaj jos koju stavku da bi ti forumasi mogli predlozit jos neke modele koji bi ti mogli biti zanimljivi.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

crveni_orao, Star WiFi neces naci u ovim krajevima, ili ces ga barem jako, jako tesko pronaci, tako da ustvari i nemas nikakvu dilemu. Imas telefon koji mozes naci i kupiti (Nokia 5230) i telefon koji je prakticno nemoguce naci i kupiti (Star Wifi).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

crveni_orao
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od crveni_orao »

Telefon planiram da uzmem u mts... tako da bi trebalo da bude dostupan i jedan i drugi... ako se ponovo ne predomisle :)

verovatno ću i uzeti Nokiu, volim aplikacije.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

crveni_orao, i ja ti preporucujem Nokiu. Evo vec 3 meseca kako sam je uzeo (u AC, preko mt:s-a) i zaista sam zadovoljan, narocito kamerom, od koje nista nisam ocekivao. Video snimak je fantastican (naravno po danu), a i slike su dobre, uzimajuci u obzir to da se radi o 2Mpx kameri. Ako ti wifi nije preko potreban, slobodno pazari 5230.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

crveni_orao, sad sam pogledao i zaista nude Samsung 5230W, nisam ocekivao da ce se uopste pojaviti u Srbiji. Ja bih od ove trenutne ponude pre pogledao Samsung I5700 nego ova dva.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

crveni_orao
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od crveni_orao »

Jeste Samsung I5700 bolji, ali je budžet ograničen, a ne treba mi neki veći postpaid paket, hvala mezzano na preporukama.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

crveni_orao, ako uzimaš u mt:s-ovoj poslovnici Nokiju 5230 ( što ti ne bih preporučio zbog obaveze da plaćaš 3G pretplatu iako ovaj fon nema 3G ) međutim koliko sam mogao da skontam od drugih članova foruma, kod ovlašćenih partnera to nije obavezno.
Međutim ako se odlučiš za samsung, ostale stvari tipa chat ( face, skype, msn... ) su ti malo teže dostupne jer je to ipak dumb ( java ) telefon, a s druge strane odsustvo 3G-a je diskutabilna stvar, no nadam se da sam bar malo razjasnio dilemu.
Nokia Lumia 630

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

djolex, Nokia 5230 ima 3G. Nema sekundarnu kameru, ali to nema veze sa 3G. Tacno je da kod dilera se telefoni uzimaju bez obaveze na placanje 3G pretplate.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ok, hvala što si me ispravio jer nisam video po specifikacijama da su ga naznačili .
Nokia Lumia 630

crveni_orao
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od crveni_orao »

Ja već imam 3g, tj plaćao sam ga i do sad... mondo mi je besplatan tako da to mi nije problem.

Odgovori