POmagaj te :) Kog KINEZA uzeti

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

POmagaj te :) Kog KINEZA uzeti

Post od Miloske83 »

Drugari stvarno ne znam sta mi je nalozio sam se na kineske kopije poznatih telefona i dvoumim se izmedju nokie n97 mini i n 900 jel neko poseduje od ova dva modela? zanima me kako su odradjeni i dali vrede nesto pozzz i hvala

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Za te kopije koliko sam imao prilike da vidim daju garanciju od par dana, sto mnogo toga govori o kvalitetu. Mozda bi trebao da razmislis o kupovini nekog drugog telefona u radnji ili u paketu kod nekih od operatera.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ovde na forumu sam citao da dva ista npr.n900 kineza su samo spolja ista a unutrasnjost delova je u svaki primerak razlicit.Znaci i da te kopije pravi veci broj da ih nazovem fabrika ili radionica.
Ti Miloske83 pitas

"jel neko poseduje od ova dva modela? zanima me kako su odradjeni i dali vrede nesto pozzz i hvala"

pa neko mozda i poseduje solidan primerak ali odkud ces znati koja firma ga je sklopila i dali i ti mozes naci isti takaf tj.od iste firme.
Nadam se da si me razumeo budi oprezan sa tim kinezima ko zna ko ih sve sklapa.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ја се надам да Miloske83, зна да ти телефони сем изгледа немају више никакве везе са Нокијом. Немају ни 10% могућности које поседују дати модели 8)

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Hmm pa naravno da zanam da ti kinezi nemaju iste mogucnosti kao orginali!!imao sam prilike da odredjene modele vidim na nekim clipcicima i ne deluje lose!!ali kad bolje razmislim orginal je orginal jebes kineza....

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

ja prvo preporucujem klajnovu gramatiku srpskog jezika. mnogo bolja investicija. 8)

hvala unapred. :)
iPhone 4.

Odgovori