samsung galaxy s ili Nokia n8

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

samsung galaxy s ili Nokia n8

Post od rudulan »

Koji je od ova da telefona bolji i kvalitetniji? Po mom misljenju N8 ima boje funkciji i dizajn, samo ima sporiji OS. Sta je vase misljenje?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne znam koje funkcije bolje ima N8 od Galaxy S-a. Nokia ima bolju kameru i bolji kvalitet izrade, sve ostalo je na strani Galaxyja; OS, neuporedivo bolji ekran, mnogo više aplikacija, sama budućnost telefona i update software-a. Jednostavno Galaxy je trenutno najjači telefon a N8 kada izađe osrednji u najboljem slučaju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

rudulan, Dizajn je, ako pod njim podrazumevas cisto estetske elemente, stvar ukusa te o tome nije vredno raspravljati. Sto se tice funkcionalnosti i OS tu je Galaxy S u svakom pogledu bolji. N8 ima jedino prednost u "megapikselazi" kamere i blicu. Ekran Galaxy S (Super Amoled) je bolji od onog na N8 (i po kvalitetu i po rezoluciji), CPU i prateci hardver je mocniji, Bluetooth je v 3.0 itd. I najvaznije Android je OS u usponu, dok su sve nove verzije Symbian samo nasminkane i zakrpljene verzije OS-a koji polako, ali sigurno gubi svoje pozicije u smartphone segmentu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Ljudi, sacekajte da Nokia N8 izadje u prodaju, pa onda komentarisite i poredite, ovako, to stvarno nema smisla! Mada, ja jedva cekam da ga uporedim sa HTC Legendom! pozz :wink:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Slazem se sa Ensiferum-mom da treba sacekati prodajnu verziju N8-ice i da se vidi kako se telefon ponasa i sta ima da ponudi. Kamera je jako dobro odradjena na 8-ici, a pored toga mislim da ova dva modela "gadjaju" dve razlicite grupe potrosaca, pa je tako i akcenat stavljen na razlicite stvarcice kod ovih modela.

Odgovori