Xenon blic

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Xenon blic

Post od venjegus »

Nekada sam imao nokiu N82 i bio prezadovoljan sa njim do jednog vikenda kad mu se izgubio i trag i glas...zanima me ima li neki model koji je slican N82 sto se tice kamere...jer je ovaj tata u mraku zbog Xenona...
koji jos modeli imaju xenon blic dobru cam a da pored toga imaju wi-fi ili da su po mogucnosti screen touch????

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nokia N8, Sony Ericsson Satio (Idou), Motorola MILESTONE XT720, Motorola XT701, Motorola XT720 MOTOROI.
Nokia N8 treba da se pojavi na trzistu za jedno dva meseca ali pitanje je kakva ce biti cena.
Ove Motorole su izasle na trziste ali ne znam da li se uopste kod nas mogu naci.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

venjegus, pa realno kad pogledas i nije se puno odmaklo u svetu mobilne fotografije od N82. Trenutno jedini dostupan smartphone koji je, ajde da kazem, vredan pomena je SE Satio. Ima i Nokia 6220c, al mislim da bi ti to bio silazak sa konja na magarca.
Ne bi bilo lose kada bi mogao da sacekas MILESTONE XT720, kod nas ga nema a na ebay-u je 500$+

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

ovaj SE Satio djeluje vrh vrhova...al nisam siguran da imam ovolike novce da ga uzmem...mogao bih staviti bubreg na licitaciju :D :P

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od hibiskus »

venjegus, dok ti stoji bubreg na licitaciji :lol: :D, pogledaj u oglasima, naci ces duplo jeftinije 8)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

venjegus, koliko trazis za bubreg? Znam neke kojima bi trebao pa da organizujemo transfer - ja cu da se "ugradim" u posredovanju ;-).
Nego kad smo vec kod telefona sa Xenon-om. Zaista mi je cudno da nema nesto vise aparata, barem onih koji kao svoju glavnu osobinu isticu kvalitet kamere, sa istim, uzimajuci u u obzir prednosti kod fotografisanja nocu.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Čet, 05. Avg 2010. 13:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

venjegus, Mislim da bi SE Satio bio najbolje rešenje.Jesta da je malo skuplji, ali je zato odličana telefon.Tu je svakako i c905i koji je dumb telefon, ali zadovoljava tvoje kriterijume, ima 8Mpx kameru i xenon, a takođe ima i WiFi, ali taj model ne poseduje touchscreen.Cena na oglasima je oko 160e.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

Za bubreg...cijena po dogovoru :D :P a sto se tice xenona uvijek sam se pitao sto prave ove led i to kad je xenon masu bolji al valjda imaju svoje razloge.....svidja mi se ta ideja sa oglasima samo ne znam koliko je to pouzdano....ko zna sta sve uvaljuju! 8)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od hibiskus »

venjegus, pa nije bas tolika prednost xenon u odnosu na led, pogledaj npr kakve slike po mraku prave N86 ili N79, nego je problem u senzoru za svetlo u telefonma, koji su previse mali i ne primaju dovoljno svetlosti

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

hibiskus, pa preporuci mi ti neki led al onako da je dobar bas bas...po mogucnosti i da je screentouch al i ne mora...sa sto kvalitetnijim zvukom i kamerom naravno....pa cemo da gledamo te oglase il ako prodamo bubreg pravac mobileshop :P :P 8)

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

venjegus, ja ti samo mogu toplo preporučiti N79 koji i sama imam, reprodukcija zvuka je sasvim na mestu, a o kameri da ne govorim :) a vidim da i N86 koji ti je hibiskus preporučio pravi odlične slike, ali ga nisam videla uživo tako da ti ne mogu nešto više reći o njemu... bukvalno je pitanje tvog ukusa za koji telefon od ova dva želiš da se odlučiš :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

venjegus, pa bas te modele koje ti je spomenuo hibiskus, uslikavaju solidne slike i u mraku,konkretno n79 ali samo sa poslednjim softverom mozes izvuci maximum u slikama nocu,ranije verzije su davale losije rezultate.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Od serije N,svakako uzmi n79,ako mene pitas koji da uzmes a da ti nije vazan wifi onda 6220 jer je bolji od n79 u tom segmentu,a ako ipak imas novca za n79 a nekim cudom ti se nedopada nesto,moja preporuka je innov8,posto sam imao sve te telefone...inno8 izuva na mestu i iz mesta.

Dopuna:Imao sam i n86...i stvarno pravi odlicne slike..u rangu sa innov8 samsungom,ali kada budes uzeo telefon i probao da stisnes dugme za kameru videces koliko je zapravo tvrdo....to mi se nikako nije dopalo,ajd malo da je...nego toliko je tvrdo da jedno postavis stalak za telefon da senebi zatresao...pa mi se tako desavao da od 10 slika u proseku 4 budu fantasticne,a ostalo....delete...

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od hibiskus »

venjegus, ukoliko ti nije bitno da li je telefon smarphone ili nije, onda imas i drugih varijanti.

LG kc 910 renoir 8mp
Motorola ZN5 5mp
Samsung Pixon 12 12mp

sva tri imaju xenon blic, renoir i pixon su touch screen, a zn5 je candy bar(oblik kao N79 npr). LG i motorola se mogu naci za oko 100 eva preko oglasa, dok je pixon 12 malo redji i malcic skuplji.

Sva 3 su super photo telefoni, pa ti vidi da li treba smartphone ili ne. Ja bih pre isao na neku smartphone varijantu a ti sam odluci.

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od venjegus »

Gledam ovaj SOny Ercisson Satio---telefon je perverzija a i nasao sam ga za 450 KM---da li da uzmam? :D :D :D :D mislim da ima sve ono sto trazim a i lijep je...jel ga ima neko...kakvi su utisci????

Odgovori