Nokia C5 ili 6700slide

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mirjana
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Jan 2010. 17:41

Nokia C5 ili 6700slide

Post od Mirjana »

Zanima me vase misljenje o ovim telefonima. Koji je bolji,kompaktniji,bez obzira što su u pitanju slajder i monoblok? C5 je noviji pa neznam kakva su iskustva. U svakom slučaju HVALA za preporuku,predlog i koristan savet!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

mirjana,za pocetak procitaj prvi post u narednoj temi klik,pa zatim napisi u svom postu malo detaljnije sta ocekujes od telefona i koje karakteristike bi najvise koristila na istom. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

mirjana, Na sledećem linku pogledaj poređenje ova dva modela:
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=2403&b=2488&c=
Jako su slični, mada moraš još neke kriterijume da definišeš koji su ti bitrni (kamera, GPS.....), na osnovu toga će članovi foruma lakše da ti pomognu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Obadva su symbin i imaju istu verziju soft. Iako 6700 ima 5 m.p. kameru odabrao bih c5 razloga je vise a tebi evo LINKpa sama uporedjuj.

Mirjana
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mirjana »

Koristila sam nokiu N70 i operativni sistem mi nije problem. Telefon mi treba za poklon, u obzir dolaze ova dva modela ako uzimam preko Telenora (da li vredi uzeti uz paket PRENESI 200-nije bitna cena). Proučila sam karakteristike oba telefona,relativno su slične. Što se tiče kamere na mob.tel. ne mogu da očekujem nešto extra,za to postoje aparati. U suštini me interesuje izdržljivost samog tel. i baterije. C5 bi po tom pitanju trebao da bude bolji jer je monoblok i ima jaču bateriju. Drugačije je kada tel.vidite uživo ili još bolje ako ste vlasnik. Putem slike ne možete da ocenite da li mu maska krcka i kakav je vizuelni kvalitet telefona. 6700 slajd nema GPS,ali mi je više muški po izgledu. Normalno je da svaki od njih ima svoje prednosti i mane,koji je po Vama bolji i zbog čega?
Hvala za svaki komentar (dobro će mi doći da se odlučim)!

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Moja preporuka je C5! I to, zato sto je monoblok,ima jacu bateriju i jeftiniji je nekih 40ak evrica! Mislim da je 6700slide vise zenski,drzao sam u ruci Pink i Ljubicastu,prelep,a u Telenoru sam video Silver,on je vise muski! 6700 ima A-GPS ne znam kako radi,al' na C5 funkcionise extra!:-) Pozz
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

booster
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2010. 16:34
:: Iphone 5
:: XPERIA ARC

Post od booster »

JA imam Garmin na C5 pa mogu reci ne bas dobro da funkcionise zna pogresiti... ali ok je opet

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ensiferum, 6700 ima A-GPS? Koliko znam on nema ni GPS uopste.. :)

I glasam za C5...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Da,nema A-GPS, sad detaljno pogledah na Nokijinom sajtu! Pre nego sto je izasao,spominjao se Gps, isto i kao bluetooth na 2220slide! Izvinjavam se zbog sirenja dezinformacija!:-) Bar ima HSDPA! Dakle, definitifno C5!:-) pozz
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

Post od horkolerbus »

c5 imam ga baterija traje 6,7 dana i kada koristim aplikacije ,brz je kao metak plus simbian je ,kamera koliko toliko solidna ,gps radi perfektno ,kao i ostale stvari ,mana je zvuk koji zna da bude muljav i zadnji poklopac

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Sta je muljavo? Reprodukcija na slusalicama, ili zvonjava telefona.
Ohhh sto mu dabrova, i tih 100 znakova.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

horkolerbus napisao:c5 imam ga ... i zadnji poklopac
sta je problem sa zadnjim poklopcem? ima li jos nekih hardverskih nedostataka?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

mb011, pklopac mrda pomalo,levo desno ima na youtube prikazano,ako pronadjem video posavicu link.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

e to je ono sto me nervira kod nokije zadnjih godina. stalno nesto mora da "krcka" "da se pomera" da "uleze". 6303 - poklopac baterije zna da se pomera - ok celicni je - malo se stisne sa strane pa legne, e52 poklopac baterije je toliko tanak da se prosto ima utisak da ce da se probusi... sada i na ovome opet, plus sto sam na na netu citao da mu je i slot za momrijsku lose odradjen pa "zvecka"... to su neke stvari koje me nerviraju...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ja u kuci imam dva 6303 i stvarno se super ponasaju. Na jednom jeste poklopac mrdav. ne znam kako je na drugom ali nista strasno. Mislim da je 6303 jedan od boljih telefona u klasi a hardware mu je jedna od najjacih strana.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

Sa ovim se i ja slažem. Odličan telefon je 6303. Očekivao sam da će c5 biti nešto slično ali u symbian varijanti, medjutim cini se da mu hardver nije tako dobar...

booster
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2010. 16:34
:: Iphone 5
:: XPERIA ARC

Post od booster »

Ja imam C5 poklopac je ok..... nerdjajuci celik pise.... super je telefon batreija traje mi 3 do 4 dana... ali ja jos stalno cackam GARMIN,,, softver je brz...

Mirjana
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mirjana »

Ljudi,stvarno ste divni,HVALA! Vidim da ste svi za C5,nadam se ako ga uzmem da neću pogrešiti. Koja boja je po Vama bolja za musku osobu i koji paket prenesi 200 ili prenesi plus 500MB.

Odgovori