Telenor ponuda, šta uzeti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mladennnn, za Windows Mobile imas gomilu aplikacija i ne treba ti market. Market za WM postoji ali je nepotreban, mozes naci aplikacije (free i "one druge") googlanjem i instalirati ih vrlo slicno nacinu instalacije aplikacija na Windows PC-u. Inace na marketu za WM imas gomilu besplatnih aplikacija.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

mladennnn, iskren da budem, uži ekran je pogodniji za filmove što je slučaj kod Desire-a u odnosu na HD2 koji ima širi no tvoja je stvar izbora. Windows polako kreće u zatišje dok je sve više korisnika i programera za Android a i ako uzmem u obzir da će Desire uskoro dobiti update za novu verziju Androida, ne vidim razlog da HD2 bude uzet u razmatranje.
Mislim da bi bilo bolje da sačekaš da stigne Desire.
Nokia Lumia 630

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

mladennnn, Ako se vec razmisljas izmedju Amdroida ili HD2 pogledaj moju temu gde uveliko traje dvoumljenje izmedju ova dva modela. :) Iskreno za sada ja sam blizi HD2 zbog nekog subjektivnog osecaja da HD2 ima lepi UI,ali jos necu da donesem konacnu odluku.
Nokia Lumia 1520

mladennnn
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 20:23
Kontakt:

Post od mladennnn »

tomas.hokenberi, da moja greska, video sam kasnije da ima i free aplikacija..
djolex, e a Motorola Milestone jel ce da dobije taj update za android???

Izbacio sam HD2 iz izbora zbog wm, a ubacio Milestone.... Koja je razlika izmedju njega i Desirea? Koliko znam u softveru su isti skroz, samo Mile ima onu slider tastaturu... To je jos jedan plus..
LG KU990 Viewty + SE VIVAZ

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

mladennnn, trebalo bi da je za 3 dana po najavljenom datumu update za Froyo 2.2 kod Desire-a, a za Milestone se očekuje kasnije ( postoji custom ROM za Droid a razlika je što se Droid smatra za američku verziju Milestone-a ).
Evo nekih očiglednih razlika između ova dva modela ( Desire VS Milestone ) :

AMOLED vs TFT ekran
Optički trackpad vs Navigacijski tasteri
576 MB vs 256 MB RAM memorije

Ja bih se odlučio za Motorolu Milestone, a ukoliko je potrebno, može da se overklokuje do 1 Ghz bez daljih problema, dok RAM memorije ima sasvim dovoljno za normalno korišćenje aplikacija ( pošto ne igram zahtevne igrice na telefonu ). Uz to hardverska tastatura mnogo više znači u odnosu na virtuelnu kod koje je malo otežano kucati preko qwerty u pokretu.
Inače, ovo je samo moje mišljenje.
Nokia Lumia 630

mladennnn
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od mladennnn »

Svidja mi se bas ta hadverska tastatura kod Milestona, ali Desire me vise privlaci i vidim puno njih ga imaju.
Jel zna neko za koliko bi Desire mogao da stigne u Telenoru, posto ga nigde nema?

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Nemaju pojma, svi se prave blesavi i optuzuju taj centralni magacin u bg koji kao salje dalje aparate po poslovnicama.

E sad ja imam pitanjce, bio danas do telenora i naletim da procackam SE VIvaz i telefon mi se mnogo dopadne! Pa sad ne znam da li dati malo manje para i uzeti se vivaz ili htc desire? POcemu je jedan bolji od drugog ako izuzmemo OS?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

vanjuska, pa 1 MgHz snapdragon procesor sa ugradjenim grafickim cipom je velika razlika.Mislim da ostale stavke ne treba uopste ni nabrajati.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Sad sam u tolikoj nedoumici da je to haos. Nemam pojma koji telefon da uzmem, ocu ovaj Desire, al nemaju ga nigde u srbiji, zvao sam call-centar, kazu da nema i nemaju pojma ni kad ce stici sto znaci da to moze da se desi da bude za ko zna kad i to ce jos sve u bg verovatno docice 3kom otprilike u ns i razbrabice se, a ja nemam nameru da zovem svaki dan a i treba mi telefon sto pre, jer ne mogu vise da izdrzim na ovoj 3510i. Ni radio nema pa da bar to slusam. Vivaz mi se nekako dopada, al opet nista posebno telefon, jos ima vrh kameru koja je upotrebljva samo danju, a meni kamera jos i nije tako nesto bitna. Nesto razmatram opciju da uzmem preko oglasa mozda neki desire sa vip-a ali i toga nema ovde, gledao sam, samo neki sa 6 meseci garancije a to su oni sto su uzeti na crno. Kad vec uzimam ovakav telefon voleo bi da on bude nov. Ne dopada mi se to prebacivanje na vip jer je jos, barem po meni, nestabilna mreza pa bi to razmatrao tek kad uvedu onaj MNP pa da mogu bezbolno da se vratim na telenor ili pak da odem na telekom. Sad ne znam kako da se izorganizujem za telefon i da li bi mozda mogao uzeti neki drugi koji bi mi mozda sluzio nekih godinu dana pa da onda uzmem neki telefon.. NE znam, nisam pametan, ako neko ima predlog,molio bih ga da napise, jer ja vise ne znam sta da radim. Ogorcen sam na Telenor zbog ovakvog postupka da izbace telefon i da ga nema nigde. Mozda N900, mozda i to da dodje u obzir. Najvise mi se dopada to sto, Desire u Telenoru je bukvalno najpovoljniji na ugovor od godinu dana. POgledajte generalno telefone, svima skoci cena za skoro 150e ako je ugovor na godinu dana, a Desire-u samo 70e! Da li je to greska ili ne, ne znam, al se nadam da nije :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

mladennnn
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od mladennnn »

I meni je problem sto nemaju Desire u Telenoru i ne znam kada ce da im stigne, pa mi zato prolaze kroz glavu drugi telefoni, ali verovatno cu Desire da sacekam, vredi cekati 8)

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Vredi cekati, al ja ne mogu da izdrzim jos dugo na 3510i... Ne moze ni 40 poruka u inbox da stane... Haos, treba mi i net i sve.. Tako da mi treba savet...

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

Koliko sam upucen, i koliko sam shvatio ljude iz telenora, da ne bi smeo sam recimo da updatujes software(ako nije zvanicno izasao), ili da skidas "free" aplikacije, jer u koliko dodje do problema izazvanih tim aplikacijama, ili pri samoj instalaciji istih gubis garanciju. ( nemoj me drzati za rec, ali tako sam ih razumeo)

mladennnn
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od mladennnn »

E ljudi opet da aktiviram ovu temu.... Hocu telefon iz telenora, ali sa najboljom kamerom.... Fotografije da pravi dobre u mraku i video da ima dobar, koji mi preporucujete?

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

mladennnn , ajd molim te mi kazi da od juna nisi sacekao Desire? Jel si ga narucio uopste? Vidim u temi si u junu spomenuo da ces uzeti Desire...

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Razmisljam da uzmem htc wildfire kod telenora uz paket prenesi 400 ali posto on nema megabajta ne znam da li je to bas pametno. Do sada nisam koristio smart fonove tako da mislim da je za neki pocetak ovo ok fon. Mada opet bi mogao da sacekam i vidim ko ce kupiti mts i sacekam taj famozni mnp pa na leto nesto pazarim. Pomagajte, predlozi neki, ovo ono.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma sta da ti predlozimo jer nikad se nezna,cas moze da dodje neki popust kad mu se ljudi najmanje nadaju,kao prosle godine februara meseca.Ono najbolje ti je da sacekas ali dok dodje mnp i mts proda i dok se sve to sredi deca ce vec biti na raspustu pa ti ako imas strpljenja da cekas onda i sacekaj neki period.
Ali Wildfire tad vec nece biti u ponudi,docice nesto novo opet skupu i tako u krug.
Tako sam ja cekao 3 meseca da ispred nove godine 2008 padne cena telefonu N79 ali cena ostala ista,a cena tom modelu se skinula tek u leto 2009,Telenor ponuda je bila u pitanju.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

knjaz, wildfire je već duže u ponudi i meni baš nije nešto zanimljiv, da sam ja na tvom mestu sačekao MNP tj. tamo nek jun-jul ako ti ne gori pod nogama.
Što se tiče paketa bolje ti je da uzmeš neki sa mb uključenim jer android stalno nešto skida sa neta (to može da se isključi) a i imaš softver market pa uvek ti treba net da bi skinuo neki program i igricu.
Sačekaj MNP sigurno će operateri početi da se više bore oko nas korisnika :D
and justice for all...

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Glupo je uzimati wildfire bez mb,znam iz iskustva jer je brat uzeo bas uz prenesi 400,ako ti vec treba telefon bolje uzmi uz neki prenesi + mb,ili aktiviraj klik mada pitanje da li ti je 150 mb dovoljno,ili kada saberes 1400+300 za te pare mozes dauzmes prenesi+1gb tako da ti je to mozda najbolje ako ti nije mnogo para ne mesecnom nivou...

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Dzonsi naravno da je mnogo jer za te pare( oko 1700 din) kod vipa imam 600+600+600 svega. Ipak cu sacekati leto mada fon menjam samo iz razloga sto mi je dosadio a kad vec placam pretplatu sto ne bi i uzeo neki aparat. Telenor malo vade ovi novi dodaci ali tarife su im blagi uzas.

Odgovori