Dajte neke preporuke sta je najbolje da uzmem, budzet oko 250 e, http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2122 ... 00-Jet-2GB
razmisljam to da uzmem ili mi predlazete nesto drugo ?
Tnx unapred drugari
pecaa, jet je dobar multimedijalni teledon, al mu je najveca mana sto nema operativni sistem, pa si ogranicen na java aplikacije iskljucivo. Napisi nam sta ti treba na telefonu, pa cemo da pomognemo
pecaa, Opet si postavio dosta ne određene kriterijume.Recimo od ne touch telefona, do te cene, N79(Symbina model, jako dobra kamera, dobar i glasan zvučnik), 5730XM, od SE model, možda bi mogao da pogledaš W995 (cena koja je prikazana na sajtu je malo veća od 250e, ali može da se nađe po ceni koju si naveo)
E sada od touch modela, svakako pogledaj nokiu 5800XM, C6, X6.
Gore sam ostavio link telefona koji sam razmisljao da kupim, otprilike bih tako nesto uzeo.
Ne razumem se bas u telefone, zato i trazim vasu pomoc
Potreban mi je za multimedijalnu namenu (muzika, gledanje videa, surf itd).
pecaa napisao:Ako bi neko mogao samo da mi pomogne sto pre, posto vec u ponedeljak planiram da uzmem
Telefon ovaj nikad nisam video ali ti posto zelis brzinu u odgovoru trebao si posetiti njegovu temu na forumun ovde ili procitati komentare ovde Koliko sam ja citao i saznao o njemu jet ti je odlican multi medijalan telefon ali njegov gps nije toliko funkcionalan jer nema softvera za njega kao igo,garmin i sl.
Hvala ti, po ovome sto sam procitao nije los, al kontam da za te pare mogu naci nesto bolje ?
Tri telefona su u opticaju.
Da li da uzmem Nokia C6, X6 ili SE w995 ?
pecaa, Ako ti treba hardwerska tastatura onda definitivno c6, ali c6 ima resistive touchscreen, dok x6 ima capacitive touchscreen.Razlike između jedne i druge tehnlogije, možeš da pročitaš na sledećem linku: viewtopic.php?t=20897
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.